Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJuż po wizycie! Dostałam dwa czopki scopolanu , zastrzyk z nospy. Po badaniu ginekologicznym , usg dopochwowym i przez brzuch, badaniu ktg lekarz powiedział, że jest ok i nie widzi przesłanek do zostawienia mnie w szpitalu! Szyjka o długości 3,8, zamknięta, czyli tak samo jak dwa tygodnie temu u gin na kontroli. Mam 2-3 dni leżeć bez spacerów i zakupów!
karolinka85, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Ja też właśnie wróciłam ze spaceru, czuć już normalnie wiosnę, aż mi się nie chciało wracać do domu, ale trzeba niestety obiad zrobić
Sista dostałam smsa ze szkoły rodzenia, że pierwsze zajęcia mam w poniedziałek na 16:30. Dostałaś też smsa z tym terminem? -
A ja wrocilam z tego dyzuru..i okazalo sie jednak ze to zajady.. Choc lekarz okolo 70tki ale mysle ze sie zna
powiedzial ze to poczatek zajada.. Opryszczka jest na wiekszym obszarze i nie w kaciku ust.. Na ustach badz twarzy tak..ale nie w kaciku.. Zagladal do buzi czy sluzuwka nie uszkodzona bo to tez przy opryszczce jest,ale jest ok.. Kazal wysuszyc np.mascia cynkowa..
Nawet latareczka sobie przyswiecal..a golym okiem to widac..Ania1704 lubi tę wiadomość
-
Dada wrote:Wracamy z targów,zrobili mi usg i Leon głowa w dol wazy juz685gr
i po raz kolejny potwierdzony chłopak
Może i gdzies się tam spotkalysmymy tez byliśmy, niestety niczego nie wylosowalismy, ale za to zakupilam poduszkę do karmienia za 26 zł, wydaje mi się ze mieli niższe ceny niż normalnie.
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
nadine24 wrote:Ja też właśnie wróciłam ze spaceru, czuć już normalnie wiosnę, aż mi się nie chciało wracać do domu, ale trzeba niestety obiad zrobić
Dostałam sms-aIdziemy razem
Pozdrawiam ze stadionu
Sista dostałam smsa ze szkoły rodzenia, że pierwsze zajęcia mam w poniedziałek na 16:30. Dostałaś też smsa z tym terminem? -
ostatnio nie mam chwili nawet żeby wejść na forum nie mogę się zorganizować niby powinnam leżeć bo biodro tak boli ze ja dziś wyję z bólu , dziś muszę sprzątać jutro mam najazd gości urodzinowych jurto moja 30
i jeszcze Zosia kopie wiec wszystko na raz , jeszcze jak was pytałam o sprawy dziedziczone to dowiedzieliśmy się o śmierci jednej z sióstr teściowej , w ciągu niecałego pół roku byliśmy na 3 pogrzebach
-
Ania1704 wrote:Już po wizycie! Dostałam dwa czopki scopolanu , zastrzyk z nospy. Po badaniu ginekologicznym , usg dopochwowym i przez brzuch, badaniu ktg lekarz powiedział, że jest ok i nie widzi przesłanek do zostawienia mnie w szpitalu! Szyjka o długości 3,8, zamknięta, czyli tak samo jak dwa tygodnie temu u gin na kontroli. Mam 2-3 dni leżeć bez spacerów i zakupów!
mysle ze jak polezysz te kilka dni to powinno byc ok..
A bierzesz na codzien nospe,magnez,luteine?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 17:04
-
karolinka85 wrote:Nadine wiem jedno ze ten sam wirus ja wywoluje.. Fakt ze ospa i opryszczka to nie to samo ale ten sam wirus ja wywoluje.. Czytalam juz w niejednym artykule..
Opryszczka to nie ten sam wirus co ospa i polpasiec, nie ma z nimi nic wspolnego... i basta.
Ja bym sie z tym w zyciu do lekarza nie pchala, szczegolnie w sezonie infekcyjnym, bo na opryszczke i tak nic poza zoviraxem sie nie poradzi, a mozna pod gabinetem zlapac grype, przeziebienie itp.
Ale dobrze ze to tylko zajady, choc tez moga byc upierdliweMuniek, nadine24, BrumBrumek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarolinka85 wrote:Aniu to super ze z szyjka ok..dluga
mysle ze jak polezysz te kilka dni to powinno byc ok..
A bierzesz na codzien nospe,magnez,luteine? -
Agawera wszystkiego najlepszego !!!! Ten sam rocznik ja mialam wczoraj urodziny 30 ... Maz mnie zaskoczyl czekoladki dzisiaj bukiet roz na dzien kobiet i tata sie nawinal z bomboniera ale pojem mniam..... A teraz przegryzam kanapke z boczkiem i pomidorem mniam....
My za tydzien urodziny 1 chrzesniaka i 7 jego brata.. A za dwa drugiego chrzesniaka 4 lata. U nas sami marcowi i tu prezent trzeba i tam caly miesiac.agawera, Scintilla lubią tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Ja lykam luteine wieczorem no i dopochwowo raz. Magnelle 2x i aspargin1, kwas foliowy, acard, na cisnienie 3x, no i wapno na alergie. Nospe tylko czasamj. Luteine dopochwowo mam brac do konca opakowania... Troche tego mam a jednak zdarza sie twardnienie....ale to od nie dawnaMarcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm
-
Nieukowa wrote:Opryszczka to nie ten sam wirus co ospa i polpasiec, nie ma z nimi nic wspolnego... i basta.
Ja bym sie z tym w zyciu do lekarza nie pchala, szczegolnie w sezonie infekcyjnym, bo na opryszczke i tak nic poza zoviraxem sie nie poradzi, a mozna pod gabinetem zlapac grype, przeziebienie itp.
Ale dobrze ze to tylko zajady, choc tez moga byc upierdliwe
A do lekarza musialam pojsc sie upewnic czy to opryszczka czy zajad..bo jak pisalam nigdy w zyciu jej niemialam..a pierwszy raz w dodatku w ciazy jest niebezpieczny i trzeba zadzialac na wirusa..co innego jak to kolejny raz.. 2 poronienia mi wystarcza..wole dmuchac na zimne..sss lubi tę wiadomość
-
Ania1704 wrote:Tak biorę,nospy nie biorę codziennie i może to błąd. Ginka na IP powiedziała, żebym pobrala przez tydzień!
Ja mam zalecona 3x1 a i tak czasem twardnieje..Ania1704 lubi tę wiadomość
-
Zgadzam sie Karolinka lepiej reagowac szybko. Ja przed pierwszym poronieniem dostalam wirusowego zapalnie jamy ustnej, afty w calej jamie masakra , leki itp a potem sie okazlo ze jestem w ciazy , ktora poronilam wiec wszelkie tego typu rzeczy to odrazu reaguje.
karolinka85 lubi tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
sss wrote:Agawera wszystkiego najlepszego !!!! Ten sam rocznik ja mialam wczoraj urodziny 30 ... Maz mnie zaskoczyl czekoladki dzisiaj bukiet roz na dzien kobiet i tata sie nawinal z bomboniera ale pojem mniam..... A teraz przegryzam kanapke z boczkiem i pomidorem mniam....
My za tydzien urodziny 1 chrzesniaka i 7 jego brata.. A za dwa drugiego chrzesniaka 4 lata. U nas sami marcowi i tu prezent trzeba i tam caly miesiac.dobrze ze juz nikt niema w tym miesiacu
sss lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jakby któraś szukała stonowanej koszulki ciążowej do karmienia to znalazłam fajną - bez żadnych dziwnych aplikacji których nie lubię
http://allegro.pl/koszula-nocna-do-karmienia-dyskretna-dn-s-m-l-xl-i5075395500.html
zamówiłam beżową, w ogóle dużo ma fajnych koszul ten sprzedawca
Agawera i SSS - wszystkiego najlepszego, niech Brzuszki będą nienapięte i bezskurczowe, przynajmniej do 9 mcsss, agawera lubią tę wiadomość