Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
zyrcia wrote:Trzymajcie jutro za mnie kciuki. Jestem zestresowana, bo idę do sądu na sprawę. Ojciec mnie pozwał, chce mi zabrać alimenty. Pewnie przegram, ale przyjdzie ze swoją żoną- wiedźmą, więc będzie awantura -_- pozew dostałam od razu po ślubie. Odpisałam na niego, ojciec jak przeczytał to zadzwonił mnie zbluźnić. Teksty typu "życzę powodzenia i żeby Twoje dziecko było zdrowe, nara" takim tonem jakby mi źle życzył... Miło jutro nie będzie...
Żyrcia pamiętaj, żeby się nie dać! Widziałam na fb Twoje zdjęcie z tatą i myślałam, że macie dobre relacje. Ja w ogóle nie mam ojca i muszę z tym żyć od zawsze. A masz może rodzeństwo? Bo uważam, że w takich sytuacjach rozmowa z rodzeństwem pomaga. Trzymaj się i nie daj się!zyrcia lubi tę wiadomość
-
zyrcia wrote:Trzymajcie jutro za mnie kciuki. Jestem zestresowana, bo idę do sądu na sprawę. Ojciec mnie pozwał, chce mi zabrać alimenty. Pewnie przegram, ale przyjdzie ze swoją żoną- wiedźmą, więc będzie awantura -_- pozew dostałam od razu po ślubie. Odpisałam na niego, ojciec jak przeczytał to zadzwonił mnie zbluźnić. Teksty typu "życzę powodzenia i żeby Twoje dziecko było zdrowe, nara" takim tonem jakby mi źle życzył... Miło jutro nie będzie...
Kciuki zaciśnięte!! -
Ja też będę trzymać kciukasy. Za Zyrcie i wizytujace mamy.
Ależ mam paskudnego lenia dzisiaj. Pogoda też taka do d...
Co do kg na plusie, czytałam gdzieś że teraz nasze dzieciaczki w brzuszkach gromadzą tluszczyk i żeby nie oszczędzać się w kalorycznych rzeczach i ją z tego korzystam, w dzień porodu zrzucimy od razu min 7kg potem będą kg spadać przy karmieniu piersią potrzebny będzie tluszczyk z brzuszka także nie martwcie się kilohramami. Ja poprzednio przytylam 14kg i baaardzo szybko byłam na 0.[/url]
-
Mam problem z wagą każdy kilogram więcej po ciąży to dobrze w moim przypadku, zwykle ważyłam 47kg w pierwszych tygodniach ważyłam 45
teraz nie moge dobić do ponad 50 na razie mam ciągle 49.5 wiec w sumie ładnie 4.5kg na plusie w przypadku Weroniki przytyłam przez całą ciążę tylko 7 kg
-
Agawera może masz takie predyspozycje genetyczne moja koleżanka zawsze była.chudzinka zaszła.w ciążę urodziła drugie dziecko i po dwóch tyg nic po niej nie widać że była w ciąży u mnie i u mojej siostry znowu tak jest że tyjemy w ciąży ok 15kg i nasze brzuchy są z faldkami ale potem mamy tresciwy pokarm moja siostra 4 dzieci wykarmila po kilka lat. Ją karmilam 10miesiecy potem Zuza już nie interesowała się cycem tylko.wszystkim wokol. Ale myślę że te.które.chcą być na zero to max 15kg w ciąży można przytyc.
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Zyrcia - trzymam kciuki !!! Masakra jakaś, dla mnie trudna do wyobrażenia, z Twoim tatą. Moi rodzice stoją za mną murem i oddaliby przysłowiową ostatnią koszulę dla mnie i mojej siostry.
A mnie Belly ładnie przywitał wiadomością, że zaczynamy 19 tydzień -
Marcia86 , Dada wybieracie się na usg połówkowe ? wczoraj czytałam na forum ze nie polecają starmedicy ja akurat tam się zapisałam wiec teraz sama nie wiem co i jak koleżanka polecała lekarkę która przyjmuje na chwaszczynie ale nie chce mi sie tak daleko jechać
-
nick nieaktualnyCaneCorso wrote:Żyrcia pamiętaj, żeby się nie dać! Widziałam na fb Twoje zdjęcie z tatą i myślałam, że macie dobre relacje. Ja w ogóle nie mam ojca i muszę z tym żyć od zawsze. A masz może rodzeństwo? Bo uważam, że w takich sytuacjach rozmowa z rodzeństwem pomaga. Trzymaj się i nie daj się!
W sumie ja się od rozwodu rodziców czyli od ponad 10 lat czułam jakby tego ojca nie było, bo nas totalnie olał i ma nową rodzinę, ale jak już się widzieliśmy to byłam raczej miła no bo co mam robić sceny. A tu świnia pierwszą okazję wykorzystał żeby mi nędzne 400 zł zabrać -_-
-
nick nieaktualny
-
nenette wrote:Dziewczyny wyladowalam w nocy na IP znów z powodu skurczów - okazało się,że w ciągu 2tyg szyjka skróciła się o 1cm ;( zrobili badania i jesli będą ok to założą mi pessar za tydzień, kurcze troche za wczesnie na takie akcje
Ojć, niedobrze. Ale i dobrze, że trafiłaś od razu do lekarza i jak będziesz miała pessar to ponoć będziesz mogła normalnie funkcjonować i bez stresu donosić ciąże. Informuj, trzymam kciuki żeby się ułożyło!nenette, perelkaKS lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyHej! Z. Bardzo współczuje Ci takiej nieprzyjemnej sytuacji, będę trzymać kciuki aby wszystko dobrze się skończyło! Ja dziś od rana byłam oddać krew i miałam test obciążenia glukozą, zadzwoniłam ponownie umówić się na USG i znalazł się wolny termin na dziś na 11:50 także jadę sprawdzić czy wszystko ok
-
Trzymam kciuki Zyrcia! Ja też sobie nie wyobrażam takiej sytuacji żeby ojciec takie coś mógł zrobić... Mój tata co prawda odkąd miałam 12 lat więcej siedzi za granicą niż w domu ale nie mam mu tego za złe bo robił to dla nas. I wiem że skoczył by za mną w ogień, a ja za nim.
NenetteWażne że się zaopiekowali Tobą, wszystko będzie dobrze na pewno. A możesz powiedzieć co to były za skurcze, jakie to uczucie? Nie chciałabym tego przegapić...
zyrcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Znów miałam średnią noc, kłuje mnie coś ostro w lewym boku przy biodrze...Jak nie urok to sra....
Nawet przy biurku mi ciężko siedzieć, bo nie mogę sobie dobrej pozycji znaleźć. Pojechałabym do mojego gina, ale to chyba bezzasadne co??
Nenette będzie dobrze, ciąża jest już spora, ładnie się rozwija więc lekarze ją podtrzymają.Nosek do góry!
Zyrcia współczuję sytuacji, ale niestety alimenty po zawarciu związku małżeńskiego już nie przysługują i twój ojciec ma prawo się od nich uchylić jeśli już się nie uczysz. Chyba że udowodnicie z mężem że macie bardzo niskie dochody na dwie osoby, a reszta to już wola sądu.nenette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny