Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Evell wrote:Ok fajnie bo w sumie to nie wiedziałam o co chodzi truskaweczka no ja też się nie znam skoro wszystko ok to nie ma co panikować.
Dokładnie:) trzeba się cieszyć naszym stanem:)bo za kilka mc to nie będziemy mogły się swobodnie ruszać hehe:)Evell lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylilirose wrote:A pochwaliłyście się rodzinie lub znajomym ciążą?
Ja się jeszcze nie chwaliłam. Tzn wie moja mama bo siedziała z córką jak szłam na badania i koleżanka po przejściach której musiałam się wygadać i poradzić.
Jeśli po następnej wizycie wszystko będzie dobrze to już nie będę tego ukrywać. -
Nieukowa dzięki za pocieszenie, zawsze to jakieś słowa otuchy. Szczerze to nie wiem czy wytrzymam do wizyty to dopiero za miesiąc, ale niestety mój lekarz nie ma wolnych terminów.
Myślmy pozytywnie. Będzie dobrze ...musiiii...
Pozdrawiam
Kalendarz ciąży BellyBestFriendWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 12:03
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja byłam dzisiaj u lekarza co prawda nie u mojego tylko na NFZ po luteine i skierowanie na badanie i przy okazji zrobił mi usg,na razie był tylko pęcherzyk płodowy i sam na wiem czy to dobrze, czy źle. Trochę sie przestraszyłam i nie wiem co myśleć
-
Do Toxey i Magdaleny a propos tego co piszą na różowej stronie:
Fioletowa strona i rożowa sa zupelnie inne. Mnie wkurzyło na samym początku jak na fioletowej założyłam wątek a jakaś laska na mnie najechała, że KIEDYŚ już taki był. Ale to przypadki nieliczne, nie zdarzające się na naszych czerwcowkach.
Cieszę się bardzo że u Was - u Ciebie i Magdy - wszystko dobrze. Ale jeśli u mnie wystąpiły plamienia, chcę wiedzieć jak to wygląda u innych dziewczyn, czy się powtarza, jaki ma wplyw na dzidziusia. Niestety nie każda ma tyle szczęścia co Wy, gdzie wszystko jest idealne. mam nadzieję, że tego nie doswiadczycie.
Na rożowej jest wieczne pisanie o owulacji, wynikach testów, @ itp, tutaj tego nie będzie bo fioletowa strona tego nie tyczy. Jesteśmy tu by sobie pomagać, a jak zobaczyłam wpis Magda_lenyMagda_lena88 wrote:"tam to jest takie nakręcanie się wzajemne jeśli chodzi o zagrożenia ciąży, nic tylko każda ma plamienia ja wiem jaki to jest stres i strach a już wgl, jak się jest po stracie ale takie ciągłe pisanie o tym i wgl...zniechęca by czytać bo i innym się udziela."Toxey wrote:"na fioletowej stronie niestety nieraz jak czytam to się dołuję, dziewczyny się trochę nakręcają, doszukują czegoś złego, zamiast myśleć pozytywnie i się cieszyć"
Może nie zauważyłyście ale cieszymy się szczęściem każdej z dziewczyn, przeżywamy każdą wizytę, pomagamy sobie i radzimy a propos jedzenia, napoi, witamin czy imion dla dzieci.
Niestety ciąża to nie zawsze jest taka kolorowa. Dla mnie to forum to rowniez ogromne wsparcie i szczerze trochę mi smutno, że tak piszecie akurat o TYM wątku, na którym mamy wpaniałe i pomocne przyszłe mamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 12:18
Aka81, Werbenka, Eowena lubią tę wiadomość
-
nadzieja89 wrote:Hej dziewczyny ja byłam dzisiaj u lekarza co prawda nie u mojego tylko na NFZ po luteine i skierowanie na badanie i przy okazji zrobił mi usg,na razie był tylko pęcherzyk płodowy i sam na wiem czy to dobrze, czy źle. Trochę sie przestraszyłam i nie wiem co myśleć
Kochana a jak duży był pecherzyk, jeszcze masz czas na zarodek, nie martw się :* Kiedy masz kolejną wizytę? Ja jak poszłam w 6+5 okazało się, że mam 4+5 i był tylko pecherzyk 9mm, może miałas późniejszą owulacjęNo stress bedzie dobrze
-
nick nieaktualnyNie ma co się obrażać. Jeśli czuje tam większe wsparcie niż tutaj to chyba mam prawo do wyrażenia swojej opinii? Każda z nas boi się, że coś może być nie tak, zresztą ja też o tym pisałam tutaj, że mam duże problemy z torbielami. Tylko odnosimy wrażenie, że tam łatwo się wbić w towarzystwo, a tutaj jakbyście się wszystkie znały i nowym osobom mało kto odpisuje...