Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
karolinka85 wrote:Co do erotykow..to hmmm po tych dzisiejszych 3glupich snach mialam 4..i to wlasnie zwiazany z sexem..a to pewnie przez to ze ostatni raz kochalismy sie po owulacji 1pazdziernika...no i jak zawsze bylo bardzoooo czesto to teraz nic..i tak jeszcze z pol roku..ehh..bo mamy zakaz..zreszta balabym sie ze zaszkodze
a synek jest najwazniejszy
Ja też już nawet nie pamiętam co to jest, tylko mi nawet się nic nie śni
Ale fakt dzieci są najważniejsze))
karolinka85 lubi tę wiadomość
-
gosi_a wrote:Ciekawe czy gdybyś zjadła 2 kromki na ostatni posiłek jaki byłby rano cukier. Ja jem o 8,10.30,13,15,17,19 i 22. Raz w tygodniu robie pomiar dodatkowy o 22 i o 3 w nocy. Wstaję o 7.50 i o 8 mierzę na czczo i jem śniadanie.
Czasami insulina jest konieczna i dieta nie wystarcza ale wierzę że uda Ci się to ogarnąć.
A z tym chlebem to trzeba sobie pomagać po to tu jesteśmy
jeszcze możesz sobie zapisywać czego nie możesz jeść żeby eliminować błędy. W kauflandzie jest jeszcze chleb pelnoziarnisty zytni a w intermarche jest paczkowany pelnoziarnisty ze słonecznikiem. Też dobre
dzisiaj spróbuje zjeść dwie kromki i zobaczymy jaki będzie efekt
Strasznie boję się tej insuliny no ale jeśli będzie trzeba to będę brała...
Że też musiało się to przypałętać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy też kupujemy stopniowo bo wszystko na raz to spory wydatek a tym bardziej że mamy dwoje dzieci.
Fajnie patrzeć jak lista rzeczy do kupienia maleje.
Do końca kwietnia chce mieć wszystko kupione:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 19:38
Sista lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agnieszyczka wrote:A kiedy bedziecie się zabierać za pranie wszystkiego, zeby nie bylo za wczesnie?
agnieszyczka, Joasia:) lubią tę wiadomość