Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyViola wrote:Werbenka! W 7 tygodniu to zarodek ma 6 mm a nie pecherzyk !! Pecherzyk ma już ponad 20 mm.
To ciekawe bo ja mam 4 mm . wg dziwne to dla mnie bo moja gin jak bylam u niej dwa tyg temu to mi wyliczuyla 6 tydzien ateraz w szpitalu niby 6i5 tyg mam nadzieje ze wszystko ok. -
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 dzięki za odpowiedz, trochę się przestraszyłam, że coś nie tak, ale zadzwoniłam do mojego lekarza i powiedział, że wszystko jest ok skoro pęcherzyk jest dobrze umiejscowiony nie kazał martwic sie na zapas no i czekam teraz do przyszłej środy na wizytę u niego. Ja jestem w pierwszej ciąży mam na imię Karolina 26 lat, staraliśmy się o dziecko z mężem 10 miesiecy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 13:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViola wrote:Evel, 2 tyg temu ginka wyliczyla ci czas ciąży na podstawie pęcherzyka i pamiętam że ty miałaś duży pecherzyk a teraz wyliczyli ci czas ciąży na podst. zarodka. Ja też myślę że jest ok u ciebie
Ja sie na tym zupełnie nie znam ale jak tak piszecie to też sie martwie troszke dzięki -
nick nieaktualny
-
Ojj, widzę hormony buzują, dziewczyny, spokojnie
Ja mam 26 lat, pierwsza ciąża, drugi cykl starań, choć pierwszy ciężko uznać za starania jak były tylko dwa kochania w dzień przed i w dniu owu
My powiedzieliśmy najbliższym - rodzicom i rodzeństwu. Reszta dowie się jak zobaczymy serduszko.
Słuchajcie, jak liczycie te tygodnie ciąży? Bo w tabelce po lewej pokazuje mi 4 tyd. i 5 dzień a na wykresie 34 dzień ciąży i 5 tydzień (od czwartku 6). Zaokrągla się tę liczbę do góry?Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Tak lilirose, jak jestes w 4+5 to teoretycznie jesteś w 5 tygodniu, bo ten wlasnie leci
Z tymi tygodniami zauwazylam że każdy lekarz liczy inaczej. Evell jeśli lekarz powiedział, że jest dobrze, to znaczy, że jest dobrzeEvell lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny przepraszam, nie chciałam robić awantury, ale piszę tutaj co mnie boli, czym się martwię, a nagle okazuje się, że na innym wątku (który czytam) ktoś pisze, że tu jest niefajnie wskazując konkretnie mój problem czyli plamienia. Odebrałam to może nazbyt personalnie.
Toxey - jest dobrze między nami, będziesz się do mnie odzywać ?