Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejjjka, dzień dobry wszystkim ! Piątek,piąteczek, piątunio!
Fajnie brzucholki, ja też muszę trzasnąć focię i wrzucić, niektóre maleńkie a niektóre już pokaźne a i tak wszystkie trafią w końcu na porodówkę z dużymi ciężarkami z przoduJoasiu gratuluję pozytywnego podejścia do życia, tak trzymać ! Brawo !
Nieukowa, przyjemnego wyjazdu, relaksu i odpoczynku !
Powiem Wam, że ja też jestem krejzi, bo też już myślę o kolejnym dziecku, jak się zaczyna później to nie ma na co czekać, fajnie by było, ale na razie też czekam na pozytywne rozwiązanie pierwszej ciąży. Połówkowe już w czwartek, juppi !A1984, Muniek, Joasia:), Rozalia, Katha81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj ja tez fiolet uwielbiam
Kurczę ale sie uśmiałam sama do siebie. Stwierdziłam rano, że dobrym pomysłem bedzie jajecznica na śniadanko. Wszystko fajnie, tylko jedno z jajek zamiast na patelni rozbiłam i wylałam na blat kuchenny. Rozumiem, ze ciąża i tak dalej , ale myśleć chyba to nie przeszkadza ?normalnie co sobie przypomnę to sie uśmiecham.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 13:14
Alorrene13, A1984, zapah_ciszy, nenette lubią tę wiadomość
-
Heh urwało mi całe zdanie przed mądralą.mój mówi,ze szkoda,że to nie bliżniaki za jednym razem 2 i z głowy....- mądrala łatwo się mówi,ale ja się boje , że nie dam rady z jednym bo nie miałam styczności z takimi maluchami a gdzie tu 2.podziwiam wszystkie Mamy
-
nick nieaktualnyJoasia:) wrote:Oj ja tez fiolet uwielbiam
Kurczę ale sie uśmiałam sama do siebie. Stwierdziłam rano, że dobrym pomysłem bedzie jajecznica na śniadanko. Wszystko fajnie, tylko jedno z jajek zamiast na patelni rozbiłam i wylałam na blat kuchenny. Rozumiem, ze ciąża i tak dalej , ale myśleć chyba to nie przeszkadza ?normalnie co sobie przypomnę to sie uśmiecham.
-
Joasiu podobnie jak dziewczyny, uważam że jesteś mega silna.
Co do połówkowych różnie lekarze mówią, jedni aby robić po 20 tc inni że można wcześniej, nie wiadomo.Joasia:), Rozalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dada ja też się boję jak cholera,bo własnie nigdy nie miałam kontaktu z małymi dziećmi i jakoś specjalnie tego nie potrzebowałam,bo powiem szczerze nie przepadałam nigdy za dziećmi.Musiałam dorosnąć do tego. Ale zawsze powtarzam sobie że przecież tyle kobiet dało sobie radę to i ja dam,my wszystkie
Joasia to dobre,ale na blacie chyba nie usmażyszja z kolei ostatnio gadam ja nawiedzona,wszystko mi się myli i tak bredzę a mój mąż to ma ubaw ze mnie
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualnyJa zawsze chciałam mieć dwójkę dzieciaczków. Ale po małej poszłam do nowej pracy. Żeby mieć jakieś szanse na powrót po ewentualnej drugiej ciąży musiałam trochę popracować. Później mąż stracił pracę. Po kilku miesiącach poszukiwań zmuszony był do wyjazdu za granicę i znowu wszystko trzeba było przekładać. Wrócił, znalazł pracę i w tym samym czasie ja zaszłam w drugą ciążę. Której niestety nie udało mi się doprowadzić do końca. Leczenie i próby zajęły 11mcy i tak się wszystko rozciągneło w przeciągu 7lat
-
U mnie gin mi wpisał połówkowe pomiędzy 18 a 22 tyg, pewnie optymalnie jest pójść gdzieś pośrodku ale zapewne jak lekarz uzna że Maluch za mały i czegoś tam nie widać to będzie prosił by wpaść po raz drugi
Ej cz Wasie faceci czytają książki o obsłudze niemowlaków? O ile mój książkę o ciąży jeszcze przejrzał to książka "pierwszy rok z życia dziecka" jest przez niego ignorowana, nie tykaI wkurza mnie to nie ukrywam...
Rozalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agatko no proszę Cię ... a co powiesz na to, że mój mąż nie lubi czytać książek. W ogóle ! Nie jest jakiś lewy czy ułomny hehe, tylko po prostu tak ma. Myślę że filmy też chętnie obejrzy ze mną, poza tym sie interesuje ciążą, dziećmi i liczę na jego duże wsparcie. Damy radę ! Ja też dziewczyny nie miałam wcześniej zbyt często styczności z takimi Maluszkami.
Joasiu ja miałam taką akcję że tabletkę musującą z wapnem miałam wrzucić do wody i zamiast tego wrzuciłam sobie do herbaty, była okropna hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 13:58
Joasia:), A1984, zapah_ciszy lubią tę wiadomość