Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Stokrotka2626 wrote:Gratulację Monia my też dziś mieliśmy usg połówkowe, cudowne przeżycie:) też jesteśmy prze szczęśliwi i mamy dziewczynkę (będzie Izabela) można dopisać Malutka waży 536g i jest cudowna śpiąca była bo ziewała
a najważniejsze że wszystko jest dobrze
Stokrotka - gratuluje i wizyty i CóreczkiIzabela - to tak jak ja, aż mi się miło zrobiło
Skąd pomysł na to imię? Bo moje ma historię. Tato bardzo chciał mi dać na imię Jenny (był jakiś hit w 1975..., to nie od piosenki Bartosiewicz), ale w USC się nie zgodzili i dostałam imię najlepszej przyjaciółki mojej mamy
-
BrumBrumek wrote:Sista wiem że łatwo powiedzieć ale nie panikuj!! Ja mimo to że pracuję w szpitalu okropnie bałam się położenia i tego co mnie czeka.. A było bardzo ok, nawet powiem że pozytywnie się zaskoczyłam. Spójrz na to z innej strony: będziesz pod fachową opieką, badania pewnie Ci wszystkie zrobią, a jeśli to szpital w którym chcesz rodzić to dowiesz się co nieco na temat porodu
Najważniejsze że z maluszkiem wszystko ok
wierzę że dasz radę!!
BrumBrumek, Joasiu - dzięki za słowa otuchy. Dla moje Dziewczynki wszystko. Mogę być pod kroplówka nawet 24h przez najbliższe 7 dni. Byle pozbyć się tej bakterii w tak dużych ilościach, ponoć śladowe ilości każdy ma, i mam plan aby tyle zostało za tydzień. Bez mojego M. w domu, w szpitalu pod opieką lekarzy będzie mi najlepiej.
Chyba Oldze żal się Mamy zrobiło, bo mnie smyrnęła kilka razy.
Trzymajcie kciuki Dziewczyny. Odezwę się jutro już ze szpitala.
Joasia:), karolinka85, Scintilla, BrumBrumek lubią tę wiadomość
-
Cześć laseczki... ja znowu w pracy z mega zgagą.
Sista jakaś mega wredna bakteria musi być że cię aż kładą ;/ Masakra...
Ja w środę idę na obciążenie i resztę badań... może to słaby pomysł jak mam katar, ale gin na początku przyszłego tyg, więc tak czy siak muszę mu wyniki dostarczyć ;/
Ktoś wie czy sieć Diagnostyka wymaga własnej glukozy?
nie mogę się dodzwonić do żadnego punktu pobrań ktory mam po drodze, żeby zapytać ;/ -
Nieukowa, jak sie nie dodzwonisz to kup glukoze zeby nie bylo ze oni nie maja i ty tez.
Gratuluje udanych wizyt cudownje jest czytac dobre wiadomosci, a dziewczyny ktore leza w szpitalu trzymajcie sie tam...dacie rade!
A mnie moja Zuza zarazila...od soboty ma katar a mnie w nocy dopadl bol gardla.
Ja w poprzedniej ciazy z Zuzą ciagle mialam grzybice czy bakterie w moczu....a teraz jak bedzie chlopak to nic, zero, nic mnie nie swedzi, badania ok i tak jak dziewczyny pisaly czasami sluz mnie zalewa, wszystko na odwrot moze u mnie plec ma znaczenie[/url]
-
Nieukowa ja robiłam w diagnostyce i musiałam mieć glukozę.
Monia super wieści, to będziemy chować Amelkigratuluję
Dziewczyny które leżą w szpitalach, trzymam kciuki aby szybko minął tam pobyt i minęły dolegliwości. -
2 dni człowieka tu nie ma a ile wieści
Kibicuję dziewczyną w szpitalu - wiem, że to nic miłego i dzień się dłuży niemiłosiernie ale pod dobrą opieką nic Wam i maleństwom nie grozi - trzymam kciuki abyście szybciutko wyszły zdrowe i rumiane
Stokrotka2626, XxMoniaXx - Gratuluję wieści- wychodzi na to, że znacznie zaopatrzymy rynek w przyszłe Miss Polski :]
Reszcie wizytujących kontrolnie również gratuluję ! My czekamy jeszcze tydzień aby siebie wzajemnie podejrzeć
U nas bez zmian ... kruszyna kopie kiedy sama chce - wczoraj zafalował mi aż brzuch - sięgnęłam po aparat no i było za późno - dziecko nie zgodziło się na autoryzację nagrania i postanowiła się później przez pół dnia nie ujawniaćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 09:34
-
Hej dziewczyny,
Właśnie byłam na pobraniu krwi, pewna ,ze dziś glukozy nie sprawdzą bo mam zrobić badanie między 24a 28 tyg, więc zjadłam przed kulki czekoladowe na mleku, a tu niespodzianka glukoza ogólna już widzę minę gin.w piątek, coś głowa mi ostatnio nie myśli.w nocy nie spalam do 3, taka miałam zgagę, dobrze ze znalazłam ten.... PozdrawiamAlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
karolina0522 wrote:Dziewczyny wy robicie glukozę obciążeniowa tak wcześnie mi kazali zrobić między 24 a 28
Tak ja teraz robiłam w ubiegłą środę glukozę a dzisiaj mam wizyte moim zdaniem to dlatego wcześniej dają żeby w razie cukrzycy szybciej przejść na dietęu mnie wynik był taki glukoza na czczo z krwi 75, po glukozie 109 a po 2 godz 76 wiec jest ok:)
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa wrote:Cześć laseczki... ja znowu w pracy z mega zgagą.
Sista jakaś mega wredna bakteria musi być że cię aż kładą ;/ Masakra...
Ja w środę idę na obciążenie i resztę badań... może to słaby pomysł jak mam katar, ale gin na początku przyszłego tyg, więc tak czy siak muszę mu wyniki dostarczyć ;/
Ktoś wie czy sieć Diagnostyka wymaga własnej glukozy?
nie mogę się dodzwonić do żadnego punktu pobrań ktory mam po drodze, żeby zapytać ;/
Mam bakterii w 1 ml moczu >10^5 a to juz zakażenie. Nie było zatem co zwlekać. Trzymajcie kciuki, aby od razu zaczęli działać .
Truskaweczka250, Scintilla, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1704 wrote:Dziewczyny mam pytanie.. Chciałam pochwalić się swoim brzucholem ale nie umiem wstawić zdjęcia.. Pomożecie
ja korzystam ze strony - http://wrzucaj.net/
wybieram plik z komputera - później klikam wyślij a na koniec tam pod Hasłem : Linki bezpośrednie kopiuję cały utworzony kod BBCode i wklejam tutaj w treść wiadomości -
nick nieaktualnyScintilla wrote:ja korzystam ze strony - http://wrzucaj.net/
wybieram plik z komputera - później klikam wyślij a na koniec tam pod Hasłem : Linki bezpośrednie kopiuję cały utworzony kod BBCode i wklejam tutaj w treść wiadomościScintilla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://wrzucaj.net/images/2015/02/10/DSC0449mbElC.jpg
22 tygodnie i 4 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 10:23
Truskaweczka250, Scintilla, Joasia:), Rozalia, BrumBrumek, Inesicia, A1984, karolinka85, sss, karolina0522, Aka81, zyrcia, Katha81, agawera lubią tę wiadomość