Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas też piękny słoneczny dzień, też planuję spacer ; )!
Joasiu, oby Bartuś jak najszybciej doszedł do siebie! Niestety pogoda sprzyja przeziębieniu!
Marcia ściskam Cię mocno i trzymam kciuki aby wszystko ułożyło się jak najlepiej!
Ja niestety też, walczę z suchą i swędzącą skórą, dwa razy dziennie smaruje się Bio-oil! Najgorzej jest na brzuchu, tak sobie myślę aby zakupić sobie balsam do ciała do suchej skóry, zawsze to dodatkowe nawilżenieJoasia:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaglic wrote:Ja od rana parszywy humor...
cukier 146 mimo, że stosuję się do zaleceń, a najgorsze jest to, że mam poczucie winy, że szkodzę własnemu dziecku...
Nic tylko zawinąć się w koc i nie wstawać i nie jeść aż do czerwca.maglic lubi tę wiadomość
-
Joasiu, żeby z małym szybko wszystko było dobrze Zauważyłam, że teraz sporo osób choruje, więc pewnie to wina pogody.
Jak tak czytam, że wybieracie się na spacer, to aż nie chce mi się siedzieć za biurkiem i sama z chęcią bym się na niego wybrała :)No cóż zostało mi wygrzewanie się przez oknaJoasia:) lubi tę wiadomość
-
Witam:)
Jak tam się czujecie Ja jakoś dzisiaj mam chandręNie mam humoru nic mi się nie chce ciężko mi na żołądku od tej codziennej zgagi:( Wczoraj sie orobiłam nalepiłam pierogów ruskich i od stania przy stole tak mnie krzyż bolał ze nie miałam siły nawet wstać z łóżka do łazienki wieczorem:( A dzisiaj kompletnie nie mam na nic siły czy to jakieś wiosenne przesilenie zaczynam mieć?
Odkurzyłam pokój i tak sie zmęczyłam że cała mokra byłam kurcze zero kondycji;(
-
Cześć dziewczyny, u mnie również piękny słoneczny dzień. Nie dołączam do przesilenia wiosennego, bo humor mam bardzo dobry, nic mnie prawie nie boli i mały kopie - czego chcieć więcej
Trzymam kciuki za cukrowe mamy i inne dolegliwości, wszystko będzie dobrze.
Ja ze zgagą też się ostatnio męczyłam, aż mąż kupił mi parowar żebym niczego nie smażyła i zdrowo jadła, kochany jestKondycja też u mnie kiepska i już od dawna nie odkurzam mieszkania, bo bolały mnie potem plecy i dyszałam jak lokomotywa, mąż przejął sporo domowych obowiązków.
Na weekend wyjeżdżamy do teściów, ma być u nich 12 stopni,a że mieszkają tuż przy parku krajobrazowym, to na pewno pójdziemy na długi spacer. -
nick nieaktualnyNa zerową kondycję też narzekam. Krotki spacer doprowadza mnie do zadyszki.
Do tego od wczoraj nic mi się nie chce. Mam lenia totalnego i całkowity brak humoru. Dobrze, że dziś ostatni dzień pracy i weekend.
Dziś rano dostałam sms, że moja naj koleżanka urodziła synia. Zazdroszczę, że ma już go przy sobie i jest po wszystkim. -
Rozalia ja to nie jem smażonego często ale po wszystkim mam zgagę nawet jak sie napiję wody z cytryną to zaraz mnie pali a ja wczoraj zjadłam tzn spróbowałam tych pierogów co zrobiłam i później masakra taki kwas mi sie odbijał juz ręce mi opadają a zgaga męczy mnie od 3mieciąca ciąży:(
-
Truskaweczka250 wrote:Rozalia ja to nie jem smażonego często ale po wszystkim mam zgagę nawet jak sie napiję wody z cytryną to zaraz mnie pali a ja wczoraj zjadłam tzn spróbowałam tych pierogów co zrobiłam i później masakra taki kwas mi sie odbijał juz ręce mi opadają a zgaga męczy mnie od 3mieciąca ciąży:(
Po wodzie z cytryną też miałam masakryczną zgagę, więc odstawiłam cytrynę.Najgorzej było po pikantnym i smażonym, ale zauważyłam że też po słodkim się nasilało...Czytałam gdzieś, że jak zgaga się utrzymuje dłużej niż 2 tygodnie,to należy zgłosić się do lekarza i wtedy dostanie się jakieś leki, bo to wyniszcza przewód pokarmowy. Może powiedz swojemy ginowi na wizycie, że już nie wyrabiasz ze zgagą,bo mi przeszła po kilku dniach a i tak to była męczarnia. -
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny,
u mnie też leń, więc jeszcze w łóżku..
Truskaweczka ja również dziś trochę gorzej ..
po nocy strasznie mnie krzyż boli..i to prawie codziennie..
z kondycją też do dupy...
mała zmieniła pozycję , trochę mniej ją czuję,
słońce swieci w wawie też, ale nie wiem, czy się dziś ruszę..
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
agnieszyczka wrote:4.06 nie mogę się już doczekać
:D. Od kilkunastu dni śledzę wasze forum i stwierdziłam, że dołączę bo nikt mnie bardziej nie zrozumie jak inne mamusie
.
Pomożecie mi z suwaczkiem? jak to działa?
No to gratulacje
Kliknij na jakikolwiek suwaczek i przeniesie Cię na stronę gdzie będziesz mogła sama wszystko sobie zrobić
ć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 10:36
-
agnieszyczka wrote:dorcia8919 dziękuję za pomoc ... udało się.
Apropo pogody, u mnie jest bardzo ładnie więc zamierzam się również wybrac na spacer
Nie ma za coAle Ci dobrze, sama patrząc za okno mam ochotę wszystko rzucić i wyjść na dwór - ale się nie da.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 10:54
-
Rozalia wrote:Po wodzie z cytryną też miałam masakryczną zgagę, więc odstawiłam cytrynę.Najgorzej było po pikantnym i smażonym, ale zauważyłam że też po słodkim się nasilało...Czytałam gdzieś, że jak zgaga się utrzymuje dłużej niż 2 tygodnie,to należy zgłosić się do lekarza i wtedy dostanie się jakieś leki, bo to wyniszcza przewód pokarmowy. Może powiedz swojemy ginowi na wizycie, że już nie wyrabiasz ze zgagą,bo mi przeszła po kilku dniach a i tak to była męczarnia.
Ja mu to mówiła ale w ciąży to normalne jest bo żołądek się nie domyka i dlatego pod wpływem ucisku na żołądek jest ta zgaga i kazał mi cały czas ssać Rennie.Rozalia lubi tę wiadomość
-
agnieszyczka wrote:4.06 nie mogę się już doczekać
:D. Od kilkunastu dni śledzę wasze forum i stwierdziłam, że dołączę bo nikt mnie bardziej nie zrozumie jak inne mamusie
.
Pomożecie mi z suwaczkiem? jak to działa?
Witaj, mamy ten sam termin:)