Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór kochane! Nie odzywam się cały dzionek, bo jest u mnie koleżanka i wiadomo zajmuję się gościem
Wpadłam tylko dać znać, że żyję i jutro będą nadrabiać wpisy. No i dziś w końcu też mam studnióweczkę!!!
Rano miałam wykłady na prawko, a mały kopał przez cały czas ostro - chyba nie chce być rajdowcem
A i cukry zaczynam ogarniać, dziś po obiedzie miałam 78 je je je
Dobra lecę i do juterka! buziaczki
Sista, Joasia:), gosi_a, karolinka85, Scintilla, Ania1704, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Stokrotka2626 wrote:gratulacje udanych zakupów
wszystkiego najlepszego dla solenizantki
Dziewczyny mam problem od wczoraj ja k dłużej pochodzę boli mnie pod prawą piersią i takie twarde robi się w tym miejscu. To jest takie uczycie jakby mi ktoś igły wbijał taki piekący ból
ja na razie nic nie kupuję najpierw musimy z mężem szafę w pokoju malutkiej zamówić, a nie będę tego w kartonach trzymać
Stokrotka ja tez mam taki kłujący ból jakby mi żywym ogniem dotykali były podejrzenia o wrzody ale teraz mysle ,ze on tam wbija nogi ..
-
Marcia86 wrote:Jak z jakością tych ręczniczkow bo wyglądają super ???
Wiec moze do niej zadzwonię
Kasika - trzymam kciuki aby ten szpital to tylko na chwilkę. Amelka wynagrodzi Ci wszystkie obecne stresy, juz niebawem !!! -
Witajcie, z chęcią przyłącze się do grupy
termin mam na 11 czerwca.
Ostatnio męczy mnie pytanie jak ubierać noworodka latem, zwłaszcza jak jest upał. Chodzi mi przede wszystkim o te pierwsze wyjścia na spacery. I czy trzeba werandować czy od razu mogę mieć okno otwarte a potem spacerek?
Sista, agawera, karolina0522, Joasia:), Nieukowa, karolinka85, Scintilla, dorcia8919, Kikusia, Inesicia, sss, nenette lubią tę wiadomość
kkoolloo91 -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny !
Kasiu wszystkiego co najlepsze !! :*
Ja dziś kolejny dzień w terenie, jakoś mam za dużo energiiDoszła mi paczka z allegro z nowymi łupami
Przewijak
Fasolka, jest super, i podoba mi się wzór w te kury czy co to tam za ptokiale to z drugiej strony ;d
Rożek, który kupiłam ostatnio
wanienka, może wzory mało męskie, ale nie chciałam typowo niebieskiej z kaczką tylko coś bardziej pode mnie
i trochę różności
jestem tak podjarana tymi rzeczamico prawda ledwo już mamy jak się ruszyć, bo w pokoju same pudła z Leonowymi rzeczami i wanna na nich, ale jakoś przetrwamy te półtora miesiąca
jutro znowu w teren wyruszam! najpierw idę na pazurki,a potem jadę do Sieradza do znajomego gina, bo ma focha, że jeszcze mu się z Leonem nie pokazaliśmy
może jakieś ładne foto zgarnę
oby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 22:35
agnieszyczka, Sista, Marcia86, gosi_a, agawera, karolina0522, kasika8303, karolinka85, Scintilla, Kikusia, Truskaweczka250, Alorrene13, nenette lubią tę wiadomość
-
Sista, myslalam ze juz je masz, to spokojnie zaczekam jak je tu opiszesz bo tez chyba je kupiec jak będą ok
Ja dziś miałam dzień medyczny. Rano odebralam wyniki krwi, mocvzu i krzywej cukrowej. Cukrzycy nie mam wiec słodkie nadal możemy jeść a wyjątkowo mi podchodzą słodkie rzeczy w ciąży
Potem byłam u dentysty po raz trzeci i na szczęście ostatni z mojego leczenia kanalowego , wiec ząb juz wyleczony i udało się bez znieczulenia
A na koniec dnia poszlismy na wizytę kontrolna do naszej gin i myslalam ze po założeniu szwu juz będzie ok, ale sprawa wyglada tak ze szyjka niby się wydłużyła przez to moje 3 tygodniowe odpoczywnie, szew mocno trzyma i dobrze założony, ale rozwarcie - taki lejek od strony wewnętrznej, powyżej szwu się powiększyłno i dalej muszę leżeć, odpoczywać, zero spacerów. No i jak rozwarcie będzie się pogłębiać do następnej wizyty to czeka mnie zakładanie pessara. Jeszcze troszkę tych tygodni nam zostaslo, wiec jak leżenie pomoże to będę leżeć i wytrzymam
Dobranoc dziewuszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 22:44
Sista, Scintilla lubią tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
kkoolloo91 wrote:Witajcie, z chęcią przyłącze się do grupy
Ostatnio męczy mnie pytanie jak ubierać noworodka latem, zwłaszcza jak jest upał. Chodzi mi przede wszystkim o te pierwsze wyjścia na spacery. I czy trzeba werandować czy od razu mogę mieć okno otwarte a potem spacerek?Na pierwszy spacerek co ubiorę to jeszcze nie wiem, bo nie wiem jaka bedzie pogoda. Położna na SN wspominała, ze ze szpitala na wyjście dziecka ubieramy je jeden stopień bardziej niż my. Tj. Jeśli my krotki rękaw, to Dzidziuś długi rękaw, jeśli my długi rękaw, Dzidziuś bluzeczka dodatkowa. I tak myśle, ze na pierwszy spacer podobnie. Ale moze położna środowiskowa mi pomoże
Ja nie bede werandowac, bo nasza weranda ma 60x150cm
Wiec szybciej z sama gondola wyjdę na ławkę przed blok
Wiesz juz co nosisz w brzuszku? -
kkoolloo91 wrote:Witajcie, z chęcią przyłącze się do grupy
Ostatnio męczy mnie pytanie jak ubierać noworodka latem, zwłaszcza jak jest upał. Chodzi mi przede wszystkim o te pierwsze wyjścia na spacery. I czy trzeba werandować czy od razu mogę mieć okno otwarte a potem spacerek? -
Żyrcia, mam z tej samej firmy przewijak
Dzisiaj dzwonili do mnie ze sklepu, że jest już wózek do odbioru i fotelik, więc czekam na męża i w sobotę jedziemy po kolejne wyposażenie dla Zuzi.
Nie myślałam, że można aż tak tęsknić po tylu latachCzuję się jak nastolatka jakaś
Nawet mu upiekłam ciasteczka, zastanawiałam się jeszcze nad sernikiem, ale to jutro zobaczę.
Jutro popołudnie spędzam z chrześniakiem, więc będzie się działo))
zyrcia, Scintilla, Z., Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
-
Marcia86 wrote:Sista, myslalam ze juz je masz, to spokojnie zaczekam jak je tu opiszesz bo tez chyba je kupiec jak będą ok
Ja dziś miałam dzień medyczny. Rano odebralam wyniki krwi, mocvzu i krzywej cukrowej. Cukrzycy nie mam wiec słodkie nadal możemy jeść a wyjątkowo mi podchodzą słodkie rzeczy w ciąży
Potem byłam u dentysty po raz trzeci i na szczęście ostatni z mojego leczenia kanalowego , wiec ząb juz wyleczony i udało się bez znieczulenia
A na koniec dnia poszlismy na wizytę kontrolna do naszej gin i myslalam ze po założeniu szwu juz będzie ok, ale sprawa wyglada tak ze szyjka niby się wydłużyła przez to moje 3 tygodniowe odpoczywnie, szew mocno trzyma i dobrze założony, ale rozwarcie - taki lejek od strony wewnętrznej, powyżej szwu się powiększyłno i dalej muszę leżeć, odpoczywać, zero spacerów. No i jak rozwarcie będzie się pogłębiać do następnej wizyty to czeka mnie zakładanie pessara. Jeszcze troszkę tych tygodni nam zostaslo, wiec jak leżenie pomoże to będę leżeć i wytrzymam
Dobranoc dziewuszkililirose lubi tę wiadomość
-
Z tego co widzę to jest poduszka firmy matherhood.
http://motherhood.pl/sklep/fasolka-motherhood-1
Ja kupilam na targach poduszkę do karmienia, taką w gwiazdki
http://www.supermami.pl/Poduszka_do_karmienia/1/
Teraz pomaga mi podczas spania, potem wypiore pokrowiec i będzie do karmienia. A kupilam na targach w super cenie bo za 26 złSista lubi tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Hej dziewczyny
Ja juz od godziny nie spie...moj M wychodził na ryby i sie obudzilam ...:/a za godzine i tak musze wstać...Dzis o 17:30 wizyta u gina takze znów zobaczymy sie Synem
Miłego dnia :*Scintilla, Ania1704, gosi_a, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry!
My zaraz lecimy na badania laboratoryjne bo we wtorek wizytujemy.
Dobijają mnie zaparcia ... i czuję, że to przez nie często kłuje/ciągnie mnie w brzuchu - próbuje metod naturalnych ale bez skutku -... chyba zaatakuje problem czopkami glicerynowymi
... ogólnie rozwalił mnie dzisiejszy sen - śniło mi się, że miałam w brzuchu i dziecko i .... pieska- bo kruszyna nie chciała być sama
Trzymam kciuki za dzisiaj wizytujące!Viola lubi tę wiadomość
-
zyrcia wrote:Cześć dziewczyny !
Kasiu wszystkiego co najlepsze !! :*
Ja dziś kolejny dzień w terenie, jakoś mam za dużo energiiDoszła mi paczka z allegro z nowymi łupami
Przewijak
Fasolka, jest super, i podoba mi się wzór w te kury czy co to tam za ptokiale to z drugiej strony ;d
Rożek, który kupiłam ostatnio
wanienka, może wzory mało męskie, ale nie chciałam typowo niebieskiej z kaczką tylko coś bardziej pode mnie
i trochę różności
jestem tak podjarana tymi rzeczamico prawda ledwo już mamy jak się ruszyć, bo w pokoju same pudła z Leonowymi rzeczami i wanna na nich, ale jakoś przetrwamy te półtora miesiąca
jutro znowu w teren wyruszam! najpierw idę na pazurki,a potem jadę do Sieradza do znajomego gina, bo ma focha, że jeszcze mu się z Leonem nie pokazaliśmy
może jakieś ładne foto zgarnę
oby
Zyrcia cudne to masz i chciałabym odgapić rożek i tą fasolkęMogłabyś podać linka do nich ? :*
-
dzis jak nigdy pierwsza wstałam 6,30 sie obudziłam , moj dziś zaprowadza Weronikę do szkoły wiec moge troche poleniuchować jak sie troche ogarniemy to pojedziemy po wózek tylko ze teraz mam dylemat
czy 3w1 4baby nosidełko nam niezbyt potrzebne bo samochodu nie mamy nosidełko przyda sie nam tylko do szpitala ,
a w mutsy 2w1 jest śpiworek w zestawie wiec teraz sama nie wiem , i jeszcze dzis 13 piatekWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 08:18
-
Hej
Ja dziś po badaniach : krew , mocz, tsh, co prawda 2 dni temu skończyłam antybiotyk Duomox , mam nadzieje, że wyników nie zafałszuje bo w śr wizyta i muszę je mieć .
Scintilla ale senhehehehe fajny
ja miałam zły
śniło mi sie, że miałam złe wyniki z krwi i ginka powiedziała, że moje dziecko będzie miało zapalenie opon mózgowych jak te wyniki moje sie nie poprawią
a dziś przyjdzie mi paczka z rzeczami dla maluszka -
Dzień dobry dziewczęta
Widzę że dziś więcej nas czeka na paczkętylko u mnie ma przyjść paczuszka z ubrankami
I chyba moja Niunia wreszcie się obróciła główką w dół, bo od wczoraj czuję jak mi taka wielka kulka jeździ nad spojeniem łonowyma wcześniej od dwóch miesięcy uparciuszka leżała ciągle poprzecznie
Sista lubi tę wiadomość
-
Witam sie z rana:)
Ale dzisiaj mam kiepski dzień dopiero się zaczął a ja na nic siły nie mam:( w nocy kiepsko spałam:( kręciłam się boki mnie bolały:( ponury dzień i wgl nie mam humoru czuje sie fatalnie wieczorem mnie więzadło zabolało tak przy pachwinie i myślałam że przejdzie a tu nie jak chodzę to mnie boli:(
Kasika trzymam kciuki nie martw się będzie dobrze:)
Zyrcia super zakup:) przewijak tez mam podobny na łóżeczko ale w innych kolorze z żółtym z żyrafą i wanienkę też żółta bo juz wszystko mam na różowo hehe fasolkę do karmienia sobie jeszcze kupię bo bardzo sie przydaje tak w szkole nam mówiła;)Rożek tez mam ale bez wkładki bo są lepsze niz te sztywne dziecku jest wygodniej niz jak leży na sztywnym:)