Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Joasia:) wrote:Agawera napewno Weroniczka jest pod dobrą opieką i nie ma obaw przed odwodnieniem , a to połowa sukcesu. Oby tylko organizm szybko zareagował na leczenie. Trzymam kciuki.
Moni te klapki to koszmar jakiś. Śmierdzą Chińczykiem, tworzywo jakieś piankowo- toksyczne, profil podeszwy dziwny mam wrażenie ze pod prysznicem gdy będzie mokro zaliczyłabym w nich glebe. No poczekam, bliżej czerwca może będzie coś fajnego.
to leczenie objawowe mnie przeraża -
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:zazdroszczę Wam mieszkania nad morzem ale z drugiej strony wkurzałaby mnie ciągła obecność tulu turystów.
Ja byłam w zeszłym roku w Mielnie i zakochałam sie w nim nieodwołalnie. Najpiękniejsza miejscowość nad morzem .. tęsknimy za nim z mężem strasznie
Monia ja do Mielna mam 8 kmmy zbytnio mielna nie lubimy, za tłoczno i głośno. Dla mnie Sarbinowo jest lepsze, ale spacerki poza sezonem to zawsze mielno
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My też raz byliśmy w Mielnie i również strasznie nam się podobało,mimo że tłumy rzeczywiście ogromne.
Agawera biedulka ta twoja córcia,oby lekarze jej pomogli i żeby szybko wracała do domu zdrowa.
Dobranockasika8303 lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Joasia:) wrote:Kasika od 12 lat co roku jesteśmy w Sarbinowie
bo mimo wakacji dalekich to tam musimy być
W tym roku napewno z Juleczką też przyjedziemy
No to kawka obowiązkowodacie znać tylko kiedy i się poznamy
sarbinowo ma super promenade
Monia jak się wybierasz do mielna to też, kawunia obowiązkowoJoasia:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Mamusie .
To juz chyba rytuał ,ze co druga noc witam sie z Wami o tak wczesnej porze,ale mam to troche na własne życzenie.Przed snem obejzalam kilka odcinków ,,Porody" i cała noc rodziłam ...Jak sie obudzilam na siku to cała mokra i serce wali do teraz ...
A jak u Was dzisiejsza noc ,mam nadzieje ze jesli nie spicie to nie przez bóle ...karolinka85 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
I ja nie moge spac
Tak was podczytuje ,bierze mnie Jakies chorubsko najlepsze to ze siedze w domu wiec nie wiem skad.
Zaczynam sie martwic ze nie mam poloznej bo nie wiem jak sama dam rade tu.bylam w ubezpieczalni i oni nie moga nikogo polecic Ale skoro mi sie Tu nalezy i duzo odmawia to skad mam ja sobie wyczarowac.
A propo czarowania i czarownic to ja Tez dopisuje maja jeszcze tesciowa, bo jestem na etapie rozwodu.Duzo by opowiadac Ale uwazam ze swoje dzieci swoja mądrością i wywyzszania we wszystkim oh eh jacy oni mądrzy i sliczni i krolowie i sramto tamto skrzywdzila ich .
Co ona to nie jest i co ona nie ma a w domu czas zatrzymany w latach 80 ahh szkodaa słów.wszyscy ble i źli tylko ona i jej synowie super.wspomnę ze jej drugi synus też 33 lata a nie widziałam go z żadną dziewczyną a jak moja 80 letnia babcia poznała mojego męża to sama mówiła ze tak się nie da żyć..gdzie normalnie spodziewalabym się babcia mówiła by ze dziecko zacisnij żeby tylko utrzymac tomałżeństwo a tu mi z takim tekstem czy mój mąż to nie jest jakiś pedzio bo on chyba kobiet i siebie sam nie lubinie obrażających oczywiście żadnego homoseksualnego. Dużo by pisać Ale tylko napiszę ze przy awanturze mój mąż dzwonił pierwsze co po rodziców a że ja po nikogo nie miałam zadzwonić bo nie mieszkam w pl i nie mam tu rodziny to dzwoniłam po policję .i powiedzialam że nie chce żeby przychodzili do mojego domu a czarownica odrazu że jak ona swojego syna chce odwiedzać a policjant jej na to że ja tu również mieszkam i jak żoną sobie tego nie życzy to nie może tu przychodzić
.gdybyście widzieli jej minę bo moja wyglądała tak
Dobra sorki rozpisalam się..
Mam pytanie bo wodze ze dziewczyny kupilyscie te słodkie kocyki minky , nie są one za gorące na lato ? Bo sama zastanawiam się nad kupnem. Narazie wybrałam AŻurowy kocyk Ale minky też cudny
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj spałam bardzo dobrze, nawet maleńka poranną gimnastykę rozpoczęła później
och tak pięknie piszecie o nadmorskich miejscowościach, że zamarzylam o spacerze brzegiem Bałtyku w Ustce lub Międzyzdrojach
Bo u nas za oknem jakoś zimowo
mamy z m nadzieje, że uda nam się z małą na kilka dni pojechać nad morze pod koniec sierpnia bądź początek września
Dada , ja na początku ciąży także oglądałam tego typu programy ale bolał mnie brzuch więc zrezygnowałem.
Agawera trzymam kciuki za szybki powrót Werki do domu i zdrowia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 07:53
Scintilla lubi tę wiadomość
-
U mnie noc calkiem ok..ale jak zwykle obudzilam sie o 6
i tak lezalam do po 7 no i zdrzemnelam sie jeszcze jakims cudem na godzinke
Tak sie cieszylam ze juz wiosna przyszla..i bylo cieplutko..a tu dzis z rana popruszyl snieg..ehh
Synek od rana daje o sobie znac..to dobrze przynajmniej sie nie martwie
Mam nadzieje ze dzis na Ip normalny lekarz bedzie..bo niewiem czy to w koncu infekcja czy nie..wole niech zerknie..bo wizyte mam dopiero w czwartek u tego na nfz..
A i witam nowa mamusieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 08:33
kasika8303, Scintilla, karolina0522 lubią tę wiadomość
-
Jak morze to obowiązkowo gofry
na uwielbiam Ustkę chociaż jest trochę daleko. Czasami skoczymy do Jantaru bo jest bliżej ale to nie to samo co Ustka
w tym roku raczej morza nie będzie ale za to pewnie będzie mnóstwo wypadów do teściów na Mazury bo ja akurat mam super kontakt z teściami i lubię do nich jeździć bo mają pod domem i las i dwa jeziora
Ja ze snem nie mam problemów chociaż dzisiaj dopadł mnie katar i czuję że zatoki zawalone. Zaraz odpalę grip stop i będę walczyćwczoraj zakończyliśmy gruntowne sprzątanie mieszkania i dzisiaj będziemy odpoczywać.
Weroniczce życzę duużo zdrówka żeby szybko wróciła do domu!
Allorene jak tam poszukiwania wózka, domagam się relacjiScintilla lubi tę wiadomość