X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo ja właśnie chciałam iść na takie lepsze usg już dla świętego spokoju,żeby móć sobie zobaczyć razem z mężem naszą dzidzię,bo okazji później mieć nie będziemy,bo na tym czarno-białym to ja nic nie widzę..

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joasia:) wrote:
    Określenie płci zależy tylko od ułożenia dzidziusia a nie czy 2D czy 3D :)

Moje połówkowe 20t5d i miałam 28.01 Termin mam na 12,06 podobnie do twojego Lilianka

Ja miałam dokładnie wczoraj, a co najlepsze zawsze usg pokazywało zgodność pomiędzy moi wyliczeniem,a długością ciąży..a teraz wskazało 19tyg..nir pojmuje tego..

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata ja też mecz oglądam z ale chrupki serowo- cebulowe ;) ach lubię emocje

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joasia a jeszcze chciałam zapytać..bo ty taka doświadczona jesteś..a to moje pierwsze dziecko i stąd tyle pytań i wątpliwości..czy moja córka za mała to nie jest? niby wg książkowych danych prawidłowo,ale podłóg waszych to znacznie mniejsza

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianka spokojnie to pewnie wina sprzętu.. idź prywatnie na kontrole, bo będziesz spokojniejsza i wszystko będzie dobrze.
    Kochana podczas USG lekarz mierzy maluszka i wprowadza dane, system sam mu potem wagę wylicza. Jeżeli pomiary niedokładne to waga też mylnie obliczona. Napewno wszystko będzie dobrze zaufaj e-koleżanką. :) my tu prawdę piszemy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 17:13

Scintilla, A1984 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianka spokojnie to pewnie wina sprzętu.. idź prywatnie na kontrole, bo będziesz spokojniejsza i wszystko będzie dobrze.
    Kochana podczas USG lekarz mierzy maluszka i wprowadza dane, system sam mu potem wagę wylicza. Jeżeli pomiary niedokładne to waga też mylnie obliczona. Napewno wszystko będzie dobrze zaufaj e-koleżanką. :) my tu prawdę piszemy :)
    joasia dziękuję:)

Joasia:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem wiem,że prawdę piszecie,bo podczytuję was pawie,że od początku:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianka więc na odstresowanie zrób i wrzuć swój suwaczek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianka więc na odstresowanie zrób i wrzuć swój suwaczek :)
    a jak to się robi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie chciałam zmienić swój i zniknął :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie chciałam zmienić swój i zniknął :)
    ja jestem kompletnie zielona,a gdzie wejść żeby utworzyć suwaczka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianka klikni w mój suwaczek i wyświetli Ci się strona z suwaczkami. Zaprojektuj swój suwaczek zgodnie z podanymi krokami. Potem skopiuj ostateczny kod i wklej ( ustawienia/ społeczność / twój podpis na forum ) Dasz radę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 17:31

• karolinka85 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluje pozytywnych wiesci z wizyt :)
    Ja robilam powtornie badanie moczu dodatkowo posiew..choc wynik dopiero we wtorek..a dzis w analizie moczu w osadzie wyszly jedynie moczany bezpostaciowe dosc liczne i flora bakteryjna dosc liczna.. :( wiec trzeba czekac na wynik posiewu..
    Kurcze zawsze cos..jak nie wymioty,to dziasla,albo infekcja pochwy teraz ten pecherz...
    A czytajac Was..to martwie sie tez o moja szyjke..niby ostatnio byla 46mm..duzo leze..wiec mysle ze jest ok..

Moje dwa aniołki <3
    17.07.2013r. (*) 9tydz4dz
    18.01.2014r. (*) 9tydz4dz
    relgtrd8nl40gy67.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka85 wrote:
    Dziewczyny gratuluje pozytywnych wiesci z wizyt :)
    Ja robilam powtornie badanie moczu dodatkowo posiew..choc wynik dopiero we wtorek..a dzis w analizie moczu w osadzie wyszly jedynie moczany bezpostaciowe dosc liczne i flora bakteryjna dosc liczna.. :( wiec trzeba czekac na wynik posiewu..
    Kurcze zawsze cos..jak nie wymioty,to dziasla,albo infekcja pochwy teraz ten pecherz...
    A czytajac Was..to martwie sie tez o moja szyjke..niby ostatnio byla 46mm..duzo leze..wiec mysle ze jest ok..
    leż, wypoczywaj i się nie denerwuj:) wiem,że łatwo się mówi..mnie dziewczyny podniosły na duchu,więc wierzę,że będzie wszystko dobrze..zarówno u mnie jak i u Ciebie:)

karolinka85 lubi tę wiadomość

• Scintilla Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://wrzucaj.net/images/2015/01/30/resizedbaby-meme-generator-nspire-gaming-why-did-you-lose-that-match-c59132.jpg

Echhh .... nawet chrupki nam nie pomogły z KATAREM :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 18:09

Joasia:), aghata lubią tę wiadomość

mhsvi09kzjtuku9r.png
    18.02.2020 Narodziny Bartusia 👨‍👩‍👧‍👦
    10.06.2015 Narodziny Emilki 💝
    05.05.2014 [*] pamiętamy...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak niewiele brakowało :(
    Mój 5 latek przyszedł i na odpowiedz z kim Polska gra odpowiedział " jak ja mam katar to nie mogę grać w piłkę " :) rozbawił mnie strasznie :)

Na pocieszenie budyń czekoladowy ... jej to był ten smak którego od rana szukałam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 18:19

Scintilla, aghata, Nieukowa, zapah_ciszy, Nikonka lubią tę wiadomość

• kasika8303 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joasiu rozbawił mnie również :-) :-) dobre

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja mam pyt. Bo mam temp. 37.9 wzięłam apap syrop na przeziębienie dla ciężarnych i syrop z cebuli i chce poczekać do rana zobaczyc jak jutro będzie z temp i kaszlem. Myślicie że taka temp może zaszkodzić malenstwu?

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znając siebie i to że bardzo żadko mam gorączkę to powyżej 38 pojechała bym na IP. A jesteś przeziębiona ? Kurczę dużo pij i kontroluj gorączkę .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 19:20

• Dada Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widać u mnie suwak "?;)

agawera, Nieukowa lubią tę wiadomość

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
‹‹ 501 502 503 504 505 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ