Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJoasia:) wrote:Określenie płci zależy tylko od ułożenia dzidziusia a nie czy 2D czy 3D
Moje połówkowe 20t5d i miałam 28.01 Termin mam na 12,06 podobnie do twojego Lilianka
Ja miałam dokładnie wczoraj, a co najlepsze zawsze usg pokazywało zgodność pomiędzy moi wyliczeniem,a długością ciąży..a teraz wskazało 19tyg..nir pojmuje tego.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLilianka spokojnie to pewnie wina sprzętu.. idź prywatnie na kontrole, bo będziesz spokojniejsza i wszystko będzie dobrze.
Kochana podczas USG lekarz mierzy maluszka i wprowadza dane, system sam mu potem wagę wylicza. Jeżeli pomiary niedokładne to waga też mylnie obliczona. Napewno wszystko będzie dobrze zaufaj e-koleżanką.my tu prawdę piszemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 17:13
Scintilla, A1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJoasia:) wrote:Lilianka spokojnie to pewnie wina sprzętu.. idź prywatnie na kontrole, bo będziesz spokojniejsza i wszystko będzie dobrze.
Kochana podczas USG lekarz mierzy maluszka i wprowadza dane, system sam mu potem wagę wylicza. Jeżeli pomiary niedokładne to waga też mylnie obliczona. Napewno wszystko będzie dobrze zaufaj e-koleżanką.my tu prawdę piszemy
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLilianka klikni w mój suwaczek i wyświetli Ci się strona z suwaczkami. Zaprojektuj swój suwaczek zgodnie z podanymi krokami. Potem skopiuj ostateczny kod i wklej ( ustawienia/ społeczność / twój podpis na forum ) Dasz radę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 17:31
-
Dziewczyny gratuluje pozytywnych wiesci z wizyt
Ja robilam powtornie badanie moczu dodatkowo posiew..choc wynik dopiero we wtorek..a dzis w analizie moczu w osadzie wyszly jedynie moczany bezpostaciowe dosc liczne i flora bakteryjna dosc liczna..wiec trzeba czekac na wynik posiewu..
Kurcze zawsze cos..jak nie wymioty,to dziasla,albo infekcja pochwy teraz ten pecherz...
A czytajac Was..to martwie sie tez o moja szyjke..niby ostatnio byla 46mm..duzo leze..wiec mysle ze jest ok.. -
nick nieaktualnykarolinka85 wrote:Dziewczyny gratuluje pozytywnych wiesci z wizyt
Ja robilam powtornie badanie moczu dodatkowo posiew..choc wynik dopiero we wtorek..a dzis w analizie moczu w osadzie wyszly jedynie moczany bezpostaciowe dosc liczne i flora bakteryjna dosc liczna..wiec trzeba czekac na wynik posiewu..
Kurcze zawsze cos..jak nie wymioty,to dziasla,albo infekcja pochwy teraz ten pecherz...
A czytajac Was..to martwie sie tez o moja szyjke..niby ostatnio byla 46mm..duzo leze..wiec mysle ze jest ok..karolinka85 lubi tę wiadomość
-
http://wrzucaj.net/images/2015/01/30/resizedbaby-meme-generator-nspire-gaming-why-did-you-lose-that-match-c59132.jpg
Echhh .... nawet chrupki nam nie pomogły z KATAREMWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 18:09
Joasia:), aghata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak niewiele brakowało
Mój 5 latek przyszedł i na odpowiedz z kim Polska gra odpowiedział " jak ja mam katar to nie mogę grać w piłkę "rozbawił mnie strasznie
Na pocieszenie budyń czekoladowy ... jej to był ten smak którego od rana szukałamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 18:19
Scintilla, aghata, Nieukowa, zapah_ciszy, Nikonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny