X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uu w smyku już same drogie, ale tu są w miarę cenowo http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/promocje/spiochy

jeszcze tu http://www.sklep.pinokio.net.pl/pl/szukaj?search_query=%C5%9Bpiochy&submit_search=Id%C5%BA&orderby=price&orderway=asc

i tu
    http://pl.coccodrillo.eu/category/882/bielizna_%C5%9APIOCH.html
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 18:50

karolina0522 lubi tę wiadomość

• Sista Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianka27 wrote:
    dzięki dziewczyny..jestem przerażona i już sama nie wiem co myśleć,kiedy ona mi się nie rusza,kiedy jej nie czuję ciągle myślę,że może dostała porażenia..najgorsze są też wszystkie powikłania,piszą tylko same złe rzeczy..ona już chyba nie będzie taka na 100% zdrowa.
    Lilianka - trzeba cały czas wierzyć w dobre zakończenie, bo takie się zdarzają. Pamiętaj, ze Maleństwo wszystko wyczuwa, każdy Twój stres i smutek. Musicie walczyć bo jest o co. To Maleństwo jest warte wszystkiego, to chyba sens naszego życia, walka o własne potomstwo. Ufam, ze wszystko bedzie dobrze. Trzymam kciuki !!!

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • agawera Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadine a masz juz jakąś pieluszkę zrobiona ? jak tak to wrzuć
    w jakich rozmiarach one beda czy sa

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lo3da00oik4n_t.jpg

Hej mamuśki :) śliczne te wasze łupy:) my pokazujemy nasz pokoik pomalu sie urządzamy :) pozdrawiamy :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 19:40

agawera, karolinka85, Joasia:), Nieukowa, nadine24, nenette, zyrcia, Inesicia, Scintilla, Truskaweczka250, Rozalia lubią tę wiadomość

• agawera Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brakuje juz tylko chyba malucha :)
    przewijak na jaką długosc i czy komodę kupowałaś pod przewijak ?
    ciagle zastanawiam sie nad kupnem

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ten krotszy 50 x 70:)
    komoda byla w komplecie z przewijakiem ale musielismy kawalek deski wyciac by sie zmiescil :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 19:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BrumBrumek wrote:
    Aka81 Używałaś już tego? taki leżaczek wstawia się do wanny czy i tak trzeba kupić wanienkę?

Tak, używałam. Najpierw wstawiałam do wanienki, ale do wanny też można.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianko, dziewczynki są silniejsze niż chłopcy więc będzie dobrze! Musisz wierzyć!

Zyrciu kobieto poszalałaś, ale ciuszki cudo.

zyrcia lubi tę wiadomość

• nadine24 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agawera wrote:
    nadine a masz juz jakąś pieluszkę zrobiona ? jak tak to wrzuć
    w jakich rozmiarach one beda czy sa

Szyje się, jak będzie gotowa i odbiorę to wrzucę. Mam wykrój na rozmiar 62-74 i 80-86. Jak wróci mi komputer z serwisu to mogę Ci przesłać bo mam go w wersji do wydrukowania i przerysowania na materiał :)

f2w39jcgwml8tq5b.png
    relgqps6ysw768sc.png
  • agawera Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alamakota wrote:
    Ja mam ten krotszy 50 x 70:)
    komoda byla w komplecie z przewijakiem ale musielismy kawalek deski wyciac by sie zmiescil :)

jedyne miesce u mnie chyba na przewijak to komoda szerokości ma 44cm ale cama nie wiem boje sie że może spadnie albo coś chyba ze głupoty piszę

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • agawera Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadine24 wrote:
    Szyje się, jak będzie gotowa i odbiorę to wrzucę. Mam wykrój na rozmiar 62-74 i 80-86. Jak wróci mi komputer z serwisu to mogę Ci przesłać bo mam go w wersji do wydrukowania i przerysowania na materiał :)

to ja pieluszki kupuję takie uniwersalne na całe pieluszko wanie 4-16kg
    myślę ze na początek chce kupić ok 5 otulaczy i 5 z kieczonką a później jak sie sprawdzi to więcej

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • nadine24 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alamakota wrote:
    lo3da00oik4n_t.jpg

Hej mamuśki :) śliczne te wasze łupy:) my pokazujemy nasz pokoik pomalu sie urządzamy :) pozdrawiamy :*

Śliczny pokoik, u nas też będzie motyw zoo :)
    Zdjęcie wrzucę w przyszłym tygodniu, bo w weekend wybieram się po parę ostatnich drobiazgów :)

f2w39jcgwml8tq5b.png
    relgqps6ysw768sc.png
  • karolinka85 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj synus wlasnie zaczal mnie delikatnie pokopywac <3 <3 <3 w koncu ;)

nenette, agawera, Ania1704, zyrcia, Sista, karolina0522, Scintilla, Rozalia lubią tę wiadomość

Moje dwa aniołki <3
    17.07.2013r. (*) 9tydz4dz
    18.01.2014r. (*) 9tydz4dz
    relgtrd8nl40gy67.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozalia kurcze to ja już nie wiem jak oni zapisują, może coś się zwolniło jak dzwoniłam, bo "objawy" te same mamy..aż mi niefajnie, nfz heh :/ ale nie martw się, aż dzwoniłam do gina dziś jeszcze i powiedział, że to ognisko naprawde nieistotne i to, że w połączeniu z pępowiną nic nie znaczy!

Dziewczyny Wy już macie pokoiki, a ja dopiero kilka body ;) my w kwietniu będziemy ogarniać pokój maluszka, najpierw musimy zrobić szafę i powynosić rzeczy, bo teraz to pokój na wszystko;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 21:04

Rozalia lubi tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianko zycze Wam sily... nie trac wiary, niestety czlowiek nie jest idealny, czysami natura nie zadziala perfekcyjnie, teraz potrzebne ci bedzie duzo sily i nadziei... Wspolczuje ci okropnie, ale zycze Ci zeby wszystko sie dobrze skonczylo a malutkiej udalo sie szybko wyjsc na prosta...

Zyrcia ekstra ciuszki! Musialas sie sporo naharowac zeby tak fajne kolory i wzory wyhaczyc bo na pierwszy rzut oka w sklepach sa same monotonnie niebieskie ubranka dla chlopakow ;)

Ja mam multum ciuszkow, ale niewiele nowych- musze to poprac, poprasowac i posegregowac rozmiarami to wtedy wrzuce fote... ale to blizej 3go trymestru :)

Wlasnie wrocilam ze szkoly rodzenia. Super zajecia, szkoda ze tylko 4x sa...
    Poki co bylo wprowadzenie teoretyczne, fizjologia ciazy itd, wiec ja niewiele nowego uslyszalam, za to moj maz podobno duzo sie nauczyl :) dobre i to, grunt ze polozna opisywala poznanskie szpitale tak od kuchn, a kazde zajecia prowadzi babeczka z innej porodowki, na kolejnych bedzie ta z wybranego przeze mnie szpitala :) atmosfera przyjazna, wygodne sako i fajne pary.

zyrcia, karolinka85 lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O pokoiku nawet nie mysle jeszcze, czekam az maz skonczy remont garazu zeby graty upchnac i pokoj jeden oproznic...

Aha, tesciowie sie wypieli na zakup wozka. Stwierdzili ze daja nam kase, ale sami mamy go zamowic, bo im sie nie chce. Co za entuzjazm. A to oni maja pod chata sklep z wozkami ;/

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Dada Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się pokłóciłam moim M twierdzi,ze nie mam poczucia humoru i ,ze on działa na mnie jak płachta na byka i cały czas neguje co mówi.....hmmmmmmmmm :/ oby to były hormony

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • nadine24 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa, ja nie mam ani sztuki nowej, zrobiłam się ostatnio bardzo ekonomiczna :) ciągle szukam okazji bo szkoda mi trochę na coś co będzie krótko używane

Nieukowa lubi tę wiadomość

f2w39jcgwml8tq5b.png
    relgqps6ysw768sc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianko życzę Ci aby wszystko skończyło się pomyślnie.. Bardzo Wam współczuję!
    Dziewczyny macie bardzo fajne ubranka dla maluszków :) Ja mam w planach przed narodzinami odświeżyć trochę pokój dla małej :)

• agawera Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój już zapowiedziała że jak bedzie cieplej na wiosne wyeksmituje nas włączne z Weroniką do moich rodziów i bedzie odgrzybiac nasz pokój

czy pojawiaja sie wam hemorojdy z odbytu dziś rano mi sie coś pojawilo ale nie wiem czy to nie jedno razowa akcja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 21:35

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
‹‹ 565 566 567 568 569 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ