Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to powinien sprostać Waszym wymaganiom
Ja tylko boję się jak będzie z czyszczeniem bo wybrałam kolor granat/ecru/czerwień, a tego ecru jest dość sporo. Pani w sklepie mówiła że czyści się fajnie, no ale cóż miała powiedzieć
Muniek lubi tę wiadomość
-
Ja mialam cc i do porodu czyli operacji zalozyli mi taka koszule szpitalna i musialam isc trzymajac cewnik w rece z golym tylkiem do sali operacyjnej domporodu naturalnego chyba mozna ubrac swja koszule, ale wczoraj widzialam porodymw Lodzimi tam tez babki mialy szpitalne takie oblesnie
karolina0522 lubi tę wiadomość
[/url]
-
aghata wrote:Ja mialam cc i do porodu czyli operacji zalozyli mi taka koszule szpitalna i musialam isc trzymajac cewnik w rece z golym tylkiem do sali operacyjnej domporodu naturalnego chyba mozna ubrac swja koszule, ale wczoraj widzialam porodymw Lodzimi tam tez babki mialy szpitalne takie oblesnie
Patrząc na ten program to chyba zależy od szpitala jakie mają zasady. U nas można mieć swoja koszulkę wiec tez się zastanawiał w czym do porodu. Podobno najlepiej coś rozpinanego i fajnie sprawdza się jakaś koszula męska np flanelowa, ale na czerwiec to chyba za ciepła. Napiszcie jakiue macie pomysły na strój porodowyMaja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Melduję się po powrocie z apteki - starsze panie chciały mnie zlinczować, bo zostałam obsłużona bez kolejki
Mam duży bebzon i jeszcze kupiłam sobie kurtkę ciążową, która go jeszcze powiększa
kasika8303 fajnie, ze nie ma skurczy. Mozesz napisac co w szpitalu Ci dawali na wzciszenieSista lubi tę wiadomość
-
A właśnie,wiecie ostatnio zauważyłam że ludzie gapią się na mój brzuch. Nie jest jakiś bardzo duży moim zdaniem ale wzbudza zainteresowanie
dziwnie się z tym czuje,bo gadam z kimś patrzy mi w oczy i nagle na mój brzuch. Musze sie chyba przyzwyczaić
nenette, kasika8303 lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Zyrcia, też mam pełno siniaków i nie wiem skąd
Chyba wystarczy, że gdzieś lekko się uderzę i od razu się robi.
Info dla Was dziewczynki - w H&M sporo promocji. Super kombinzeony z pluszu i takie misiowe po 30 zł i promo 3 za 2. Poza tym w gazecie Mamo to ja będzie kupon promocyjny -20%. Wczoraj byłam i kupiłam śliczny komplecik za 30 zł - spodenki i do tego bluza z kapturem z bawełny organicznej, gruby, porządny.
lilirose wrote:Hej, daję znać, że u nas ok. Synek 850 g, główką do dołu.
Powiedziałam o zwiększonej ilości śluzu, więc zbadał mi pH. Wyszło zaburzone i na to zapisał Metronidazol. Czytam teraz, że to lek grupy B, o niepotwierdzonym działaniu na płód. Boję się, że zaszkodzi maluszkowi
Ja jeszcze wrócę do tego tematu:
- myślicie, że warto, żeby mąż stosował jakąś maść profilaktycznie? Clotrimazolum?
- polecacie jakieś wkładki?
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Hej.
Gratuluję dobrych wieści z wizyt
Kasika fajnie, że jesteście w domkuw domu człowiek szybciej dochodzi do siebie ale niestety czasem chcąc nie chcąc trzeba skorzystać z hospitalizacji - oby już nie było takiej potrzeby aż do samego porodu. Tylko tak teraz nie szalej z wyprawką hop-siup wszystko na raz byś się nie przemęczyła
Co do koszuli do porodu to sporo czytałam i sporo piszą, że może być taki długi podkoszulek, którego nie będzie nam żal wyrzucićSama się zastanawiałam czy od razu na poród potrzeba koszulę do karmienia ale tak czytam i czytam i wszędzie o tych koszulkach piszą i wczoraj w auchanie w promocji za 10 zł kupiłam taki długi t-shirt granatowy. Oby był dobry bo wzięłam rozm. L
No a dziś poszłam do biblioteki a tam kartka dziś czynne od 12:00no to nie chciało mi się czekać godz. pod biblioteką - pójdę jutro
A przy okazji zahaczyłam o lumpka
a dziś ciuszki dla Bobasów po 1zł
Takie Moje łupy bo się oprzeć nie mogłam
Ogólnie czujemy się nie najlepiejsłabo, niedobrze, Mały znowu jest mało aktywny - jakby wgl..nie wiem. Może zadzwonię do mojego gina, albo jak mąż wróci to na IP pojedziemy .. a może to samopoczucie to zasługa tej diety cukrzycowej
eh..A do wizyt tak daleko - gin 30stego, a diabetolog 26stego
chciałabym bardzo by czas ciąży był przyjemny, radosny itd..tak długo walczyliśmy o Maluszka a teraz to do końca ciąży chyba osiwieję i oszaleję
agnieszyczka, Aka81, nadine24, Rozalia, Sista, Truskaweczka250, A1984, kasika8303, Scintilla, maglic, anetaa1607 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy się i my:) ja dziś ruchy czuję słabe, po tygodniu mocnych kopniaków przy pępku prawie nic nie czuje, tylko brzuch faluje
musiała się mała przekręcić jakoś
Któraś pytała o tsh-ja startowałam z dawki euthyroxu25 (brałam ją długo przed ciążą), ale w ciąży ciągle mi tsh rosło a ft4 spadało. Teraz biorę 75+100 dwa razy w tygodniu i w końcu stanęło. Do końca ciąży trzeba brać leki, po prostu nie będą Ci zwiększać dawek jak stoi w miejscudawka 25 to naprawde mało!
karolinka85 lubi tę wiadomość