Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyuu w smyku już same drogie, ale tu są w miarę cenowo http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/promocje/spiochy
jeszcze tu http://www.sklep.pinokio.net.pl/pl/szukaj?search_query=%C5%9Bpiochy&submit_search=Id%C5%BA&orderby=price&orderway=asc
i tu
http://pl.coccodrillo.eu/category/882/bielizna_%C5%9APIOCH.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 18:50
karolina0522 lubi tę wiadomość
-
Lilianka27 wrote:dzięki dziewczyny..jestem przerażona i już sama nie wiem co myśleć,kiedy ona mi się nie rusza,kiedy jej nie czuję ciągle myślę,że może dostała porażenia..najgorsze są też wszystkie powikłania,piszą tylko same złe rzeczy..ona już chyba nie będzie taka na 100% zdrowa.
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 19:40
agawera, karolinka85, Joasia:), Nieukowa, nadine24, nenette, zyrcia, Inesicia, Scintilla, Truskaweczka250, Rozalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agawera wrote:nadine a masz juz jakąś pieluszkę zrobiona ? jak tak to wrzuć
w jakich rozmiarach one beda czy sa
Szyje się, jak będzie gotowa i odbiorę to wrzucę. Mam wykrój na rozmiar 62-74 i 80-86. Jak wróci mi komputer z serwisu to mogę Ci przesłać bo mam go w wersji do wydrukowania i przerysowania na materiał -
Alamakota wrote:Ja mam ten krotszy 50 x 70:)
komoda byla w komplecie z przewijakiem ale musielismy kawalek deski wyciac by sie zmiescil
jedyne miesce u mnie chyba na przewijak to komoda szerokości ma 44cm ale cama nie wiem boje sie że może spadnie albo coś chyba ze głupoty piszę -
nadine24 wrote:Szyje się, jak będzie gotowa i odbiorę to wrzucę. Mam wykrój na rozmiar 62-74 i 80-86. Jak wróci mi komputer z serwisu to mogę Ci przesłać bo mam go w wersji do wydrukowania i przerysowania na materiał
to ja pieluszki kupuję takie uniwersalne na całe pieluszko wanie 4-16kg
myślę ze na początek chce kupić ok 5 otulaczy i 5 z kieczonką a później jak sie sprawdzi to więcej -
Alamakota wrote:
Śliczny pokoik, u nas też będzie motyw zoo
Zdjęcie wrzucę w przyszłym tygodniu, bo w weekend wybieram się po parę ostatnich drobiazgów
-
nick nieaktualnyRozalia kurcze to ja już nie wiem jak oni zapisują, może coś się zwolniło jak dzwoniłam, bo "objawy" te same mamy..aż mi niefajnie, nfz heh
ale nie martw się, aż dzwoniłam do gina dziś jeszcze i powiedział, że to ognisko naprawde nieistotne i to, że w połączeniu z pępowiną nic nie znaczy!
Dziewczyny Wy już macie pokoiki, a ja dopiero kilka bodymy w kwietniu będziemy ogarniać pokój maluszka, najpierw musimy zrobić szafę i powynosić rzeczy, bo teraz to pokój na wszystko;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 21:04
Rozalia lubi tę wiadomość
-
Lilianko zycze Wam sily... nie trac wiary, niestety czlowiek nie jest idealny, czysami natura nie zadziala perfekcyjnie, teraz potrzebne ci bedzie duzo sily i nadziei... Wspolczuje ci okropnie, ale zycze Ci zeby wszystko sie dobrze skonczylo a malutkiej udalo sie szybko wyjsc na prosta...
Zyrcia ekstra ciuszki! Musialas sie sporo naharowac zeby tak fajne kolory i wzory wyhaczyc bo na pierwszy rzut oka w sklepach sa same monotonnie niebieskie ubranka dla chlopakow
Ja mam multum ciuszkow, ale niewiele nowych- musze to poprac, poprasowac i posegregowac rozmiarami to wtedy wrzuce fote... ale to blizej 3go trymestru
Wlasnie wrocilam ze szkoly rodzenia. Super zajecia, szkoda ze tylko 4x sa...
Poki co bylo wprowadzenie teoretyczne, fizjologia ciazy itd, wiec ja niewiele nowego uslyszalam, za to moj maz podobno duzo sie nauczyldobre i to, grunt ze polozna opisywala poznanskie szpitale tak od kuchn, a kazde zajecia prowadzi babeczka z innej porodowki, na kolejnych bedzie ta z wybranego przeze mnie szpitala
atmosfera przyjazna, wygodne sako i fajne pary.
zyrcia, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
O pokoiku nawet nie mysle jeszcze, czekam az maz skonczy remont garazu zeby graty upchnac i pokoj jeden oproznic...
Aha, tesciowie sie wypieli na zakup wozka. Stwierdzili ze daja nam kase, ale sami mamy go zamowic, bo im sie nie chce. Co za entuzjazm. A to oni maja pod chata sklep z wozkami ;/ -
nick nieaktualny
-
mój już zapowiedziała że jak bedzie cieplej na wiosne wyeksmituje nas włączne z Weroniką do moich rodziów i bedzie odgrzybiac nasz pokój
czy pojawiaja sie wam hemorojdy z odbytu dziś rano mi sie coś pojawilo ale nie wiem czy to nie jedno razowa akcjaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 21:35