Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, bo te szkoły rodzenia na NFZ to właśnie takie spotkania z położną, które nam za darmo przysługują, tylko w formie grupowej. Pytałam o to położną ze SR i ona powiedziała mi, że żeby nie latać po tych wszystkich ciężarnych to organizowane są te bezpłatne szkoły rodzenia, a one rozliczają się z tego jak z tych wizyt patronażowych. Przekazują nam te informacje po prostu w inny sposób.
Nieukowa, Marcia86, karolinka85, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Was w to szare popołudnie
Właśnie wróciliśmy z M z zakupów, niestety nie kupiłam nic dla malutkiej nie było tego czego potrzebujemy! Byłam w H&M ubranka śliczne ale jak dla mnie trochę drogie.
W Carrefour kasjerka w kasie pierwszeństwa zwróciła nam uwagę, że nie powinniśmy być obsłużeni gdy mój M powiedział, że jestem w ciąży nie mogła mi uwierzyć musiałam stanąć bokiem i zaprezentować swój brzuch
Teraz leżę i odpoczywam trochę się nachodziłam i mam twardy brzuch
Do mnie nikt nie dzwonił z przychodni w sprawie położnej, pierwszy raz słyszę o tego typu wsparciu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 17:30
-
Dziewczyny, mam prośbę !
Jakiś czas temu któraś z was w stawiała tu link z ochraniaczem na łózeczko , to był tak zestaw kilku poduszek w przeróżnych kolorach plus pościel. Nie pamiętam która z Was Truskaweczka, Rozalia.....
A nie mogę znaleźć tego sprzedawcy bo zgubilam gdzieś link do tej aukcji. Prosze o pomocMaja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Środek nocy a ja trafiłam do szpitala
dostałam takiego bólu pod piersiami ze ledwo żyłam. Dostałam leki i kroplowke
rano wyniki i się okaże co dalej. Czy zostaje czy mnie wypisza
// ginekologicznie wszystko prawidłowo wiec jestem spokojniejsza.
Dobranoc -
Dorcia mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i szybko Cię wypuszczą.
Wczoraj wieczorem po ponad 5 godzinach jazdy dotarliśmy z powrotem do Wawy. Byłam tak wykończona, że tylko się wykapałam i od razu do łóżka. Jeszcze teraz jakoś nie mogę dojść do siebie. Dziś M w pracy więc mam dzień lenia. Muszę tylko torby rozpakować. Miłej niedzieli;)dorcia8919 lubi tę wiadomość
-
O masz..
Dorcia mam nadzieje ze Ci przejdzie i wrocisz do domku
Nenette,mam pytanie bo z tego co kojarze to Ty tez miewasz te bole okresowejak czesto sie pojawiaja? I jak dlugo trwaja? Bo wczoraj powrocily do mnie
ehh..
dorcia8919 lubi tę wiadomość