Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Piękne brzuszki dziewczyny
ja też może w końcu zrobię zdjęcie swojego, ale jeszcze nie dziś bo szału nie ma
poza tym dziś mój brzuch wiecznie ma dziwny kształt bo mam skurcz za skurczem i zastanawia mnie czy antybiotyk mógł mieć na to wpływ
Sista, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
Słodkie brzuchole macie
Joasiu ja taki planuję mieć najszybciej w 8 miesiącu ;)Mój to taki rozlany na boki, w biodra mi poszło bardziej niż do przodu. Moja mama mówiła że z moim najstarszym bratem taki miała, więc liczę że to normalne
Też wybieramy się w góry na śnieżne szaleństwo, ale dla mnie pozostanie basen, spacery i podziwianie widoków. Mój mąż jeździ na desce, więc chce się wyszaleć przed narodzinami małego
Sista, Nieukowa, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzez kilka dni miałam Adasia syna mojej siostry a jednocześnie rówieśnika Kuby. Oglądali fotki na dysku ze swojego dzieciństwa jak byli mali. A ze różnica miedzy nimi to 3 miesiące wiec wspominali jak to jeden drugiemu autko zabierał. Potem oglądali zdjęcia małego Bartka, jak to był w brzuszku u mamusi. I stwierdzili razem, że teraz to mam malutki brzuszek
jeju o zgrozo faktycznie. Ogromny miałam z Bartusiem tez brzusio
Tez planowałam mieć mniejszy ale cóżod tyłu ciąży nie widać dopóki się nie odwróce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 00:16
Sista lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosi_a wrote:Fajne brzuszki
Dziewczyny a czy Wam też jest niewygodnie siedzieć? Ja ostatnio częściej przybieram pozycję pół siedząca bo ciśnie brzuch
-
Proszę mi dopisać Synuś Kacperek na 100%
nie zrobił nam psikusa
Rozalia, Nieukowa, Sista, Czarnaa94, zyrcia, Joasia:), Magda_lena88 lubią tę wiadomość
-
Złapałam dziś trochę doła przez poranne wiadomości od nenette. U mnie szyjka w 18 tygodniu miała 44 mm (po 8 dniach leżenia), a 16 dni później 39 mm i wówczas lekarz stwierdził, że jest ok, ale martwię się bo jednak się skróciła. Przepatrzyłam jeszcze fotki z usg genetycznego i na jednym ze zdjęć jest coś do niczego nie podobne (liczę na to, że to szyjka) co ma 39 mm. Pamiętam, że na genetycznym pani doktor sprawdzała szyjkę, ale nie mówiła jaka jest długa. Wizyta u mojego gina za tydzień, a ja się tą szyjką zamartwiam. Chciałabym być już po wizycie i usłyszeć, że nadal ma 39 mm.
I jeszcze dotarły do mnie spodnie ciążowe w rozmiarze S i okazało się, że mają trochę szerokie nogawki więc zastanawiam się czy odesłać czy jednak chodzić w luźniejszych. Niby miały być rurki, a tu jakieś nierurkowate.
PS. Przepraszam za marudzenie -
nick nieaktualny
-
Fajne te wasze brzuszki.
Ale normalnie mam napady wieczorkiem salatka sledziowa teraz kostka czekolady. Jak sie slodkiego nie tknelam tak teraz codziennie kawaleczek niewielki ale musze zjesc, ale takie slodkie bo ciastko jakies to nie bardzo.
A moje malenstwo juz mnie fajnie smyrami nawet lekko bo lekko czuc na dloni. .......Joasia:) lubi tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
agawera wrote:Marcia86 , Dada wybieracie się na usg połówkowe ? wczoraj czytałam na forum ze nie polecają starmedicy ja akurat tam się zapisałam wiec teraz sama nie wiem co i jak koleżanka polecała lekarkę która przyjmuje na chwaszczynie ale nie chce mi sie tak daleko jechać
Ja wizytę mam na 13.02 u mojego lekarza,jeżdżę prywatnie do Gdyni .
-
Marcia86 wrote:Ja dopiero zaczynam zgłębiać temat i znów pytanie jakie firmy wybrać, jakie najlepsze. Ale w marcu mają być w Trójmieście targi dzieciecie Mother and Baby i na pewno bedzie jakieś stoisko z takimi pieluszkami wiec mam nadzieje ze ktos mi zaprezentuje
No ma być slyszalam o tym i bede na 100% zawsze coś nowego i jakaś rozrywka na dzień kobiet
-
Nieukowa wrote:Heejjj.
Ja wlasnie pakuje sie i jade do rodzicow na weekend
Moze wieczorkiem zrobie foto brzuszkapoki co bierzemy kota pod pache i jedziemy pod Wroclaw
[/url]
-
nick nieaktualnyWitam się z rana z dwójką z przodu na suwaczku
jesteśmy w 21 tygodniu ciąży ...super.
W domu cisza, jedno wyprawione do przedszkola, przy okazji na bal karnawałowy. Drugie do szkoły, najstarsze( mąż) do pracy.
I tak sobie uświadomiłam, że za pół roku to bedzie wesoło... mała Jukeczka, Bartek do pierwszej klasy szkoły podstawowej a Kuba pierwsza gimnazjumpicie melisy tylko pomoże;)
Niestety Bartek to pierwszy rocznik, który jako cały, obowiązkowo idzie do szkoły jako 6 latek. Szkoda, że dzieciakom zabierają przyjemność dzieciństwa opartego na przedszkolnej zabawie. Szkoła to jednak obowiązki zupełnie inne. O naukę sie martwić nie muszę, bo potrafi czytać, liczyć, dodawać itp ale co przedszkole to przedszkole. No zobaczymy jak to bedzie.
Co tam wcinacie na śniadanko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 09:11
Ania1704, A1984, agawera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJoasiu znam ból 6-cio latków wysłanych do szkoły. Moja mała z obowiązku też tak musiała iść. Owszem w szkole sobie radzi, ale początki były trudne bo chciała się bawić a nie odrabiać lekcje. No i danie małych dzieciaczków do szkoły gdzie jest przewaga tych starszych to kompletna pomyłka.
Ja już w pracy. Śniadanko zjedzone o 7. Kanapeczki z białym serem, papryką i porem.
Mój brzusiu powoli myśli o drugim śniadaniu, ale to jeszcze z godzinkęJoasia:), Ania1704 lubią tę wiadomość