Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też mam proszek i płyn do płukania z loveli..mąż mi kupił właśnie w biedronce.U mnie już wszystkko wyprane i wyprasowane,bo niewiadomo jak to będzie z nami czy zostawią nas w szpitalu czy nie,a nie chcę męża zostawiać z tym wszytskim samego. Trochę tych ciuszków mamy,praktycznie za dużo nie kupiłam.Trochę dostałam,trochę ciocie nakupowały i się uzbierała kolekcja chyba do 2lat..
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Ja dziś zrobiłam 5 km spacer i jestem pozytywnie zmęczona taka pogoda to trzeba korzystać
Moja koleżanka wczoraj ur i pisała ze cieżko było a mama 2850gr wazyła...ciekawe jak to u nas będzie ..
Mam pytanie bo pisała mi,ze przed kroplówka z oxy dali jej ,,balonik, ktoś wie co to?
-
Lilianko...bo wlasnie tak bedzie!!! Zobaczysz..nie bedzie tak zle jak lekarze przypuszczaja..wierze ze Bog nad Wami czuwa..i stanie sie cud.. Trzymam kciuki kochana za Was
nadzieja89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia a moze porostu roladki z serem żółtym i odrobiną czosnku
pycha.
Koszule kupiłam 2M i jedną S. Przed ciążą nosiłam xs i s. Ale przymierzałam i są akturat bo bardzo rozciągliwe a nie chce pi porodzie wygadać jak we worku. I mam jedna 2 częściową piżamę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 18:49
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki ja tylko tak na chwilę bo cały czas malujemy, tapetujemy, odświeżamy, a ja biegam z mopem
Do tego załatwiamy zaległe sprawy na mieście, bo mąż ma kilka dni urlopu więc trzeba to wykorzystać.
No i do rzeczyWpadłam się pochwalić na szybko po powrocie od lekarza, że mały ma się super. Wszystkie wymiary w normie, wód odpowiednia ilość i waży już 1060 g, kawał chłopa
Jutro mamy ciąg dalszy walki z mieszkaniem, bo postanowiliśmy jeszcze resztę mieszkania pomalować przed narodzinamy synia.
Nadrobić Was niestety nie nadrobię, ale wrócę do Was niebawemBuziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 19:02
Joasia:), karolinka85, dorcia8919, A1984, Scintilla, gosi_a, Ania1704, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoni moja mama jest z umiłowania i zawodu kucharką, w wiec według maminego przepisu
schab mocno rozbijam bardzo cieńko. Na środek daje przeciśnięty czosnek tak na czubek łyżeczki i plaster żółtego sera. Zawijam jak roladę a jeżeli pojawi sie dziura moczę ręce w widzie i formuje rokadkę. Następnie opcje są dwie w panierce czyli jajko z dodatkiem przyprawy do kurczaka i bułka, lub duszę bez panierki by zrobić sosik.
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Juz po SR
Kapalismy niemowlaczkowa lale i generalnie moj maz ogarnia przewijanie i wanienke lepiej ode mnie
jestem z niego dumna
Gin dzis mi obmacal szyjke, mam zielone swiatlo zeby jechac na wakacje autem, no i tradycyjnie zdziwiony ze jeszcze nie na L4...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 20:22
Joasia:), Sista, karolinka85, gosi_a, Scintilla, Rozalia, nenette lubią tę wiadomość
-
Byłam dziś na wizycie.Z małym wszystko w porządku,rośnie jak na drożdżach.Waga około 1.300kg.Pierwszy raz miałam ktg i teraz już ponoć na każdej wizycie będzie.Zmartwiła mnie tylko bardzo długością szyjki,bo niestety się skróciła.A myślałam że mnie ten problem nie będzie dotyczył.Z 4cm zrobiło się 2,8cm
Mam odpoczywać ile wlezie,nawet moje spacery odpadają.Za tydzień znowu wizyta bo lekarka chce wiedzieć co się wydarzy. Oby już się nie skróciła.Teraz to nie zasnę na pewno...
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 22:13
Joasia:), Viola, Nieukowa, Alorrene13, Z., karolinka85, Scintilla, sss, Rozalia, nenette, A1984 lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualnyMuniek gratuluje wizyty i ze maluszek prawidłowo sie rozwija
Jeżeli chodzi o skracanie sie szyjki to mój ginekolog mówił, że na tym etapie ciąży lekkie skracanie jest prawidłowe. Oczywiście należy to kontrolować i obserwować. Kochana odpoczywaj a napewno wszystko będzie dobrze.Muniek lubi tę wiadomość