Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nenette wrote:Kasika, Karolinka ja po 36tc też ruszam w miasto
Sista moje spanie to nieustanne turlanie się z lewej na prawą, już mi nawet poduszka ciążowa nie bardzo pomaga. Bolą biodra, nogi, plecy. Też śpię na takim pół-boku, tak mi najwygodniej
Agawera trzymam kciuki żeby mała szybko wydobrzała!
Mnie żadna siła nie powstrzymajak wpadnę do sklepów dzieciecych
nenette, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
agawera wrote:podrzuciłam mezowi rzeczy do spania i mowil ze kroplówke ma jedna za druga ale ciagle wymiotuje
grunt że jest pod opieką, będzie dobrze!!!!!trzymam kciuki z całej siły
-
Dada wrote:Hej .a i mnie śnieg pada i 0 stopni właśnie wróciłam do domu....bryyyy zimno
Agawera trzymaj się .
Moze i humorek bedzie lepszy..
A jutro chyba nawiedze Ip..ehh bo odczuwam swedzenie i pewnie jakas infekcje zlapalamsmaruje clotrimazolem ale nic nie daje.. Niby mam w domu natamycyne bo kiedys dostalam recepte na ip ale infekcji nie bylo..ale wolalabym chyba pimafucin..bo po nim mi przechodzi..a ta natamycyna taka dziwna w aplikowaniu..nawet jak sie nawilzy woda..
-
nick nieaktualnyAgawera jejku
ściskam mocno i życzę szybkiego powrotu do zdrówka i domku Weroniczki. Gdy Bartek miał 13 miesięcy też leżałam z nim w szputalu właśnie na rotawirusa. Teraz raczej zdecydujemy sie zaszczepić Julkę, bo nie chce jeszcze raz tego przechodzić. Piszesz, że ma kroplówki wiec dobrze ze szybko działają. Jutro napewno będzie wiele lepiej. Kochana ściskam mocno.
U nas dzisiaj było pięknie słonecznie 12 stopniPadam, nogi mnie bolą i kręgosłup. Chyba za dużo pochodziłam po sklepach. Musiałam wiosennie obłupić chłopaków, bo Kuba ma egzaminy a i Bartek nam podrósł
. W rossmanie dokupiłam brakujące rzeczy i wyprawka gotowa. Jedynie klapki pod prysznic nie kupione bo nic ładnego nie było.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 20:31
-
karolinka85 wrote:Dada skad jestes ze u Ciebie snieg? U mnie bylo cieplutko i sloneczko swiecilo caly czas..a w nastepnym tygodniu ma byc po 16-17 stopni..
Moze i humorek bedzie lepszy..
A jutro chyba nawiedze Ip..ehh bo odczuwam swedzenie i pewnie jakas infekcje zlapalamsmaruje clotrimazolem ale nic nie daje.. Niby mam w domu natamycyne bo kiedys dostalam recepte na ip ale infekcji nie bylo..ale wolalabym chyba pimafucin..bo po nim mi przechodzi..a ta natamycyna taka dziwna w aplikowaniu..nawet jak sie nawilzy woda..
Tez północ Starogard gdański od wtorku podobno ma zawitać prawdziwa wiosna..
-
zazdroszczę Wam mieszkania nad morzem ale z drugiej strony wkurzałaby mnie ciągła obecność tulu turystów.
Ja byłam w zeszłym roku w Mielnie i zakochałam sie w nim nieodwołalnie. Najpiękniejsza miejscowość nad morzem .. tęsknimy za nim z mężem straszniekasika8303 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgawera napewno Weroniczka jest pod dobrą opieką i nie ma obaw przed odwodnieniem , a to połowa sukcesu. Oby tylko organizm szybko zareagował na leczenie. Trzymam kciuki.
Moni te klapki to koszmar jakiś. Śmierdzą Chińczykiem, tworzywo jakieś piankowo- toksyczne, profil podeszwy dziwny mam wrażenie ze pod prysznicem gdy będzie mokro zaliczyłabym w nich glebe. No poczekam, bliżej czerwca może będzie coś fajnego.
A do szpitala pastę mam mini, żel i szampon przelałam do buteleczek ( mam je z rossmana używam na wyjazdy).Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 21:04