Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Melduje się po badaniu połówkowym
Wszystko wyszło dobrze - narządy prawidłowo rozwinięte
Serduszko mocne
Stopień dojrzałości łożyska: I
Wymiary w 20 tyg i 2 dni:
BPD 52,2 mm
HC 188,6 mm
AC 153,8 mm
FL 31,8 mm
Waga: 351 g
Zyrcia proszę o dopisanie dziewczynki - Aleksandra, termin 17.06.2015
Tym razem trafiłam na rewelacyjnego lekarza, spokojnie wszystko wytłumaczył, mówił co widzi.
Za to podczas pierwszego badania prenatalnego lekarz straszny gbur - byłam zestresowana podczas całego badania.
Miłego wieczoru dziewczynyJoasia:), karolinka85, Scintilla, Inesicia, nenette, zyrcia, Katha81, Nikonka, sss lubią tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:Hej. Ja mam pyt. Bo mam temp. 37.9 wzięłam apap syrop na przeziębienie dla ciężarnych i syrop z cebuli i chce poczekać do rana zobaczyc jak jutro będzie z temp i kaszlem. Myślicie że taka temp może zaszkodzić malenstwu?
-
Karolinko bardzo się cieszę że się tutaj udzielasz
miałam Ci pisać nt.wysokiego ph moczu bo ostatnio chyba o tym pisalas. Ja w grudniu miałam ph az 8.5 i lekarz mówił że tak się zdarza że to nie jest jakaś patologia. Jednak dziewczyny z innego wątku poleciały mi podjadac zurawine suszona i pic dużo wody a że za woda nie przepadam to poleciały mi ja z cytryna i teraz w styczniu ph miałam 6.5
karolinka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypatrycja_24 wrote:Melduje się po badaniu połówkowym
Serduszko mocne
BPD 52,2 mm
HC 188,6 mm
AC 153,8 mm
FL 31,8 mm
Tym razem trafiłam na rewelacyjnego lekarza, spokojnie wszystko wytłumaczył, mówił co widzi.
Za to podczas pierwszego badania prenatalnego lekarz straszny gbur - byłam zestresowana podczas całego badania.
Miłego wieczoru dziewczyny[/QUOTE
a badanie robiłaś prywatnie? -
nick nieaktualnyLilianka27 wrote:patrycja_24 wrote:Melduje się po badaniu połówkowym
Serduszko mocne
BPD 52,2 mm
HC 188,6 mm
AC 153,8 mm
FL 31,8 mm
Miłego wieczoru dziewczyny[
a badanie robiłaś prywatnie? -
Magdalena 88,tak mialam ph 7.5 wczoraj z popoludniowego moczu..a dzis z rannego 5.5..wiec ok..tylko czeksm na wynik posiewu..bo jakies moczany mi wyszly
ale pije 100%sok z zurawiny
-
Witam po przerwie,czytałam was wieczorami ale pisać nie miałam już siły
przeprowadzka mnie wykończyła. Ale już po wszystkim i cieszę się nowym mieszkankiem
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i cieszę się razem z wami,ja połówkowe mam 5.02.nie mogę się już doczekać.
Ten kalendarz chiński się u mnie sprawdza,ale ten kalkulator już nie.
Co do wózka to my chyba zdecydujemy się na Camarelo Sevilla,podoba mi się wizualnie i dużo pozytywnych opini słyszałam o nim.
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualnyMuniek wrote:Witam po przerwie,czytałam was wieczorami ale pisać nie miałam już siły
przeprowadzka mnie wykończyła. Ale już po wszystkim i cieszę się nowym mieszkankiem
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i cieszę się razem z wami,ja połówkowe mam 5.02.nie mogę się już doczekać.
Ten kalendarz chiński się u mnie sprawdza,ale ten kalkulator już nie.
Co do wózka to my chyba zdecydujemy się na Camarelo Sevilla,podoba mi się wizualnie i dużo pozytywnych opini słyszałam o nim.Muniek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny umówiłam się za wasza poradą na usg połówkowe u innego lekarza, a na sprzęcie w 3d,więc mam nadzieję że rozwieje wszystkie moje wątpliwości..wizytę mam w czwartek 05.02 o 16. BArdzo się cieszę,bo dostanę pierwsze zdj i razem z mężem możemy będziemy podglądać nasza malutką..MOj M cały czas ma nadzieję,córka okaże się synem..
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ja czekam z lekkim stresem na połówkowe 9 luty. Płci jeszcze nie znam- uparciuszek
no ja już miałam wczoraj połówkowe,ale lekarz nie mógł do końca przeprowadzić..więc idę prywatnie. a 12lutego i tak mam jeszcze jedno na nfz..jestem zapisana,ale może mi nie zrobia jak będę miala z prywatnego wyniki.powiem ci szczerze,że też się denerwuje strasznie.. -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:niby prenatalne dzięki Bogu były ok (nie robiłam pappa z krwi).
Ale tak jakoś pobieżnie mi ten lekarz je zrobił , że jakoś sie boje
ja robiłam prenatalne i test pappa i było ok..a teraz stwierdził,że struktury mózgu nie może zmierzyć i to wina sprzętu,więc zadecydowałam,że pójdę sama prywatnie dla świętego spokoju. -
XxMoniaXx wrote:ja czekam z lekkim stresem na połówkowe 9 luty. Płci jeszcze nie znam- uparciuszek
-
Ja mam powtorke polowkiwego za tydzieb do oceny serducha, moze mlody laskawie pokaze sie z lepszej strony
ale jestem z tej wizyty bardzo zadowolona. Duzo parametrow bylo ocenione i wszystko na glos lekarz komentowal i pokazywal. I rysy twaezy malego juz byly widoczne.