Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
sss wrote:Mam pytanko do dziewczyn co luteine dopochwowo stosuja. Czy zdaza sie wam ze jednego dnia nic a nastepnego wyplywa i wyplywa ta luteina. Myslalm ze to moze od wysilku wiekszego czy cos, ale dzisiaj odpoczywam a ja co chwila do lazienki biegam bo czuje ze mokro mam . Nie lubie tego uczucia....
sss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnaa94 wrote:A propo smoczków to w tesco jest promocja na smoczki
I ogólnie promocje na różne dzieciowe rzeczy są
szkoda daleko mam tesco
a z innej beczki , czy bierzecie coś na bolące biodro ? bo nie wiem czy sie czymś posmarować czy może kupic wapno czy coś takiego -
nick nieaktualny
-
agawera wrote:a z innej beczki , czy bierzecie coś na bolące biodro ? bo nie wiem czy sie czymś posmarować czy może kupic wapno czy coś takiego
Agawera - mnie też dopada b. często ból biodra i jedynym lekarstwem ( nie licząc magnezu )jest leżenie - niestety nie mam pewności czy ból wynika z rozciągających się więzadeł czy mam jakąś wadę kręgosłupa o której nie wiem
Ulgę odczuwam jak położę się na boku - z poduszką między kolanami i przykładam sobie ciepły okład, czasami pomaga też siedzenie po turecku a najlepiej jest jak M. użyje opcji "ręce które leczą" i mi pośladki porządnie wymasuje
Kochane wróciłam właśnie z Zakupów - rano jeszcze tłumy mniejsze - ale obecna liczba gimnazjalistów na metr kwadratowy mnie przeraziła
W Łodzi w SMYKU przecena do minus 70% polegała jedynie na tym, że na jednym wieszaczku wisiały poprzeceniane ubranka typowo zimowe - przeważnie grube kurteczki i spodenkiwięc udało mi się złapać jedynie 2pack rozpinanych bluzeczek za 15zł :
http://wrzucaj.net/images/2015/02/14/DSC02991.jpg
ojj.. chyba będzie trzeba powoli pochodzić po lumpeksachWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 14:20
gosi_a lubi tę wiadomość
-
A ja w outlecie wlasnie pobiegalam
wyhaczylam w smyku 50% taniej rampersy i bodziaka, a potem w cocodrillo tez za pol ceny 2x spioszki
Chyba dojrzalam do kwestii zakupu smoczkow (1 kauczuk i 1 silikonowy), wanienki (te co Scintilla linkowala karibu bebedue) i bujaczek (chyba tez z bebedue). Teraz lookam po olx i allegro za uzywkami
No i reczny laktator z aventu kupie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 14:32
Scintilla, agawera lubią tę wiadomość
-
Scintilla leżenie faktycznie pomaga ale kiedys trzba wstac i wtedy zaczynaja sie schody. jaki magnez bierzesz?
co zamierzacie kupic do nosa fride czy moze katarek ten drugi mi sie spodobał
http://allegro.pl/katarek-model-plus-odciagacz-kataru-do-odkurzacza-i4822819423.html -
Magnez biorę Chela Mag B6.
Co do laktatorów - rozważam 3 opcją a mianowicie wypożyczenie.
Kuzynka wypożyczyła profesjonalny, szpitalny laktator na mniej więcej tydzień/dwa - b. jej pomógł rozruszać produkcję pokarmu bo ani elektryczny ani tymbardziej ręczny nie dawał rady.
Później jak produkcja mleka ruszyła samoistnie a dziecko w tym tylko pomagało bo Młody nauczył się ssać profesjonalnie wystarczył jej ręczny i też podobno w sporadycznych przypadkachkarolinka85 lubi tę wiadomość
-
Scintilla wrote:
W Łodzi w SMYKU przecena do minus 70% polegała jedynie na tym, że na jednym wieszaczku wisiały poprzeceniane ubranka typowo zimowe - przeważnie grube kurteczki i spodenkiwięc udało mi się złapać jedynie 2pack rozpinanych bluzeczek za 15zł :
http://wrzucaj.net/images/2015/02/14/DSC02991.jpg
Hehe też je mamScintilla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lilly78 wrote:Scintilla, a w którym Smyku byłaś, ja planowałam jutro do manu się przejechać i zobaczyć co mają, a jak taka bida to się zastanawiam czy w ogóle warto...
a, też zapisałam się na te warsztaty w Łodzi na 14.04.
No to widzimy się na Warsztatach- a w Smyku byłam właśnie w Manu
do 5.10.15 nie wchodziłam bo zobaczyłam pobieżnie, że mają już głównie nową kolekcję
w H&M nie ma żadnych promocji, w C&A było kilka tanich bodziaków ale głównie z długim rękawkiem i od rozmarówki 74... także w Manufakturze jak dla mnie wszystko przeczesane
lilly78 lubi tę wiadomość