Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha, to ze sa jakies roznice w zachowaniu dziecicpo cc albo sn to banialuki
takze tu sie zgodze
a co macie do proznociagu? To narzedzie jest bezpieczne... Duzo lepsze niz ciagniecie dziecka rekami... Maluch jest w czasie porodu zupelnie nieswiadomy i w stanie naturalnej spiaczki...
Sista lubi tę wiadomość
-
Apropo linczowania to mam wrażenie, że w całej tej dyskusji nie oberwało się dziewczynom, które wybiorą/pochwalają/są za/nie mają nic przeciwko etc. CC tylko jednej dziewczynie, które wyraziła swoje zdanie na temat SN.
Aż się boję co to będzie jak pojawi się temat szczepień...
Sista lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z :Juz na innym watku mnie przekonano, ze nie warto sie udzielac na temat szczepien bo jak grochem o sciane. Boje sie epidemii w przyszlosci ale dopoki nie bedzie faktycznego obowiazku szczepien pod rygorem wykluczenia spolecznego, dopoty stan zbiorowej histerii bedzie sie rozszerzal...
Sista, nenette, dorcia8919, Viola lubią tę wiadomość
-
hejka,
ja uważam , że każdy ma prawo rodzić , jak chce:)
czy to cc na życzenie, czy ze wzg. medycznego,
nie obchodzą mnie zdania położnych , czy lekarzy - sama podejmuję decyzję, a w szpitalu nie leczą (nie przeprowadzaja cc i porodów za darmo:) )....płacimy im za to co miesiac z naszych składek , pomijając fakt , że i tak lekarze zarabiają dużo kasy\, jak również i położne:) tak więc wypowiadać się za innych??? jak ich stać i mają chęć na cc proszę bardzo POPIERAM:)
Alamakota, Rozalia, Joasia:) lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Cześć Dziewczyny
ja właśnie wróciłam z poradni diabetologicznej, dostałam zestaw Słodkiej Mamy i od dziś zaczynam pomiarytakże proszę trzymać kciuki za cukry mniejsze niż 120
Sista, gosi_a, Nieukowa, Scintilla, Rozalia, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarolina0522 wrote:hejka,
ja uważam , że każdy ma prawo rodzić , jak chce:)
czy to cc na życzenie, czy ze wzg. medycznego,
nie obchodzą mnie zdania położnych , czy lekarzy - sama podejmuję decyzję, a w szpitalu nie leczą (nie przeprowadzaja cc i porodów za darmo:) )....płacimy im za to co miesiac z naszych składek , pomijając fakt , że i tak lekarze zarabiają dużo kasy\, jak również i położne:) tak więc wypowiadać się za innych??? jak ich stać i mają chęć na cc proszę bardzo POPIERAM:)większość zlinczowana SN
moze i lekarze zarabiają mnóstwo ale położne przeprasZam bardzo ale prosze sie zorientować ile zarabiaja pielęgniarki i położne w szpitalach po studiach, kursach i specjalizacjach... Pożal sie Boże.. Za tak odpowiedzialna prace spoczywającą na naszych barkach... Najlepiej pisać niesprawdzone wiadomości
gosi_a lubi tę wiadomość
-
agawera wrote:gdzie kupujecie wózek w sklepie stacjonarnym czy internetowym ?
Wiadomo ze lepiej w stacjonarnym bo potem łatwiej z reklamacją i serwisem w razie czego, ale jeśli cena wózka ma być dużo mniejsza w sklepie int ti wiadomo... Większość teraz oferuje serwis i darmowego kuriera tzw od drzwi do drzwi, przynajmniej jak rozglądalam się na allegro za wózkiem bebetto. No ale nie dostajesz wózka zastępczego ba czas zabrania twojego. A np w mama i ja ponoć dają zastępczy. Ale tam nie mają wózków bebettoMaja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
karolina0522 wrote:ZNAM KILKA POŁOŻNYCH , NIE ZARABIAKJĄ TAK MAŁO- DLA MNIE WRĘCZ BARDZO DOBRZE, ALE KAŻDY MA INNY PRZEDZIAŁ KLASOWY HEHE:)[/QUOTE
Wysokie wynagrodzenie to pojęcie względneDla jednego 2000zl brutto to bedzie mało, dla drugiego dużo. Ale najważniejsze jest to, ze nie ma juz przymusu pracy. Jak się komuś nie podoba, może zawsze zmienić
Wybieramy się do kina, ciekawe jak się Olga bedzie zachowywaćnenette, Joasia:), karolina0522, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
-
Wysokie wynagrodzenie to pojęcie względneDla jednego 2000zl brutto to bedzie mało, dla drugiego dużo. Ale najważniejsze jest to, ze nie ma juz przymusu pracy. Jak się komuś nie podoba, może zawsze zmienić
Wybieramy się do kina, ciekawe jak się Olga bedzie zachowywać[/QUOTE]
Oby Olga była grzeczniutkai dała mamie obejrzeć film, a na jaki się wybieracie? :>
ja też mam chęć, może namówie mojego Dźona na wieczorny seans))
karolina0522 lubi tę wiadomość
-
agawera wrote:gdzie kupujecie wózek w sklepie stacjonarnym czy internetowym ?
Ja mam bardzo blisko sklep, który rownież ma sprzedaż internetowa. Muszę się tylko zorientować, czy mogą sciągnąć mój wózek do przetestowania.
http://www.babyland.pl/strona/26/Kontakt.html
Mnie nadal podoba się typ Nieukowej, choc zastanawiam się nad 3 w 1Mieszkam na 2 pietrze z wąska klatka schodowa, bez piwnicy. Wózek chce trzymać w bagażniku samochodowym
-
nick nieaktualnySista wrote:karolina0522 wrote:ZNAM KILKA POŁOŻNYCH , NIE ZARABIAKJĄ TAK MAŁO- DLA MNIE WRĘCZ BARDZO DOBRZE, ALE KAŻDY MA INNY PRZEDZIAŁ KLASOWY HEHE:)[/QUOTE
Wybieramy się do kina, ciekawe jak się Olga bedzie zachowywaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 17:00
-
Alamakota wrote:Rzadko bywa, ze ludzie z rożnych grup społecznych, zawodowych sa zadowoleni z płac w tym kraju ale gratuluje tym, którzy tak maja. Każdy moze strajkować to przecież takie "proste"
Niestety, nie każdy możeJa pracuje w firmie prywatnej, strajk wiązałby się z szukaniem nowej pracy
Nie jestem górnikiem
ja nie pisałam o strajkach tylko możliwości zmiany pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 17:09
karolina0522, nenette lubią tę wiadomość