Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O rany Lilianka jaki sen,współczuje.A w brednie sennikowe nie wierz,bzdury jakich mało!!
Aghata ja ebayu ten smoczek kupiłam,pewnie na allegro też się znajdzie.
ooo znalazłam
http://allegro.pl/wasy-smoczek-was-gryzak-0-6-silikonowy-i5190699090.html
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Przeglądając "jutuba" natknęłam się na podany filmik :
https://www.youtube.com/watch?v=yqCI4YRGdi4
i jestem pod wrażeniem .... męskiego pakowania torby do szpitala zarówno dla mamy jak i noworodka.
Mój by mnie najchętniej spakował co najwyżej w reklamówkę z Lidla bo uważa, że większość rzeczy jest niepotrzebna
Trzymam kciuki za wizytujące ... gratuluję wczorajszych!Nieukowa, maglic, Finezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie mój mąż do szpitala ( sytuacja po badaniu krzywej cukrowej ) spakował .... ale na szczescie nie musiałam jej rozpakowywać, bo ubaw współlokatorki sali miały by po pachy. Najważniejsze ze bylły 2 duże rolki papieru toaletowego na wierzchu w walizce. Do tego bielizna ( majtki ) stringi i 2 pary męskich bokserek bo przerobiłam na ciążowe gdy byłam chora i w czasie kaszlu mięśnie siusiu nie trzymały. Dlatego po tym widoku spakowanej przez Krzysia walizki postanowiłam mieć taką w razie "w" spakowaną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 13:33
Scintilla, Inesicia, karolinka85, Nieukowa, Magda_lena88 lubią tę wiadomość
-
Dostałam kropelki całkowicie bezpieczne w ciąży
stan zapalny jak stąd do Chicago.
Lilianka mi co którąś noc śni się że poraniam amelkę i zobacz nic mała sobie z tych snównie robi. Będzie dobrze.
A w ciąży sny to są straszne, jak nie goni mnie kulka tvn po osiedlu to mam upojne noce z gwaiazdami show biznesu. Zwariować idzie
Scintilla mój też uważa ze ja chyba zamierzam miesiącami leżeć w szpitalu z tyloma rzeczami
Joasiu dobre z tą torbąWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 14:11
karolinka85, Joasia:), Z., sss, gosi_a, A1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim
Byłam dziś na kolejnej wizycie u stomatologa, ząb nie boli
Jak się okazało, to nie mogę wyleczyć zęba na NFZ bo to jest ponowne leczenie
Jestem zła, bo za tą kasę kupiłabym resztę rzeczy dla maleńkiej.
Joasiu doskonale Cię rozumiem z tym sprzątaniem, tym bardziej, że pogoda jest super aby umyć okna, ale ja jestem z tych co wierzą w zabobony i nie myje nawet luster które mam w domu wysoko. Także sprzątanie musi poczekać
Wczoraj w ramach spaceru udałam się do lumpeksu, towar z ubrankami był już przebrany ale udało mi się zakupić 3 pary spodni i kamizelkę która urzekła mojego M. Nabrałam ochoty na więcej
Dziewczyny gratuluję wam udanych wizyt, Kasika współczuję bólu ucha oby krople pomogły
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
Witam.
Zabawne macie sny. Ja dzisiaj poszalalam,lazienke wymylqm obiad ugotowalam, przez ten katar mam mniej sily a maly jakis ciezki dzisiaj, pcha sie na pepek musialam sie polozyc bo kregoslup mi nawala hmm, mam przesilenie.
Przyszlo dzisiaj lozeczko ale jeszcze nierozpakowane bo najpierw szafa musi wyjsc z sypialni ..Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Hej.ja wlasnie wróciłam do domu.coraz ciężej z jezdzeniem autem dobrze,ze od 3kwietnia L4 takze wystarczy w zupełności pracy
Ja sny mam tez rożne ostatnio nie zdążyłam na porodowke a tak mi zależało ,zeby zdążyć na Swój porod.....
Dobrze,ze kropelki są do jutra pewnie bedzie ok.
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
ja również oglądałam zaćmienie ale jako zona majsterkowicza to oglądałam przez szkiełko do spawania:) idealnie było widać szkoda że nie zobaczymy całkowitego zaćmienia słońca które będzie za 120lat eh nas juz nie będzie na tym świecie:(
U nas piękna pogoda zrobiłam obiadek pranie i teraz juz odpoczywam myśle jakie ciasta upiec na święta:) bo już 2tyg
Milenka szaleje cały dzisiejszy dzień i wierci się w brzuszku że czasami aż mnie zaboli jak zmienia pozycje.Joasia:) lubi tę wiadomość
-
Fajny filmik o pierwszej pomocy u niemowlaka. Nie wiem jak Wy ale ja się boję, że mi dziecko przestanie oddychać, albo się zachłyśnie czymś. Pewnie zanim Kubuś pojawi się na świecie jeszcze kilka razy go obejrzę
Wrzucam jakby ktoś chciał spojrzeć:
https://www.youtube.com/watch?v=ga88I5kjwzU
I udanego weekendu!Viola, Scintilla, nenette lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
lilly78 wrote:hej kochane, nadrabiam właśnie zaległości forumowe, od wczoraj mamy gości, więc jestem z doskoku, ale podczytuję
aaaa i wczorajsza wizyta u gin ok, ludzik w klasycznej "męskiej" pozycji, jedną łapkę miał w okolicy siusiaka, drugą za głową. uśmialiśmy się z tego mocno
Nasza na ostatnim usg miała rączkę przy buzi chyba ssała palec a drugą rączkę to jak lekarz nazwał jak by prosiła o pieniążki bo miała tak wyciągnięta hehelilly78, Sista, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
ja też popralam, zrobiłam zakupy,ugotowałam obiad, a teraz poleguje...
Widzę że prawie wszystkie w super formach i energiach
Czy wam też tak ciężko się oddycha?Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
karolina0522 wrote:Hej kochane
Czy wam też tak ciężko się oddycha? -
karolina0522 wrote:Hej kochane
Czy wam też tak ciężko się oddycha?
Tak ja tez tak mam szybko sie męczę bo Mała jest w ścianie przedniej i uciska na żebra i płuca ciężko pracują