Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo nadrobiłam Was kochane
Madziu Dominiczek napewno sobie poradzi !!!Ma cudownych rodziców i fachową opiekę lekarzy. Zanim sie obejrzysz, będziesz z synkiem w domu trzymając kciuk za nas rodzących na porodówkach. Tylko z tym plusem że z Dominiczek już będzie przy Tobie a my będziemy wypatrywały objawów porodu.
Dzięki że sie odzywasz, tu w naszych myślach jesteście na pierwszym planie.
Mi też jest nie wygodnie. Boli mnie kręgosłup, nie mogę znaleźć dobrej pozycji do spania, co 2 godz w nocy siusiu.
Ale widząc dzisiaj mojà córeczkę mam to gdzieś ... dam rade!!!
Stoktotka och żeby ospa szybko odpuściła.
Kasika zdrówka z uchem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 19:16
kasika8303 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja tez jestem po wizycie dzisiaj i jestem troche przerażona, bo nasze dziecko waży 2000 gr z hakiem !!!! Joasia ty jestes 4 dni za mną i twoja Julka wazy 1400 ggr.Od ostaniej wizyty nasza przybrala 750 gr, to jest przez 2vtyg i 3 dni. Czy to jest normalne? Gin powiedzial: ma pani sliczne wypasione dziecko
tylko ze trzeba je bedzie jeszcze urodzić. ..
Sista, Joasia:), A1984, Muniek, gosi_a, karolinka85, Z., nenette, Alorrene13, Scintilla, dorcia8919, Rozalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViolu spokojnie każde dziecko urodzi sie z własną inną wagą i wzrostem
Julka jest idealnie na ten tydzień i dzień ciąży ot taki przeciętniak
Kuba ważył 3 kg a Bartek 3300 wiec Julka tez pewnie w tych granicach sie urodzi
A tak naprawdę okaże sie w czerwcu ile nasze maluchy ważą, bo to jest tylko waga plus/ minusWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 19:52
Viola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziu dzięki za wieści! Trzymajcie się dzielnie.
Moja niuńka wczoraj ważyła 1500. Póki co wszystko z nią ok. Gorzej ze mną. Mam wysoką leukocytozę i od dziś biorę silny antybiotyk.
A wracając do wagi: pierwsza córa ważyła 3600kg i miała 56cm. Ja jestem niska 155cm i raczej drobna (nie licząc czasu gdy jestem w ciąży) a nie miałam problemów z jej urodzeniem z powodu takiej wagi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 20:14
-
najlepsze jest to ze moje dzieci rodzily sie z normalna waga i nie byly wielkoludami....ja przypuszczam ze Mała jest "wypasiona" dzięki heparynie. Przeplywy sa super i dostaje wszystko nawet w nadmiarze. Od dzisiaj wiec mam odstawić Acard oraz Luteinę. A za 3 ryg na nast wizycie umawiamy sie na porod i sciagniecie pessara.
Z., nenette, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt!
Joasia, zazdroszczę takiego fajnego zdjęcia z buziulkiem. Ja nie mam takiego ani jednego. No ale ostatnio lekarz powiedział że wynagrodzi mi to maleństwo po porodzie
Zainteresowało mnie że macie stopień łożyska I. Mi na usg trzeciego trymestru napisali stopień II. Powinnam się martwić i dopytać o to na kolejnej wizycie?Joasia:) lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Zapomnialam Wam napisac ze przed usg zajechalam do rossmanna po te pampersy..wzielam 2paczki,do tego wkladki dla siebie i chusteczki rumiankowe..i uwaga pani sie pomylila i skasowala tylko jedne pampki
wiec druga paczke dostalam gratis
Joasia:), BrumBrumek, agawera, Muniek, Scintilla, dorcia8919, Rozalia lubią tę wiadomość
-
karolinka85 wrote:Zapomnialam Wam napisac ze przed usg zajechalam do rossmanna po te pampersy..wzielam 2paczki,do tego wkladki dla siebie i chusteczki rumiankowe..i uwaga pani sie pomylila i skasowala tylko jedne pampki
wiec druga paczke dostalam gratis
karolinka85 lubi tę wiadomość
-
Z. wrote:Gratuluję udanych wizyt!
Joasia, zazdroszczę takiego fajnego zdjęcia z buziulkiem. Ja nie mam takiego ani jednego. No ale ostatnio lekarz powiedział że wynagrodzi mi to maleństwo po porodzie
Zainteresowało mnie że macie stopień łożyska I. Mi na usg trzeciego trymestru napisali stopień II. Powinnam się martwić i dopytać o to na kolejnej wizycie?
ja mam od USG połówkowego łożysko II stopnia, mój gin tłumaczył mi że mało to ma wspólnego z wydolnością łożyska, moje było pofałdowane więc szybko wpadło do II grupy (i taką mam nadal). Jak widać nie wpłynęło to u mnie na wykarmienie Małego bo wagę ma nawet wyższą niż w tym tygodniu powinienwięc się nie przejmuj zupełnie!
Z. lubi tę wiadomość
-
lilly78 wrote:dziewczyny, śliczne brzuszki, Muniek a z Ciebie żadna słonica, zgrabny malusi brzuszek
i gratulacje udanych wizyt
Joasiu, ślicznotka z Twojej córuni!
Violu nie amrtw się, lepiej więcej gramów niż za mało. Mój chłopaczek dwa dni temu tez miał ponad 2kg -
Joasia:) wrote:Dzięki dziewczyny
Po północy 3 na suwaczku
Przestaw strefę czasową w ustawieniach na bellyja tak robię jak mnie ciekawi co tam w kolejnym tygodniu piszą
A1984, dzięki za odpowiedź. Faktycznie pamiętam że temat się na naszym wątku pojawił. To teraz już nie panikujeA1984, BrumBrumek, Joasia:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Madziula duzo sily i zdrowko dla was.trzymam kciuki mocno :-*
Asia no malutka cudna.tam z tylu to twoj kregoslup? Ojej Ale ci sie ona tam przykleila.jak te nas ze dzieciatka dziwnie ukladaja i tak malenko miejsca maja.
Coraz bardziej uswiadamam sobie ze coraz blizej i blizej spotkania z malenstwami.
Co Do spania to najlepiej mi sie spi na plecach.pytalam lekarki swojej i powoedzial a mi ze mozna spc jak sie chce na plecach tez tylko nie na plasko calkiem. aha no i mam Zakaz czytania Internetu bo naczytam sie a pozniej glupio pytam
Muniek brzusio rzeczywiscie sareneczki
Joasia:), littletwig, Muniek, Scintilla, dorcia8919 lubią tę wiadomość