Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pisała któraś niedawno o perypetiach ze skleroza. A Zyrcia pisze o wysiadaniu z auta, a mnie spotkało takie coś. Zatrzymujemy sie pod sklepem, jako pasażer chce wysiąść. Otwarłam drzwi, odwróciłam na prawo, wystawiłam nogi i nie mogę wstać. Myśle, kurde, jest juz nieźle, bo nie potrafię wyjsć z samochodu, zaraz zawołam M. na ratunek. I po chwili zorientowałam sie, ze pasa nie odpiełam...zaspała sie jak pies, a po wszystkim mało nie posikalam ze śmiechu
gosi_a, Rozalia, Aka81, nadine24, Scintilla, zyrcia, karolinka85, nenette, Z. lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny jeszcze 10 min i znowu kłótnia z obsługa
Panie z laboratorium powiedziały, że nie muszą mi nic sprawdzić glulometem,.że to lekarz powinien w uwagach napisać.,że maja tak zrobić skoro mam takie schorrzenie,.że mogę się źle.czuc... No wynika z tego,.że ja i lekarz powinniśmy być jasnowidzenie....napisały lekarzowi na skierowaniu,.że pacjent dodatkowo życzy.sobie sprawdzenie glukometrem przed obciążeniem z glukometry wyszło 78, co mi i tak pani z labor.którą oczywiście robi mi gigantyczna że ten wynik, jest niemiarodajny do pobrania krwi z żyły...i że oni nie.ponosza żadnej odpowiedzialności.za to jak.ja.sie będę czuła... O wszystko trzeba się wyklucac i nie być dla nich miłym tylko im jechać.....niestety....usłyszałam.jeszcze że okropnie się zachowiuję itp.AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
A ja właśnie wróciłam wkurzona z urzędu. Powinni ich tam wysadzić w powietrze! Byłam załatwić papierkologię z tym prawkiem, ale oczywiście co chwilę coś jest nie tak, coś trzeba donieść albo zdjęcie nie takie, a ja mam średnio siłę jeździć tramwajem i stać po godzinie w kolejce...masakra...Dziś już nic nie załatwię, a jutro mam mieć papier na kursie. Jak jutro urząd mi nie wyda, to będę w ciemnej d....
-
Alorrene13 wrote:Dziewczyny teraz nie mogę znaleźć fajnych koszul do porodu karmienia...
pomocy ! Jakie kupiłyście?
Ja kupiłam takie:
http://allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-rozm-s-i5046374289.html
Jedna żółta, druga szara. Bardzo miły materiał i szybko w sumie dotarłyAlorrene13, nadine24 lubią tę wiadomość
-
Jesteśmy już w domku, skurcze wyciszyli, od poniedziałku ani 1 na ktg no i nic nie boli,nic nie kluje. Dostałam nospe i luteine. I mamy dużo odpoczywać.
mała nadal napiera główką w dól na szyjkę,ale ta ja ma nadal w nosie i sobie z jej napierania nic nie robi. Dziś na usg już troche wyżej leżała.
Dzięki dziewczyny za dobre słowa i kciukasypomogły i to bardzo.
Zabieram się za wyprawkę, chcę do 34 tc wszystko kupić.
Zaraz Was troszkę nadrobięAka81, nadine24, Scintilla, Rozalia, Sista, Alorrene13, gosi_a, Ania1704, Nieukowa, karolinka85, nenette, A1984, karolina0522 lubią tę wiadomość
-
Też planuję się obkupić u dolce_sonno
A w czym do porodu dziewczyny? Jakaś dłuższa, męska koszulka czy jak? bo o tym to nie pomyślałam ;>
Kasika, super że już w domku, oby skurcze już nie wróciłyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 11:25
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No dobra kochane wyszłam z wielka łaska sprawdziły mi glukometrem przed wyjściem i wynik był 110 czyli niski więc nie wiem,.czy ok, jutro mam lekarza ma 12 to mi powie
Życia spytaj męża, co co robił w nocyAlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
nick nieaktualnykarolina0522 wrote:No dobra kochane wyszłam z wielka łaska sprawdziły mi glukometrem przed wyjściem i wynik był 110 czyli niski więc nie wiem,.czy ok, jutro mam lekarza ma 12 to mi powie
Życia spytaj męża, co co robił w nocykarolina0522 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina oj nie wiem w czym robią taką łaskę, jeden pasek glukometru to taki koszt. No ale cóż ...
Ja po wyjściu z lab gdy przyjechało pogotowie miałam 38wiec masakra a też w lab. mój stan olały.
Kasika super i teraz byle do czerwcakasika8303 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny racja, nasze szkraby teraz najszybciej na wadze przybierają, tak w szpitalu mi mówili.
Te skurcze mogą być przez bakterie, ktoraś z Was tu pisała o tym. Wymaz umnie wyszedł ok ale mówili lekarze że bakterie mogą być przyczyną.
Witam nowe lipcowe koleżanki.
Dziś dzień z netemzakupy trzeba porobić na wyprawkę
-
Zyrcia mi się wydaje że masz to co ja czyli rwe kulszową,ostatnio się tu skarżyłam i dowiedziałam się że to jest TO. A w necie jak czytałam to wszystko by się zgadzało
mnie łapie jak dużo pochodzę.
Nadine dobrze wiedzieć o tych wózkach,ja od początku byłam przekonana do Camarelo i raczej tak już zostanie,same pozytywne opinie słyszałam o nich.
Kasika super wieścioby tak dalej!!
Co do ruchów,to młody czasem tak leniwie sie przemieszcza że tylko takie smyranie czuje ale z kolei jak ma napływ siły to daje czadu. Kopie jak szalony,rozpycha sie,nie wiem co on tam jeszcze robi,chyba gra w piłkęz tym że ja łożysko mam na tylnej ściance.
kasika8303, nadine24 lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualny