Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasika przesyłam spóźnione życzenia urodzinowe. Wszystkiego naj, a przede wszystkim spokoju i zdrowia na najbliższe tygodnie;)
Zyrcia super przewijak.
Wczoraj byliśmy na małych zakupach, ale kupiliśmy tylko kocyk, okrycie kąpielowe, rajstopki, skarpetki. Dziś może dostaniemy przewijak i karuzelę nad łóżeczko od brata. Kolejne zakupy planuję już po szkole rodzenia.
Mi chyba jeszcze nigdy nie śniła się nasza córcia, ale M wczoraj mówił, że śniła mu się Zosia, która mimo tego, że była jeszcze bardzo malutka to już mówiła i wszyscy byli tym zaskoczeni;)
PS. Wczoraj po raz kolejny zostałam ciocią
Sista, kasika8303, Marcia86 lubią tę wiadomość
-
hej Kochane
Kasika codziennie pamiętam o Was - będzie dobrze. Silne babki jesteście
A my dziś zaczynamy
I prezentujemy się tak:
Nasz Bejbik chyba znowu zmienił pozycję bo po ostatnich lenistwach czuć Go wyraźniej- a ja dzięki temu jestem spokojniejsza
U Nas pogoda dziś superSłonko świeci
Ja po śniadanku czekam na pomiar cukru - w sumie idzie przywyknąć
Co do poduszki do karmienia to od siostry wiem, że bardzo się przydaje więc pewnie też taką zakupimy ale to pewnie w maju póki co są ważniejsze rzeczy z wyprawkiMusze w końcu się zmobilizować i zamówić to co spisałam od tego polecanego sprzedawcy
Kochane życzę słonecznego dniaszczesliwamama, Truskaweczka250, sss, Aka81, gosi_a, Z., karolinka85, A1984, Ania1704, nenette, Sista, Scintilla lubią tę wiadomość
-
szczesliwamama wrote:dziewczynki jak tu dodaje sie zdjecia ? bo az sie chyba pochwale moim wielgasnym brzuszkiem
http://www.fotosik.pl/dodaj-zdjecie/krok-1 potem pokaże ci się link specjalny na forum i go wklejasz w wiadomość -
nick nieaktualnywszystko kupiłam tutaj http://allegro.pl/show_user.php?uid=34435930 ale rożek i wanienkę w sklepie stacjonarnym
Mam focha,, bo dziś tyle łażenia,a tu taka pogada brzydka -_-
Ale pocieszam sie, że dziś się zobaczymy z LeosiemTruskaweczka250, nadine24, Alorrene13, Ania1704, nenette, Sista, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a kupujecie jakieś nosidełko albo chustę? Ja chcę kupić nosidełko ergonomiczne Marsupi, ale widziałam ten filmik na naszym fb.
Nieukowa, zaopatrzyłaś się już w tę elastyczną chustę? Czy zrezygnowałaś? Bo ona też mnie kusi, ale wiem że mój M. też będzie z tego korzystał (w zasadzie to on bardziej niż ja to chce), ale facet z chustą to chyba trochę dziwnie -
Scintilla wrote:Dzień Dobry!
Dobijają mnie zaparcia ... i czuję, że to przez nie często kłuje/ciągnie mnie w brzuchu - próbuje metod naturalnych ale bez skutku -... chyba zaatakuje problem czopkami glicerynowymi
Zazdroszczę, że już jesteście w trzecim trymestrze, u mnie dopiero za dwa tygodnie.
Córcia się jakoś przekręciła, bo teraz rzadziej czuję kopniaki, a częściej widzę jej dupkę albo główkę, bo rozpycha się niesamowicie
Agawera, moim zdaniem nosidełko się przydaje, bo nawet jakbyś chciała gdzieś taxą podjechać czy ktoś by Cię podwoził to lepiej mieć. Może po prostu przemyśl jakiś tańszy model.Scintilla lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 09:43
Truskaweczka250, Alorrene13, Magda_lena88, Z., A1984, gosi_a, lilly78, Aka81, karolinka85, nenette, Joasia:), Sista, Scintilla, Rozalia, agnieszyczka, sss, anetaa1607, BrumBrumek lubią tę wiadomość
[/url]
-
ja blada jestem,to swiatlo jakies dziwne
i figura tez wyszla przekombinowanie ;P ciesze sie bo z synem pierwszym przytlam prawie 30 kg! ale wtedy bylam mloda i glupia,nie interesowalam sie prawidlowa dieta,teraz przytylam 8kg jak narazie,ale cialo wyglada okropnie na nogach,udach,pupa jeden celulit chociaz mam tylko 23 lata...i zajmowalam sie profesjonalnie kulturystyka,wystarczylo 7 mies i cialo 360 stopni
ale cos za cos
za 2 tyg kolejna wizyta,powinnismy byc juz po 30 tyg,a mam planowana cesarke jednak na 20 maja,ale zostaje z wami czerwcowkami:P
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
[/url]