X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo ja właśnie chciałam iść na takie lepsze usg już dla świętego spokoju,żeby móć sobie zobaczyć razem z mężem naszą dzidzię,bo okazji później mieć nie będziemy,bo na tym czarno-białym to ja nic nie widzę..

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joasia:) wrote:
    Określenie płci zależy tylko od ułożenia dzidziusia a nie czy 2D czy 3D :)

Moje połówkowe 20t5d i miałam 28.01 Termin mam na 12,06 podobnie do twojego Lilianka

Ja miałam dokładnie wczoraj, a co najlepsze zawsze usg pokazywało zgodność pomiędzy moi wyliczeniem,a długością ciąży..a teraz wskazało 19tyg..nir pojmuje tego..

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata ja też mecz oglądam z ale chrupki serowo- cebulowe ;) ach lubię emocje

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joasia a jeszcze chciałam zapytać..bo ty taka doświadczona jesteś..a to moje pierwsze dziecko i stąd tyle pytań i wątpliwości..czy moja córka za mała to nie jest? niby wg książkowych danych prawidłowo,ale podłóg waszych to znacznie mniejsza

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianka spokojnie to pewnie wina sprzętu.. idź prywatnie na kontrole, bo będziesz spokojniejsza i wszystko będzie dobrze.
    Kochana podczas USG lekarz mierzy maluszka i wprowadza dane, system sam mu potem wagę wylicza. Jeżeli pomiary niedokładne to waga też mylnie obliczona. Napewno wszystko będzie dobrze zaufaj e-koleżanką. :) my tu prawdę piszemy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 17:13

Scintilla, A1984 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianka spokojnie to pewnie wina sprzętu.. idź prywatnie na kontrole, bo będziesz spokojniejsza i wszystko będzie dobrze.
    Kochana podczas USG lekarz mierzy maluszka i wprowadza dane, system sam mu potem wagę wylicza. Jeżeli pomiary niedokładne to waga też mylnie obliczona. Napewno wszystko będzie dobrze zaufaj e-koleżanką. :) my tu prawdę piszemy :)
    joasia dziękuję:)

Joasia:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem wiem,że prawdę piszecie,bo podczytuję was pawie,że od początku:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianka więc na odstresowanie zrób i wrzuć swój suwaczek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianka więc na odstresowanie zrób i wrzuć swój suwaczek :)
    a jak to się robi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie chciałam zmienić swój i zniknął :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie chciałam zmienić swój i zniknął :)
    ja jestem kompletnie zielona,a gdzie wejść żeby utworzyć suwaczka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianka klikni w mój suwaczek i wyświetli Ci się strona z suwaczkami. Zaprojektuj swój suwaczek zgodnie z podanymi krokami. Potem skopiuj ostateczny kod i wklej ( ustawienia/ społeczność / twój podpis na forum ) Dasz radę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 17:31

• karolinka85 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluje pozytywnych wiesci z wizyt :)
    Ja robilam powtornie badanie moczu dodatkowo posiew..choc wynik dopiero we wtorek..a dzis w analizie moczu w osadzie wyszly jedynie moczany bezpostaciowe dosc liczne i flora bakteryjna dosc liczna.. :( wiec trzeba czekac na wynik posiewu..
    Kurcze zawsze cos..jak nie wymioty,to dziasla,albo infekcja pochwy teraz ten pecherz...
    A czytajac Was..to martwie sie tez o moja szyjke..niby ostatnio byla 46mm..duzo leze..wiec mysle ze jest ok..

Moje dwa aniołki <3
    17.07.2013r. (*) 9tydz4dz
    18.01.2014r. (*) 9tydz4dz
    relgtrd8nl40gy67.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka85 wrote:
    Dziewczyny gratuluje pozytywnych wiesci z wizyt :)
    Ja robilam powtornie badanie moczu dodatkowo posiew..choc wynik dopiero we wtorek..a dzis w analizie moczu w osadzie wyszly jedynie moczany bezpostaciowe dosc liczne i flora bakteryjna dosc liczna.. :( wiec trzeba czekac na wynik posiewu..
    Kurcze zawsze cos..jak nie wymioty,to dziasla,albo infekcja pochwy teraz ten pecherz...
    A czytajac Was..to martwie sie tez o moja szyjke..niby ostatnio byla 46mm..duzo leze..wiec mysle ze jest ok..
    leż, wypoczywaj i się nie denerwuj:) wiem,że łatwo się mówi..mnie dziewczyny podniosły na duchu,więc wierzę,że będzie wszystko dobrze..zarówno u mnie jak i u Ciebie:)

karolinka85 lubi tę wiadomość

• Scintilla Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://wrzucaj.net/images/2015/01/30/resizedbaby-meme-generator-nspire-gaming-why-did-you-lose-that-match-c59132.jpg

Echhh .... nawet chrupki nam nie pomogły z KATAREM :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 18:09

Joasia:), aghata lubią tę wiadomość

mhsvi09kzjtuku9r.png
    18.02.2020 Narodziny Bartusia 👨‍👩‍👧‍👦
    10.06.2015 Narodziny Emilki 💝
    05.05.2014 [*] pamiętamy...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak niewiele brakowało :(
    Mój 5 latek przyszedł i na odpowiedz z kim Polska gra odpowiedział " jak ja mam katar to nie mogę grać w piłkę " :) rozbawił mnie strasznie :)

Na pocieszenie budyń czekoladowy ... jej to był ten smak którego od rana szukałam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 18:19

Scintilla, aghata, Nieukowa, zapah_ciszy, Nikonka lubią tę wiadomość

• kasika8303 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joasiu rozbawił mnie również :-) :-) dobre

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja mam pyt. Bo mam temp. 37.9 wzięłam apap syrop na przeziębienie dla ciężarnych i syrop z cebuli i chce poczekać do rana zobaczyc jak jutro będzie z temp i kaszlem. Myślicie że taka temp może zaszkodzić malenstwu?

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znając siebie i to że bardzo żadko mam gorączkę to powyżej 38 pojechała bym na IP. A jesteś przeziębiona ? Kurczę dużo pij i kontroluj gorączkę .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 19:20

• Dada Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widać u mnie suwak "?;)

agawera, Nieukowa lubią tę wiadomość

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
‹‹ 501 502 503 504 505 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ