X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna trzymam kciuki!

• Viola Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna, pamiętaj jesteśmy z tobą myślami:-)
    Katarzyna87 wrote:
    lauda dziękuję kochana :* cały czas czekam...43 minuty...a jeszcze dwie przede mną.[/Q

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :D
    Wy dziś takie aktywne a ja w ogólnie nie miałam czasu pisać :(
    Kocie_Bury widzę że jesteś z Październikowych Szczęść, witaj :)
    Co do jedzenia, apetyt mam dobry, jem wszystko w sumie, oprócz serów pleśniowych i surowych mięs. Smakuje mi wszystko to co smakowało wcześniej. Raz jem więcej niż zazwyczaj raz mniej (jak nie mam czasu)
    boszzzeee do poniedziałku (wizyta) jeszcze tyle dni :( muszę czekać ...
    Trzymam kciuki za wasze spotkania z ginem i waszymi fasolkami :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 15:03

kot_bury lubi tę wiadomość

syy26iyeeuly3wjb.png
  • nadzieja89 Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, od paru dni czytam wasze wpisy i w końcu dzisiaj nabrałam odwagi, żeby napisać. Ja tez doczekałam się mojego szczęścia. Mam termin na 15 czerwca, ale badanie USG dopiero przede mną. Muszę czekać, aż 2 tygodnie :(. Mam nadzieję, że mnie do siebie przyjmiecie. Tymczasem trzymam za nas kciuki.

lauda, Alorrene13, kot_bury lubią tę wiadomość

ckai9jcgyabb74h4.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje Słoneczka :* najbardziej sie bije że nic nie będzie, ta beta tak słabo rosła :(

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Nadzieja, witaj wśród czerwcowych mam :) Spokojnej i radosnej ciąży!

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katzrzyna będzie dobrze... MUSI BYĆ... najpaskudniejsze są te ostatnie chwile przed wejściem do gabinetu... wtedy tylko przychodzą na myśl czarne scenariusze!! :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu niedługo wszystko się wyjaśni :)

• Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Nadzieja :)
    Masz termin zbliżony do mojego, FAJNIE :)

syy26iyeeuly3wjb.png
  • Eowena Ekspertka

Wysłany: 15 października 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta sreta :)
    Rośnie? Rośnie! Więc czym się martwić? :) Kasia, pogodnie ma być, a nie jakieś czarnowidztwa...

lauda, kot_bury, Czarnaa94, Nieukowa lubią tę wiadomość

8une43r8mbu2h8v4.png
  • Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MYŚLCIE POZYTYWNIE ;)
    Powtarzam to też sobie ;)

syy26iyeeuly3wjb.png
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    50 minut czekania? Pikuś! Ja dziś sobie poczekam 5 godzin :D poszłam o 13 po numerek, czekałam 1,5 h i wróciłam do domu. Lekarz może dopiero zaczął przyjmować a może jeszcze nie a ja mam 16 nr więc do 18 zejdzie na pewno :P
    U mnie z jedzeniem to masakra bo nic nie chcę. Wczoraj jak wstałam to stwierdziłam że nie zjem nic innego jak pasta jajeczna ze szczypiorkiem. Zrobiłam i w połowie trzeciej kanapki myślałam że przywitam się z kibelkiem. Ostatnio musiałam zrobić kapuśniak i zjadłam ze smakiem, a na drugi dzień już na niego spojrzeć nie mogłam :P I mam ten sam problem: trzeba uzupełnić lodówkę, tylko kurde czym?!

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • Eowena Ekspertka

Wysłany: 15 października 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osz kurde! Olśniło mnie właśnie dzięki tobie Czarna! Kapuśniak! To jest to :) Samej mi się nie chce robić (i nie umiem), więc już zadzwoniłam do mamy i zamówiłam cały gar :D
    Haha, a jeszcze przed chwilą jak was czytałam to myślałam "ee, ja nie mam żadnych zachcianek"

lauda, Czarnaa94 lubią tę wiadomość

8une43r8mbu2h8v4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech mnie ktoś uspokoi bo umrę za stresu -_- możliwe żeby nagle czyt. dziś przeszły mi mdłości? Coś nie tak czy to normalne i albo ustały albo wrócą ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i czasami kuję prawy jajnik...

• Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrcia możliwe ;) Mogą wrócić albo i nie :P różnie bywa
    Korzystaj z chwili i leć szukać sukni :D

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale to nie jest nic niepokojącego ?? Byłam oglądać, ale nic nie znalazłam zresztą jestem zestresowana tymi mdłościami i coś nie mam weny... jutro drugiee podejscie

• Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moim zdaniem nie. Ciąża to taki stan, że niczego nie da się przewidzieć i wszystko jest możliwe :P Jeszcze nie raz się tak zdziwisz :)

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
  • Eowena Ekspertka

Wysłany: 15 października 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mdłości w ogóle nie miałam, ale z tego co wiem od koleżanek to też im przechodziło np na 1-2 dni, a potem wracało.
    A prawy jajnik kłuje mnie od początku raz na jakiś czas. Pytałam ginki i powiedziała, że to normalne, to oznacza, że właśnie z prawego jajnika "się zadziało" i czasem kłuje, bo przecież coś tam się ciągle dzieje.

No jak ty jeszcze Zyrcia zaczniesz panikować to ja już nie wiem co to będzie :) Kolor forum trzeba będzie zmienić na jakiś szary albo czarny, żeby był bardziej odpowiedni jak tak dalej pójdzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 15:51

Nieukowa, Z. lubią tę wiadomość

8une43r8mbu2h8v4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja nigdy jeszcze nie zaciążyłam więc panikuję z każdym dziwnym objawem :p odwołuję wszystkie narzekania na moje dziecko z wczoraj, nie będzie klapsa, mdłości były spoko a więc WRACAJCIE !! Lekarza mam za tydzień, ale jak nie dam rady psychicznie skoczę jutro :P

Z. lubi tę wiadomość

‹‹ 51 52 53 54 55 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ