Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj maluch to jakos tak dziwnie na skos chyba, czuje czkawke na dole ale nogi czuje z boku po lewej.
Dzisiaj jade do siostry 280km w okolice Sulęcina za Świebodzinem moze ktoras jest z okolic...moja Zuza od rana podekscytowana najlepiej juz by sie spakowalka i do 14 siedziala na walizkach zadajac pytania " mamo, a czy ciocia ma kibel?" "mamo, a czy ciocia zrobi mi warkoczyka"? Musze ze spokojem odpowiadac na wszystkie dziwne pytaniaMarcia86, gosi_a lubią tę wiadomość
[/url]
-
Na 13:00 jadę do laryngologa, portfel będzie o 100 zł chudszy
z kasą teraz ciężko a jeszcze tu trzeba wydać, no ale nic, widać że czosnkiem tego nie wyleczę. Ciekawe czy są krople dla kobiet w ciąży.
-
Muniek ale słodziaszek, taki sympatycznie uśmiechnięty
Mam nadzieję ze szyjka już będzie grzeczna u ciebie ;/
Tak mi się przypomniało, lajtmotif z naszej SR wczorajszej: faceci wykąpali lalki i trzymają cieknące nad wannami, a położna: "tylko proszę nie strzepywać" - w momencie jak oboje odruchowo zaczęli majtać lalkami w górę i w dół
I jeszcze obrazek z wczoraj: wychodzę przed dom, a tam sąsiadka z wielkim bebzolem trawnik grabi. No to pytam, czy wywołuje porod, ona stwierdziła że tak, bo ma dziś termin. Na to wychyla się zza płotu mój mąż i jeszcze jeden sąsiad i wołają "jak chcesz to możesz zgrabić też u nas". Faceci...Sista, Alorrene13, Scintilla, nenette, Joasia:), Z., Muniek, gosi_a, sss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Was kochane, wybaczcie, że wtracam sie Wam w wątek, ale chyba jestescie na etapie kompletowania rzeczy dla siebie i malucha wiec moge Wam co nie co zaoferować.
Sprzedam:
-3 x podpaski bella mama
-2 x liglina
-podpaski duże z rossmana 12 i 20szt
-laktator baby ono naturell
-nakładki na brodawki
-tomme tippe wkładki laktacyjne
-6szt majtek jednorazowych
-wałeczki niebieskie welurowe do układania bobasa na boczku
-65szt pampersów zielonych nr 2
-14szt pampersów z rossmana nr 1.
Za całość oczekuję 120zł już z przesyłką. Zestaw +/- jest wart 200-250zł. Kontakt na pw.
Życzę pozytywnych chwil w "ostatkach" ciąży no i dobrych wyników badan prenatalnych -
Cześć Dziewczyny, witam się dziś tak późno... Bo od rana miałam dylemat.
1 wersja dnia to była: dzień dla mnie, depilacja, malowanie paznokci, maseczka i ewentualnie spacer, do drogerii
Z drugiej strony pomyślałam że pojadę do Centrum Nauki Kopernik, gdzie udostępniają specjalne okulary do oglądania zaćmienia Słońca, jednak zrezygnowałam. Wybieram tą pierwszą wersję dnia
Wczoraj miałam "dzień dostawy" Oto co przybyło do wyprawki :
Gratuluję udanych wizyt ! Muniek Twój synek podobny pewnie do Ciebie, ale też trochę to tego dzidziusia z Twojego Avatarka, słodki
Wczoraj na Świadomej Mamie było kiepsko, więc kto nie był nie ma czego żałować. Wcześniej jak byłam na ich spotkaniu w hotelu Mercure było o wiele lepiej, także pewnie tym razem nie dość sponsorów im się udało zebrać. Dostałam smoczek, skarpeteczki, próbki kosmetyków Dzidziuś, probiotyk ginekologiczny 8 tabletekKciukam za wizytujące i leczące się (Kasika). Miłego Dnia :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 11:21
Joasia:), Nieukowa, Scintilla, zyrcia, Muniek, gosi_a, nenette, Kikusia, Finezja lubią tę wiadomość
-
Kasika jesli mialas skierowanie do laryngologa to moglas podejsc do niego..napewno nie odmowilby przyjecia Cie..i pewnie zrobilby to miedzy pacjentami..ja tak mialam z endokrynologiem
I zaoszczedzilabys ta stowke.. -
nick nieaktualny
-
Ja kupuję pałąk do maty edu z Ikei (drewniany) i do tego największąv matę Fisher Price'a bez pałaka, o taką:
[]http://www.smyk.com/fisher-price-mega-mata-wyspa-na-oceanie-147-x-100-cm-mata-dla-niemowlat,p1091143375,zabawki-gry-dla-dzieci-pAlorrene13, Joasia:), agawera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ja też oglądałam przez okulary i RTGmyślałam, że jestem taka pomysłowa, ale jak widać nie
Leon dziś strasznie tańcuję, nie wiem co on tam wyprawia albo się nudzi strasznie :p mam nadzieję, że jeszcze te 4 tygodnie minimum wysiedzi w tym ciasnym brzuchu, bo inaczej nie zdążymy z remontem i od małego będzie musiał patrzeć na te wredne czarownice (czyt. teściowa i ciocia Lea), a mamusia zwariuję i będzie pasami przypięta na oddziale psychiatrycznym
Jadę na 13 do mojego męża do gabinetu na piaskowanie zębów. Mam paranoje na ich punkcie no i od razu jakiś przegląd zrobię
jutro jedziemy do mieszkania pomierzyć łazienkę i trochę ścian bo chyba za dużo mebli sobie wymyśliłam
A wizyta dopiero 30go pewnie umówi mnie na USG, bo przecież już zaczęliśmy 30tc!
Alorrene13, Muniek, Scintilla, nenette, Nieukowa, Joasia:), Lilianka27, Magda_lena88, A1984, Truskaweczka250, Finezja lubią tę wiadomość
-
Nieukowa ja też mam taką nadzieje,że nie będzie mnie ta durna szyjka wiecej stresować.
Alorren mi też się tak skojarzyło,że podobny do tego bobasaNa twoim miejscu też wybrałabym pierwszy wariant
ja do tych depilacji i maseczek marzyłabym o masażu,oj skłonna byłabym zamordować za dobry masaż pleców.
Popatrzyłam też troszke na zaćmienie,przez 3pary okularów,wiem wiem normalna to ja nie jestem
A w ogóle to mnie też zaćmiło,dziś PIERWSZY DZIEŃ WIOSNYhurrrra
teraz to już z górki
Do mnie przed chwilą zawitał listonoszdo kocyka jeszcze dojdzie pasujący rożek i podusia do karmienia.Mam też pościel z takim motywem,także fajny komplecik.
A smoczek,cóż nie mogliśmy się oprzeć po prostu
Scintilla, Marcia86, gosi_a, Alorrene13, nenette, Kikusia, Nieukowa, Joasia:), Lilianka27, karolinka85, sss, Truskaweczka250, Finezja lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Muniek wrote:Nieukowa ja też mam taką nadzieje,że nie będzie mnie ta durna szyjka wiecej stresować.
Alorren mi też się tak skojarzyło,że podobny do tego bobasaNa twoim miejscu też wybrałabym pierwszy wariant
ja do tych depilacji i maseczek marzyłabym o masażu,oj skłonna byłabym zamordować za dobry masaż pleców.
Popatrzyłam też troszke na zaćmienie,przez 3pary okularów,wiem wiem normalna to ja nie jestem
A w ogóle to mnie też zaćmiło,dziś PIERWSZY DZIEŃ WIOSNYhurrrra
teraz to już z górki
Do mnie przed chwilą zawitał listonoszdo kocyka jeszcze dojdzie pasujący rożek i podusia do karmienia.Mam też pościel z takim motywem,także fajny komplecik.
A smoczek,cóż nie mogliśmy się oprzeć po prostu
Tez zawładnęły mną te gwiazdki, najwięcej mam tego motywu, no i mietowy kolorMuniek lubi tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
A ja się tak zajęłam porządkami że zapomniałam o tym zaćmieniu
ogólnie im dalej idziemy z porządkami to mam większy bałagan ale przynajmniej mniej kurzu
muniek nie martw się, będzie dobrze z tą szyjką! Pozostałym gratki za udane wizyty, piękne zdjęcia dzieci i dużo zdrówka dla chorusków
u mnie Zuzka na razie się ułożyła poprzecznie ale jeszcze ma czas żeby się przekręcić i mam nadzieję że spełni moje prośby bo nie chcę cc.
Życzę miłego dnia i biorę się dalej za porządkiMuniek lubi tę wiadomość
-
karolinka85 wrote:Kasika jesli mialas skierowanie do laryngologa to moglas podejsc do niego..napewno nie odmowilby przyjecia Cie..i pewnie zrobilby to miedzy pacjentami..ja tak mialam z endokrynologiem
I zaoszczedzilabys ta stowke..
Właśnie nie mam skierowania, chciałam iść rano do rodzinnego ale już brak miejscMąż mówi żeby już dać spokój z tym nfz . Wczoraj już było ok, a dziś z podwójną siłą wróciło. W SR było otwarte okno, tam musiałam się przewiać, bo przecież siedzę cały czas w domu.
-
nick nieaktualnyNieukowa ta mata też mi sie podoba ale mąż chciał też coś mieć do powiedzenia
Kasika oby szybko ból ucha poszedł precz.
Zyrcia gratuluje rozpoczętego 30 tygodniateraz to już z górki do bezpiecznego 37 tygodnia.
Muniek takie zakupy cieszą ... prawdaśliczny kolor.
Ja szykuje rybkę na obiadek ... a w tle kojący dźwięk pralki która pierze pieluchy tetroweWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 12:37
zyrcia, kasika8303 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim!
Ja to dzisiaj nie wiedziałam,że zaćmienie jest..byłam na dworze i mówię sama do siebie co tak ciemno i zimno się zrobiło..aż mam mnie oświeciła,że to zaćmienie i gapiłam się bez okularów..coś tam zobaczyłam i oślepłam troszkę:)na chwilkę...
Muniek będzie dobrze nie stresuj się)już nam z górki zostało..
Ja robię na cukrzyce dopiero w przyszłym tyg wyniki,bo u nas tak jakoś późno dają i lekarza mam w czwartek..mam nadzieję,że nie zrobi mi usg,bo ja juz nie chcę żadnych złych wiadomości..po świętach mam wizytę w bydg to tam mi zrobią..
Ostatnio miałam sen,że urodziłam za szybko córkę i leżała w inkubatorze po operacji na dodatek...a sala szpitalna była na środku cmentarza tu u nas w miejscowości...wiecie jak się przestraszyłam..skąd się biorą takie sny..
A dziś w nocy też nie mogłam spać,jakoś źle sypiam ostatnio..