Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Brumbrumek Joasiu ja też choruję na taki kocyk Minky, ale właśnie przez zbyt duży wybór do tej pory jeszcze nie kupiłam
Myślę sobie czasem że może się jeszcze wstrzymam to dostanę w prezencie od kogoś, ale to nigdy nic niewiadomo i jeden mogę kupić sama
Joasiu śliczny ten biały/kremowy, delikatny jak dla dziewczynki oczywiście
Dziewczyny spacer odbyty oczywiście poprzez centrum handlowe a jakżeby inaczejSpacer a na spacerze wstyd się przyznać fastfood, lodzik z grycana no i kupiłam Mężowi bluzę z wyprzedaży jeszcze, a synkowi dwupak spodenek
Dziś może przyjdą znajomi do nas, mam nadzieję, będzie okazacja aby pogadać, pośmiać się, a jak nie dziś to jutro. W niedzielę też mam zaplanowane jakieś spotkana więc cieszę się. No i ma przyjść to ocieplenie juppi, cieszę się !
Hmmm powoli i ja się zabieram za tą wyprawkę, nie ma na co czekać
Mamy mało miejsca w sypialni na łóżeczko i komodę więc kombinujemy. Znaleźliśmy model łóżeczka połączony z szufladkami ale nowy jest mega drogi, używane jedno tylko na allegro, licytujemy, może się uda, wtedy nam się zmieści we wnęce w sypialni idealnie bo ma łącznie 164 cm z tymi szafeczkami, spodobało mi się, więc mam nadzieję, że się uda !
P.S. Śliczne te mebelki ze zdjęćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 16:41
gosi_a, Joasia:), Scintilla, BrumBrumek lubią tę wiadomość
-
aghata wrote:Pewnie ze kojarze, jezdze czesto przez Polkowice i Lubin do mojej siostry ona w lubuskiem mieszka a w Polkowicach chyba nie jestem pewna sie odbija w prawo na Glogôw
Dokładnie takWiesz przeważnie ludzie nie wiedzą, bo to w sumie małe miasteczko, w którym raczej za wiele się nie dzieje.
-
BrumBrumek, ja mam kocyk Minky, przyznaję jest bardzo fajny w dotyku ale jeszcze go nie prałam więc nie wiem jak będzie po
Zyrcia, poprosze o przesunięcie terminu na 4.06 i wpisanie imienia KubuśLista bardzo ładna!
zyrcia, BrumBrumek lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
BrumBrumek wrote:widziałyście może już kocyki minky ?? Ja jestem pod wrażeniem kolorów i wzorów, oglądam je jakieś 30 min i nie mogę się zdecydować
http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=kocyk+minky&search_scope=category-28118&bmatch=seng-v6-p-sm-isqm-1-dz-0113
Ja juz taki zamówilam od sprzedawcy Makaszka. Chciałam sama uczyć ale jak zaczelam liczyć ceny materiałów to stwierdził am ze się nie opłaca
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Co do Minky to właśnie dostałam na olx propozycję zamiany i chyba skuszę się na taki otulacz http://mamatatadziecko.blogspot.com/2013/07/otulacz.html
-
Żyrciu to i ja proszę o dopisanie. Termin porodu mam na 2 czerwca
będzie syn Gabryś
U mnie dzisiaj lipa, boli mnie coś brzuch i nerado tego cukry mi nie sprzyjają - rano pierwszy raz zeszłam do 80 (tutaj cieszyłam się jak dziecko)
a później to już gorzej. 117 najwyższy, ale ja nie lubię mieć większych niż 110.
Mam dosyć wstawania rano i jedzenia na siłę o tych wyznaczonych porach, pospałabym do 12, zeżarłabym coś słodkiego - przepraszam, że tak zrzędzęno ale jakoś trzeba dać radę.
Ja jak do tej pory mam tylko ubranka... ale jeszcze tyle czasu. Wyrobię się. Chyba.
zyrcia lubi tę wiadomość
-
dalej mam dylemat do do noska . Czy codziennie psika się tą solą morską dla dzieci do noska ...
kupiłam sól fizjologiczną w ampułkach , musze zakupić ten preparat do psikania w sprayu no i właśnie gruszka czy coś innego ? do odkurzacza tego nie chcę bo jakoś wcale mnie to nie przekonuje a to do odsysania mnie przeraża i nie wiem co kupić -
Dziewczyny a Wy jak to sobie wszystko rozplanowałyście w czasie? Pranie? Prasowanie? nie wiem co tam jeszcze. Zielona jestem strasznie.
Ogólnie to powiem Wam szczerze, że czasami to do mnie nie dociera, że niedługo czerwiec. Mam wrażenie, że to jeszcze kupa czasu, tyle rzeczy może się wydarzyć, że najzwyczajniej w świecie wszystko odkładam na ostatni moment..
-
XxMoniaXx wrote:dalej mam dylemat do do noska . Czy codziennie psika się tą solą morską dla dzieci do noska ...
kupiłam sól fizjologiczną w ampułkach , musze zakupić ten preparat do psikania w sprayu no i właśnie gruszka czy coś innego ? do odkurzacza tego nie chcę bo jakoś wcale mnie to nie przekonuje a to do odsysania mnie przeraża i nie wiem co kupić
Maglic - ja poza ubrankami, w których mam tez braki, nie mam nic. Podejście na ten moment takie, ze mamy czas. Choc wiem, ze za chwile bede płakać, ze nic nie mam zaplanowane i ze się nie wyrobieCoś tam niby mam na oku (malowane sypialni, wózek, przewijak, etc), ale mam na to hiszpańskie podejście do tematu (zrobi się jutro)....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 17:24
maglic lubi tę wiadomość
-
tak ja tak bo jestem zdania, że po 30 tyg wszystko się może zdarzyć. Oczywiście będzie wsio ok ale ja lubie wszystko mieć ułożone. Do 30 tyg robię zakupy- wszystkie !!!!!
a od 30 tyg zaczynam pranie i prasowanie ciuszków , pieluch , porządki i układanie w szafkach i powoli pakowanie torbyagnieszyczka lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Sista pomysłowe ale drogie nooo
gruszki odradzają dziewczyny a ja nie mam pojęcia co kupić do tego noska
ja mam ten wysysaczaspiratorek, też ciężko mi było się przekonać do wysysania baboli, ale każda mama którą znam mi polecała więc to jedyna rzecz która kupiłam dla Gabrysia, jak brałam witaminy
Też macie zawroty głowy?bo ja już nie wiem, czy to normalne czy nie? nikt nie potrafi mi powiedzieć dlaczego tak mam, w domu wszystko okej - wyjdę na dwór i takie samoloty, jakbym sama litra obaliła.. aż wstyd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 17:29
-
Gruszki nie kupuj, to mega skupisko bakterii i zarazków. To link jak wygląda po otwarciu.
http://deser.pl/deser/1,111857,13318392,_Czyscilam_ta_gruszka_nos_mojego_dziecka__A_w_srodku.html
Dużo dziewczyn chwali właśnie aspiratory te normalne ale ja jakoś nie wyobrażam sobie wciągania kózek. Więc mimo kosztów (a jeszcze nie są aż takie drogie, jakby się mogło wydawać) zdecyduję się na ten elektryczny.Sista lubi tę wiadomość
-
Maglic - a jakiej firmy kupiłaś?
Moni - ja z natury jestem poukładana i bardzo zorganizowana. Troche mnie dziwi mój brak planu na organizacje przed narodzinami Olgi, ale mam taki looz, ze aż mi dobrzeTak jak wyżej, daje sobie kilka tygodni, ze bede płakać, ze się nie wyrobie
Jak w wierszyku o Zosi...Zaszyj dziurkę puki mała, mama Zosie ostrzegała... Moze się przekonam i zajrzę do listy, która zrobiłam na podstawie rad Joasi i coś w końcu zamawiać zacznę
Ale tego sobie obiecać nie mogę
Jestem szczęściara, bo mój M. dobrze się w zakupach i sprzątaniu orientuje i moja mama jest na emeryturze od listopada i tylko czeka na sygnał ode mnie. Wiec jak mnie uziemi, nie daj Boże w łożku czy szpitalu od 30tygodnia, wiem ze bedzie dobrze
Nieukowa lubi tę wiadomość