Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Wy dziś takie aktywne a ja w ogólnie nie miałam czasu pisać
Kocie_Bury widzę że jesteś z Październikowych Szczęść, witaj
Co do jedzenia, apetyt mam dobry, jem wszystko w sumie, oprócz serów pleśniowych i surowych mięs. Smakuje mi wszystko to co smakowało wcześniej. Raz jem więcej niż zazwyczaj raz mniej (jak nie mam czasu)
boszzzeee do poniedziałku (wizyta) jeszcze tyle dni muszę czekać ...
Trzymam kciuki za wasze spotkania z ginem i waszymi fasolkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 15:03
kot_bury lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, od paru dni czytam wasze wpisy i w końcu dzisiaj nabrałam odwagi, żeby napisać. Ja tez doczekałam się mojego szczęścia. Mam termin na 15 czerwca, ale badanie USG dopiero przede mną. Muszę czekać, aż 2 tygodnie . Mam nadzieję, że mnie do siebie przyjmiecie. Tymczasem trzymam za nas kciuki.
lauda, Alorrene13, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
50 minut czekania? Pikuś! Ja dziś sobie poczekam 5 godzin poszłam o 13 po numerek, czekałam 1,5 h i wróciłam do domu. Lekarz może dopiero zaczął przyjmować a może jeszcze nie a ja mam 16 nr więc do 18 zejdzie na pewno
U mnie z jedzeniem to masakra bo nic nie chcę. Wczoraj jak wstałam to stwierdziłam że nie zjem nic innego jak pasta jajeczna ze szczypiorkiem. Zrobiłam i w połowie trzeciej kanapki myślałam że przywitam się z kibelkiem. Ostatnio musiałam zrobić kapuśniak i zjadłam ze smakiem, a na drugi dzień już na niego spojrzeć nie mogłam I mam ten sam problem: trzeba uzupełnić lodówkę, tylko kurde czym?! -
Osz kurde! Olśniło mnie właśnie dzięki tobie Czarna! Kapuśniak! To jest to Samej mi się nie chce robić (i nie umiem), więc już zadzwoniłam do mamy i zamówiłam cały gar
Haha, a jeszcze przed chwilą jak was czytałam to myślałam "ee, ja nie mam żadnych zachcianek"lauda, Czarnaa94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mdłości w ogóle nie miałam, ale z tego co wiem od koleżanek to też im przechodziło np na 1-2 dni, a potem wracało.
A prawy jajnik kłuje mnie od początku raz na jakiś czas. Pytałam ginki i powiedziała, że to normalne, to oznacza, że właśnie z prawego jajnika "się zadziało" i czasem kłuje, bo przecież coś tam się ciągle dzieje.
No jak ty jeszcze Zyrcia zaczniesz panikować to ja już nie wiem co to będzie Kolor forum trzeba będzie zmienić na jakiś szary albo czarny, żeby był bardziej odpowiedni jak tak dalej pójdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 15:51
Nieukowa, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno ja nigdy jeszcze nie zaciążyłam więc panikuję z każdym dziwnym objawem :p odwołuję wszystkie narzekania na moje dziecko z wczoraj, nie będzie klapsa, mdłości były spoko a więc WRACAJCIE !! Lekarza mam za tydzień, ale jak nie dam rady psychicznie skoczę jutro
Z. lubi tę wiadomość