Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasika ja jeszcze przed badaniem krzywej cukrowej. W poniedziałek mój mąż idzie do szpitala na usunięcie migdałów, wiec zrobię jak wróci. Pewnie za dwa tygodnie będzie na chodzie, poczekam bo chce iść z nim. Ja podczas badania mdleje ( tak było w poprzedniej ciąży ) i wole żeby był ze mną.
Mamy ten sam tydzień i dzień ciąży wiec spokojnie mamy czas do 28 tygodniaale też nie chce aż tyle czekać.
-
maglic wrote:Kobietki kochane dziękuje Wam bardzo za rady i pomoc
:*
Gabrysia zobaczę dopiero we wtorekwięc zobaczymy jak się ma.
Chociaż ostatnio jak byłam ważył 600g, a tydzień pózniej niby 580 i tak jakby zmalał, bo wymiary też mniejsze... to chyba nierealne? Wydaje mi się, że gin na odwal pomierzył i tyle..
Wasze dzieci też są leniwe? Mój to jakiś ospały chyba przez te cukry xD bo od czasu do czasu tylko pupę, albo głowke wystawi
Maglic - to zupełnie jak moja OlgaKręci się i wierci, wypycha główkę lub pupę. Ale nie puka i nie kopie. Czkawkę tylko miała jakieś pół godziny temu. A w kinie spała
Scintilla lubi tę wiadomość
-
maglic - ta waga wynika pewnie z błędu pomiarowego co na USG jest normą...
Zrób sobie w wolnym czasie suwaczek - kliknij na dowolny suwaczek od którejś z nas ... wybierz swój styl - uzupełnij dane i wklej później link w ustawienia w rubrykę SPOŁECZNOŚĆ - Twój podpis na Forum
Marcia86 - trzymam kciuki ... na pewno lekarze wiedzą co robią <pociesza>
... Nas coś kłuje w spojeniu łonowym echh..
Czas spać.
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 22:34
-
nick nieaktualnyMarcia a czy miałaś wybór miedzy szwem a pressar-em ? Nie wiem jak wyglada zabieg związany ze szwem ale za to miałam pressar. Był tez ogromny lęk , ale to zatrzymało skracanie się szyjki a Kuba urodził się w 38 tygodniu ciąży.
Trzymam kciuki ... Będzie dobrze. -
Joasia:) wrote:Kasika ja jeszcze przed badaniem krzywej cukrowej. W poniedziałek mój mąż idzie do szpitala na usunięcie migdałów, wiec zrobię jak wróci. Pewnie za dwa tygodnie będzie na chodzie, poczekam bo chce iść z nim. Ja podczas badania mdleje ( tak było w poprzedniej ciąży ) i wole żeby był ze mną.
Mamy ten sam tydzień i dzień ciąży wiec spokojnie mamy czas do 28 tygodniaale też nie chce aż tyle czekać.
No czytałam że od 24 tc , gin też tak mówi . Ja chcę iść jutro bo właśnie ze mną nie będzie miał kto później iść przez 2 tyg. mam nadzieję że to nie za szybko kurcze -
nick nieaktualnyKasika spokojnie jutro zaczynamy 25 tydzień wiec dla mnie ok
Też chciałam iść jutro ( przed operacją męża ) ale Bartek nam się rozchorował
właśnie walczymy z gorączką 38,8. Co prawda bardzo rzadko choruje ( ostatnio w kwietniu) ale bidulek czyje się fatalnie. Zapalenie oskrzeli na szczęście wczesne stadium, antybiotyk od dziś i się leczymy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 22:53
-
Scintilla wrote:maglic - ta waga wynika pewnie z błędu pomiarowego co na USG jest normą...
Zrób sobie w wolnym czasie suwaczek - kliknij na dowolny suwaczek od którejś z nas ... wybierz swój styl - uzupełnij dane i wklej później link w ustawienia w rubrykę SPOŁECZNOŚĆ - Twój podpis na Forum
gotowe.
Joasia:), Sista, nenette, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Joasia:) wrote:Marcia a czy miałaś wybór miedzy szwem a pressar-em ? Nie wiem jak wyglada zabieg związany ze szwem ale za to miałam pressar. Był tez ogromny lęk , ale to zatrzymało skracanie się szyjki a Kuba urodził się w 38 tygodniu ciąży.
Trzymam kciuki ... Będzie dobrze.
Lekarka powiedziała ze tu się szef lepiej sprawdzi , a jak oleją mnie w szpitalu jutro i powiedzą ze nie trzeba ro mam do niej wracać i założy mi pessar. W którym tyg Ci zakładali pessar bo ona powiedziała ze praktykuje od 26 tyg...Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Joasia:) wrote:Kasika spokojnie jutro zaczynamy 25 tydzień wiec dla mnie ok
Też chciałam iść jutro ( przed operacją męża ) ale Bartek nam się rozchorował
właśnie walczymy z gorączką 38,8. Co prawda bardzo rzadko choruje ( ostatnio w kwietniu) ale bidulek czyje się fatalnie. Zapalenie oskrzeli na szczęście wczesne stadium, antybiotyk od dziś i się leczymy.
Joasiu dziękuję. Już raz to piłam i znowu muszę bleee. Źle się czułam po tej glukozie i sama nie chcę iść. Wszędzie pisze że powinno się robić 24-28 więc jutro się łapięobym 3 raz nie musiała tego pić
Teraz każdy choruje, pogoda, niby ciepło a to zdradliwe. Życzę zdrówka dla Bartusia!!!!Joasia:) lubi tę wiadomość
-
Kasika przez przypadek dałam lubię to
Marcia nic się nie bój,będzie dobrze na pewno. Trzymam kciuki
Eva mnie te wózki Camarelo też się bardzo podobają,kolory mają super. Tylko ja nie mam gdzie tego zobaczyć na żywo. Czekam na zdanie relacji z ogladaniakasika8303 lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualnyMarcia to był około 23-25 tydzień ( Kuba ma 13 lat ur 26,06
. Ale mi się skróciła bardzo plus robiące się rozwarcie. Założenie bez bólu, potem nic go nie czułam. W kwietniu nawet mieliśmy ślub wiec było ok. Byłam na l4 i co dwa tygodnie miałam wizyty kontrolne. Zalecenie odpoczynek, oszczędny tryb życia i zero sexu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 23:43
-
Maglic insulina cie straszyl moze dlatego, ze mialas w moczu glukoze. Ona sie pojawia dopiero po ponad 150-180mg/dl glukozy, wiec musialas miec to przekroczone. Ten stan jest niebezpieczny, oznacza ze masz duze wahniecia w cukrze. Doswiadczony diabetolog powinien sie toba zajac no a dieta to obowiazkowo i to od teraz, szczegolnie pilnuj godzin posilkow...
Marcia cholerka trzymaj sie tam i zaciskaj poslady... Zobaczysz, pomoga ci zewrzec te szyjke nieposluszna i ponosisz malenstwo do samego terminu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 23:49
Alamakota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa wrote:Maglic insulina cie straszyl moze dlatego, ze mialas w moczu glukoze. Ona sie pojawia dopiero po ponad 150-180mg/dl glukozy, wiec musialas miec to przekroczone. Ten stan jest niebezpieczny, oznacza ze masz duze wahniecia w cukrze. Doswiadczony diabetolog powinien sie toba zajac no a dieta to obowiazkowo i to od teraz, szczegolnie pilnuj godzin posilkow...
Marcia cholerka trzymaj sie tam i zaciskaj poslady... Zobaczysz, pomoga ci zewrzec te szyjke nieposluszna i ponosisz malenstwo do samego terminu!
dietę zaczęłam od wczorajjak pisałam, narazie to testuje jak co wpływa na organizm. Ale jestem dobrej myśli - na czczo wynik 86, czyli nie jest tak źle
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Joasia:) wrote:Kasika ja jeszcze przed badaniem krzywej cukrowej. W poniedziałek mój mąż idzie do szpitala na usunięcie migdałów, wiec zrobię jak wróci. Pewnie za dwa tygodnie będzie na chodzie, poczekam bo chce iść z nim. Ja podczas badania mdleje ( tak było w poprzedniej ciąży ) i wole żeby był ze mną.
Pierwszy raz młoda szalała w brzuszku o 24, kopała z każdej strony, mówię pewnie głodna i musiałam wstać zjeść , więc Joasiu glukozę przełożyłam na przyszły tydzieńmuszę o 18-19 zjeść porządną kolację abyśmy dały radę przetrwać na głodzie
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry w zimnym ale słonecznym dniu
Piątek i weekend
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi. Pewnie pogadam z lekarzem i skieruje mnie na próby wątrobowe. Bo u mnie wszelkie metody zapobiegania drapaniu się nie skutkują. Skóra nawilżona, powietrze również, więc to pewnie odpada. Ale nie nakręcam się i wiem, że musi być dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 08:43
Sista, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się o poranku:)
Kasika tak jak pisałam mamy jeszcze trochę czasu, myśle że uda nam się wybrać najbardziej dogodny dzień.
Moja nocka też z dużymi przerwami snu, bo gorączka Bartusia nie opuszczała. Ledwo minęły 3-3,5 godzinki od podania leku przeciwgorączkowego i znowu termometr wskazywał powyżej 38,5. Teraz dopiero zasnął mocniejszym snem, wiec i ja jeszcze łożku.kasika8303 lubi tę wiadomość
-
Joasia oby malemu szybko goraczka spadla.
A moj w brzuchu to chyba siedzi plecami do gory, czuje ruchy tak bardzo gleboko na dole, tylko lekko mnie smyra nisko po pepkiem nie wiem jak on jest ulozony.
U nas dzisiaj zapowiadali 10 stopni wiec pewnie czeka nas spacerek a Zuzia marudzi zeby wziac na spacer lale z wozkiem.Joasia:), nenette lubią tę wiadomość
[/url]