X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • Inesicia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasika przesyłam spóźnione życzenia urodzinowe. Wszystkiego naj, a przede wszystkim spokoju i zdrowia na najbliższe tygodnie;)
    Zyrcia super przewijak.
    Wczoraj byliśmy na małych zakupach, ale kupiliśmy tylko kocyk, okrycie kąpielowe, rajstopki, skarpetki. Dziś może dostaniemy przewijak i karuzelę nad łóżeczko od brata. Kolejne zakupy planuję już po szkole rodzenia.
    Mi chyba jeszcze nigdy nie śniła się nasza córcia, ale M wczoraj mówił, że śniła mu się Zosia, która mimo tego, że była jeszcze bardzo malutka to już mówiła i wszyscy byli tym zaskoczeni;)
    PS. Wczoraj po raz kolejny zostałam ciocią;)

Sista, kasika8303, Marcia86 lubią tę wiadomość

"Dziecko chce być dobre. Jeśli nie umie – naucz. Jeśli nie wie – wytłumacz. Jeśli nie może – pomóż."
    Janusz Korczak

km5svcqgn978gm4o.png
    Córcia, Córeczka;*
  • A1984 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasika spóźnione zyczenia urodzinowe przesyłam! Fajnego masz gina ze tak wszystko sprawdza i reaguje! Trzymam kciuki by Was długo w szpitalu nie trzymali!

kasika8303 lubi tę wiadomość

f2wl20mmpih2dfg3.png
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kochane <3
    Kasika codziennie pamiętam o Was - będzie dobrze. Silne babki jesteście :)
    A my dziś zaczynamy an-IIIF20TRYMESTRF20F3aF29F20-000000ffffffxxxxxx20002-1-0-200-purple026.gif
    I prezentujemy się tak:

hs5nhh.jpg

Nasz Bejbik chyba znowu zmienił pozycję bo po ostatnich lenistwach czuć Go wyraźniej <3 - a ja dzięki temu jestem spokojniejsza ;)

U Nas pogoda dziś super :) Słonko świeci :)

Ja po śniadanku czekam na pomiar cukru - w sumie idzie przywyknąć :)
    Co do poduszki do karmienia to od siostry wiem, że bardzo się przydaje więc pewnie też taką zakupimy ale to pewnie w maju póki co są ważniejsze rzeczy z wyprawki :) Musze w końcu się zmobilizować i zamówić to co spisałam od tego polecanego sprzedawcy :)

Kochane życzę słonecznego dnia <3

szczesliwamama, Truskaweczka250, sss, Aka81, gosi_a, Z., karolinka85, A1984, Ania1704, nenette, Sista, Scintilla lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • szczesliwamama Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alez u was slicznie z tymi wszystkimi gadzetami ! :) pamietam, jak dopiero obgryzalysmy paznokcie byle by dotrwac do 12 tyg ...a tu jeszcze miesiac dwa...

Sista lubi tę wiadomość

88c5skjocwzv43pd.png[/url]

Wysłany: 13 marca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki jak tu dodaje sie zdjecia ? bo az sie chyba pochwale moim wielgasnym brzuszkiem :P

• Kikusia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwamama wrote:
    dziewczynki jak tu dodaje sie zdjecia ? bo az sie chyba pochwale moim wielgasnym brzuszkiem :P

http://www.fotosik.pl/dodaj-zdjecie/krok-1 potem pokaże ci się link specjalny na forum i go wklejasz w wiadomość ;)

SYNUŚ <3nzjd3e3kvj76trcz.png
    Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej
    proszę...Jestem Przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje Dziecko... A ja Twoja
    Mama!"
  • Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwamama wrote:

Ja polecam : http://www.tinypic.pl/ do wstawiania zdjęć :)

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystko kupiłam tutaj http://allegro.pl/show_user.php?uid=34435930 ale rożek i wanienkę w sklepie stacjonarnym :P

Mam focha,, bo dziś tyle łażenia,a tu taka pogada brzydka -_-
    Ale pocieszam sie, że dziś się zobaczymy z Leosiem :D

Truskaweczka250, nadine24, Alorrene13, Ania1704, nenette, Sista, Scintilla lubią tę wiadomość

Wysłany: 13 marca 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/903e6527eb6f1ae5.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 09:36

Alorrene13, Ania1704, Kikusia, Scintilla lubią tę wiadomość

• nadine24 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a kupujecie jakieś nosidełko albo chustę? Ja chcę kupić nosidełko ergonomiczne Marsupi, ale widziałam ten filmik na naszym fb.
    Nieukowa, zaopatrzyłaś się już w tę elastyczną chustę? Czy zrezygnowałaś? Bo ona też mnie kusi, ale wiem że mój M. też będzie z tego korzystał (w zasadzie to on bardziej niż ja to chce), ale facet z chustą to chyba trochę dziwnie :D

f2w39jcgwml8tq5b.png
    relgqps6ysw768sc.png

Wysłany: 13 marca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jest ok,ale jak wkleic to zdjecie tu aby nie bylo przekirowywane na inna strone :D?

• gosi_a Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scintilla wrote:
    Dzień Dobry!
    Dobijają mnie zaparcia ... i czuję, że to przez nie często kłuje/ciągnie mnie w brzuchu - próbuje metod naturalnych ale bez skutku -:( ... chyba zaatakuje problem czopkami glicerynowymi :/
    Mogę Ci tylko poradzić, żeby pić 3 litry wody mineralnej niegazowanej i dodawaj ze dwie łyżki płatków owsianych do każdego posiłku typu jogurt. Spróbuj ograniczyć chleb i jeść jeszcze więcej warzyw.

Zazdroszczę, że już jesteście w trzecim trymestrze, u mnie dopiero za dwa tygodnie.
    Córcia się jakoś przekręciła, bo teraz rzadziej czuję kopniaki, a częściej widzę jej dupkę albo główkę, bo rozpycha się niesamowicie :)

Agawera, moim zdaniem nosidełko się przydaje, bo nawet jakbyś chciała gdzieś taxą podjechać czy ktoś by Cię podwoził to lepiej mieć. Może po prostu przemyśl jakiś tańszy model.

Scintilla lubi tę wiadomość

wnidt5odau6o2x80.png

Wysłany: 13 marca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym moim przesyłasz zdjęcie i na dole wybierasz kod do forum kopiujesz i tu wklejasz i gotowe:)

szczesliwamama lubi tę wiadomość

25.png
    Mili <3

Wysłany: 13 marca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczka250 wrote:
    W tym moim przesyłasz zdjęcie i na dole wybierasz kod do forum kopiujesz i tu wklejasz i gotowe:)
    juz probuje,dziekuje :)

Truskaweczka250 lubi tę wiadomość

Wysłany: 13 marca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    qfes2zaamgg7_t.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 09:43

Truskaweczka250, Alorrene13, Magda_lena88, Z., A1984, gosi_a, lilly78, Aka81, karolinka85, nenette, Joasia:), Sista, Scintilla, Rozalia, agnieszyczka, sss, anetaa1607, BrumBrumek lubią tę wiadomość

Wysłany: 13 marca 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hurra :D dziekuje :P

Wysłany: 13 marca 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki ładny masz brzuszek i opalony:) Super zgrabna figura fiu fiu nie to ja Tłusty ślimaczek:)

25.png
    Mili <3
  • dorcia8919 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja!

o jaki piękny brzuszek :) kurde faktycznie jak patrze na Wasze brzuszki to mam wrażenie ze ja jeszcze daleko do porodu i ze dużo dużo później :p

• lilly78 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 23:09

zyrcia lubi tę wiadomość

Wysłany: 13 marca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja blada jestem,to swiatlo jakies dziwne :P i figura tez wyszla przekombinowanie ;P ciesze sie bo z synem pierwszym przytlam prawie 30 kg! ale wtedy bylam mloda i glupia,nie interesowalam sie prawidlowa dieta,teraz przytylam 8kg jak narazie,ale cialo wyglada okropnie na nogach,udach,pupa jeden celulit chociaz mam tylko 23 lata...i zajmowalam sie profesjonalnie kulturystyka,wystarczylo 7 mies i cialo 360 stopni :( ale cos za cos :) za 2 tyg kolejna wizyta,powinnismy byc juz po 30 tyg,a mam planowana cesarke jednak na 20 maja,ale zostaje z wami czerwcowkami:P

‹‹ 729 730 731 732 733 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ