Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe, Zyrcia kobiecie w ciąży nie dogodzisz Są mdłości źle, nie ma, jeszcze gorzej
Ciekawe co tam z Kasią, czy już po, czy jeszcze w trakcie
Kocie Bury cześć, ja też z OF z październikowego wątku I też mam wizytę w następny piątek
Czarna ty masz jakiegoś lekarza VIPa że takie kolejki, czy to po prostu poczciwy NFZ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 16:11
Alorrene13, Z. lubią tę wiadomość
-
JESTEM!!!
Kochane moja kruszynka ma 0,45cm!
Najpierw gin nie chciała robić dopochwowo, ale wyszło jej że sa bliźniaki na takim przez brzuch i musiała zrobić. Jest jeden ufoludek, z bijącym serduszkiem!
Niech się bety i inne hcg w dupę pocałują! Nigdy więcej!
Jak tylko znajdę kabel wrzucę zdjęcie mojego bobaska.
Na badaniu tydzień temu i innego gina byłam 4+4 (ew.5), wg tej gin jestem 6+1Nieukowa, lauda, Moniaa, Natka88, Eowena, Czarnaa94, Evell, Inesicia, Aka81, Z., RobaG, kot_bury, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane gratuluję pozytywnych wieści z wizyt
Kasiu a nie mówiłyśmy że będzie dobrze wiem, że strach jest naturalny ale czasem trzeba się przemóc i myśleć pozytywnie
A ja staram się na spokojnie czekać do przyszłej śr. i mam nadzieję, że już uda Nam się zobaczyć piękne serduszko
Co do objawów ciąży to u mnie nadal takie tyci tyciu ..czasem mdłości, odbicia po jedzeniu lekko wrażliwe piersi i sutki i takie cięższe piersi no i ospałość, brzuch czasem zakuje ale daje radę wytrzymać bez tabletek
Co do zachcianek to ja mam tak, że ich nie mam w sumie czasem mam chwilę, że coś bym zjadła ale nie wiem co i w sumie nie jem nic Jedno co zauważyłam to może bardziej podchodzą mi takie słono-kwaśne rzeczy ostatnio np. zajadam drugi dzień z rzędu śledzie z cebulą a ogólnie i za śledziami i za cebulką nie przepadam a do picia prócz wody, która już mi nie smakuje to piję sok multiwitaminę a też kiedyś nie przepadałam Co do słodyczy to zauważyłam, że mam jakieś odrzucenie od czekolady ale nie żeby jakieś wymioty itp..po prostu mi nie smakuje
Zobaczymy jak to będzie dalej
Oby było wszystko dobrze
Dobrego wieczoru -
Nieukowa 2w1 bo i NFZ i jeden z lepszych ginów w okolicy W poczekalni chyba z 40 kobiet, było tak gorąco że mi się słabo robiło z tego zaduchu i stresu.
Katarzyna wiedziałam że będzie dobrze!
U mnie też dobrze Dzidzia jednak jest tylko jedna, ale najważniejsze że bije jej serduszko! Ma 0,9 cm czyli wygląda na 6t+6d. Strasznie się bałam i stresowałam przed gabinetem ale jestem przeszczęśliwa Dostałam też acard na wszelki wypadek. Kolejna wizyta za 2 tyg i będzie zakładana karta ciążylauda, Nieukowa, Aka81, Katarzyna87, RobaG, Moniaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarna, super że fasolek zdrowy i siedzi sobie spokojnie u Ciebie w brzuchu.
Na mnie dobre wiadomości od Was dziewczyny (od wszystkich) działają jak miód na serce. Utwierdzam się w przekonaniu, że fasoliny rosną sobie zdrowo, spokojnie. Moja też. Oczekuję z niecierpliwością mojego USG - a to dopiero za 3 tyg. Ale wierzę dzięki Wam, że wszystko się uda i już nie długo będziemy tulić nasze małe skarby.Czarnaa94 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny bardzo się cieszę z takich dobrych wiadomości. Teraz już tylko spokój i zero stresów.
U mnie dziś niestety nerwy. Dowiedzieliśmy się dziś z M, że jego siostra jest w 18 tygodniu ciąży i pewnie by nas to nie zdenerwowało gdyby nie fakt, że dowiedzieliśmy się tego kiedy zobaczyliśmy zdjęcie z usg na Facebooku. Wychodzi na to, że gdyby nie FB to chyba już żadne wieści by do nas nie docierały. Denerwuje mnie taike powiadamianie najbliższych;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInesicia wrote:Dziewczyny bardzo się cieszę z takich dobrych wiadomości. Teraz już tylko spokój i zero stresów.
U mnie dziś niestety nerwy. Dowiedzieliśmy się dziś z M, że jego siostra jest w 18 tygodniu ciąży i pewnie by nas to nie zdenerwowało gdyby nie fakt, że dowiedzieliśmy się tego kiedy zobaczyliśmy zdjęcie z usg na Facebooku. Wychodzi na to, że gdyby nie FB to chyba już żadne wieści by do nas nie docierały. Denerwuje mnie taike powiadamianie najbliższych;/
O kochana skąd ja to znam fb ? to czyste zło ludzie zaniedługo będą tam wstawiać zdjecia swoich odchodów ludzie są porąbani niestety z tym fb sie zgadzam nie można tak wszystkiego pisać itp. -
Hejka! Po dlugich poszukiwaniach znalazlam swoj wymarzony posilek na dzis!
Pieczarki w occie oproznilam wlasnie caly sloik, lacznie z marchwia i cebulka z marynaty i czuje sie bosko
Czarna super wiesci! A jak Truskaweczka? Pisala co i jak?lauda, Czarnaa94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj naprawdę ogromnie nietaktownie. Wydawało mi się, że może przesadzam, ale cieszę się, że macie podobne zdanie do mojego;) M woli tego nawet nie komentować.
Nieukowa pieczarki w occie uwielbiam, ale u mnie dziś królują krakersy. I ciągle marzą mi się gołąbki mojej mamy. Wybieramy się do nich w piątek więc może w sobotę naciągnę mamusię na gołąbki. Ehh już mi ślinka cieknie. Poza tym żadnych innych zachcianek nie mam. Wręcz doskwiera mi brak apetytu i jedzenie na siłę. Na szczęście od dziś po południu nudności brak;) -
nick nieaktualny
-
lauda właśnie dzięki Tobie te krakersy;) Twoja wiadomość przypomniała mi o ich istnieniu. Podkradałam je babci kiedy byłam mała;)
-
Magda_lena88 mówiłyście, że będzie dobrze, a ja siałam panikę.
kasika8303 od teraz żadnych bet, żadnych negatywnych mysli! Akysz Akysz!
W ramach dobrych wiadomości mąż zabrał mnie do wietnamskiej knajpy, z całego menu, a zawsze mam problem z wyborem odpowiadał mi tylko rosół, ale oni robią niedooobry! No i dzisiaj specjalnie pojechałam o 20 do mamy bo zrobiła rosół!
Poniżej mój fasol :*
Nieukowa, Inesicia, lauda, Alorrene13, Viola, Czarnaa94, Natka88, RobaG, Moniaa, Aka81, kot_bury lubią tę wiadomość