Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana spokojnie.. Stres teraz Wam nie potrzebny.. A moze spadla gdzies za szafke,komode? Pod ksiazkami,czasopismami? Moze maz gdzies przelozyl? Bo skoro byla w domu..to raczej sie nierozplynela.. Znajdzie sie..zobaczysz..
-
Hej.no i po wizycie Leon ok machalica nam i otwierał buzie ,wazy 750 gram.
Ale z nerki srednio skierowanie do urologa i masa wyników do zrobienia..hmm a tak było pieknieA1984, karolinka85, Sista, Scintilla, sss, Rozalia, Joasia:), Alorrene13, nenette lubią tę wiadomość
-
a nigdy nie wierzyłam w piątek 13- stego . Dziś uwierzyłam .
Dziękuje Wam za wsparciekochane jesteście
znalazła się... wpadła pomiędzy szufladę a dolną płytę z szafki . Ale nadal nie wiem jakim cudem to to mega ciężko żeby tam wpadła ..Sista, nadine24, karolinka85, Scintilla, sss, Rozalia, A1984, Joasia:), nenette lubią tę wiadomość
-
odebrałam wyniki badań , anemia nadal .
Wszystko ok tylko te warości nie :
ciężar wł. moczu - 1.030 (1.015-1.020)
morfologia :
hematokryt : 34,5 (38-45)
krwinki czerwone : 3.80 (4,00-5,20)
hemoglobina : 11,5 (12-16)
TSH wygląda tak : 0,783 (0,270-4,200)
ale FT4 : 0,88 (0,93-1,7) czyli za nisko ... mam czym sie martwić ???? -
nick nieaktualny
-
agawera wrote:czy od jakiegoś sprzedawcy allegrowego kupowałyście pościel (powłoczki)
ja od tego i wzięłam najtańszą przesyłkę i zaskoczyła mnie pozyywnie szybkościa -
nick nieaktualnyCześć
Byłam u tego znajomego gina w Sieradzu. Ogólnie tragedii nie ma, mam leżeć, bo szyjka ma 3,5 cm (usg docipne) czyli nie ma tragedii, ale jest miękka. Leon waży 1274 g !!z nim wszystko w porządku, jedyne co to mam troszkę mało wód i trzeba to kontrolować. Poza tym Leo ma sporą głowę, w ogóle jest duży i powiedział, że mam się nie zastanawiać nad SN tylko kombinować z CC bo mnie porozrywa... mam iść albo do psychiatry
albo do okulisty, albo do ortopedy. Ewentualnie zaproponował, że zrobi mi CC, ale w Nowym Tomyślu więc jak dla mnie to odpada bo to jednak 300 km prawie. Macica się akurat postawiła jak miałam usg, dosłownie na pół minuty więc mogłam mu pokazać co się dzieje, ale w sumie się zdziwiłam, bo już od paru dni tego nie było. Powiedział, że jak robi się tak za często to znaczy, że się szyjka skraca i trzeba leżeć. Cieszę się, że u niego byłam, bo jemu mogę zaufać
karolinka85, Ania1704, Sista, Scintilla, sss, Nieukowa, Rozalia, gosi_a, Aka81, Joasia:), Alorrene13, nenette lubią tę wiadomość
-
Monia mowilam ze sie znajdzie
Hematokryt masz ok..lepiej miec za rzadka krew niz za gesta.. Zreszta w ciazy ma prawo byc nizszy..wiec jest ok..
Zyrciu to spoko masz szyjke 3.5cmno ale skoro miekka to lepiej sobie odpoczywac
No i Leon juz spory
Ja dla swietego spokoju podjechalam rano do luxmedu zbadac to tsh..chociaz robilam w poniedzialek ale to na nfz i wynik bym poznala 25marca podczas wizyty.. Ale jest ok bo 1.007
Korzysta ktoras z Was z tych domowych wizyt poloznej?