X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Werbenka! W 7 tygodniu to zarodek ma 6 mm a nie pecherzyk !! Pecherzyk ma już ponad 20 mm.

To ciekawe bo ja mam 4 mm . wg dziwne to dla mnie bo moja gin jak bylam u niej dwa tyg temu to mi wyliczuyla 6 tydzien ateraz w szpitalu niby 6i5 tyg mam nadzieje ze wszystko ok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na belly friends kalenarz mi pisze 8 tydzien wszystko to jest pokręcone :(

• nadzieja89 Koleżanka

Wysłany: 21 października 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 dzięki za odpowiedz, trochę się przestraszyłam, że coś nie tak, ale zadzwoniłam do mojego lekarza i powiedział, że wszystko jest ok skoro pęcherzyk jest dobrze umiejscowiony nie kazał martwic sie na zapas no i czekam teraz do przyszłej środy na wizytę u niego. Ja jestem w pierwszej ciąży mam na imię Karolina 26 lat, staraliśmy się o dziecko z mężem 10 miesiecy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 13:15

ckai9jcgyabb74h4.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evel, 2 tyg temu ginka wyliczyla ci czas ciąży na podstawie pęcherzyka i pamiętam że ty miałaś duży pecherzyk a teraz wyliczyli ci czas ciąży na podst. zarodka. Ja też myślę że jest ok u ciebie :-)

Evell lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od dziś mam oficjalnie 23 lata :D ciąża nr 1, udało się w 2 cyklu ;) w czwartek się dowiemy ile ich tam siedzi w srodku ;d

Moniaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Evel, 2 tyg temu ginka wyliczyla ci czas ciąży na podstawie pęcherzyka i pamiętam że ty miałaś duży pecherzyk a teraz wyliczyli ci czas ciąży na podst. zarodka. Ja też myślę że jest ok u ciebie :-)

Ja sie na tym zupełnie nie znam ale jak tak piszecie to też sie martwie troszke dzięki ;)

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na imię Martyna, mam 29 lat i o pierwszego, upragnionego malucha staramy się koszmarnie długie 2 lata. W międzyczasie raz poroniłam.

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Werbenka Przyjaciółka

Wysłany: 21 października 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Werbenka! W 7 tygodniu to zarodek ma 6 mm a nie pecherzyk !! Pecherzyk ma już ponad 20 mm.

to właśnie coś tak mi się wydało, że o czym innym piszemy :D

Viola lubi tę wiadomość

f2w3rjjgw78wzbcc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 28 lat raz poroniłam w 10 tyg teraz starałam sie o dzidziusia prawie 14 miesięcy to sporo i wkoncu sie udało bo juz miałam mieć stymulacje clo a tu niespodzianka :)

• lilirose Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj, widzę hormony buzują, dziewczyny, spokojnie :)

Ja mam 26 lat, pierwsza ciąża, drugi cykl starań, choć pierwszy ciężko uznać za starania jak były tylko dwa kochania w dzień przed i w dniu owu ;)

My powiedzieliśmy najbliższym - rodzicom i rodzeństwu. Reszta dowie się jak zobaczymy serduszko.

Słuchajcie, jak liczycie te tygodnie ciąży? Bo w tabelce po lewej pokazuje mi 4 tyd. i 5 dzień a na wykresie 34 dzień ciąży i 5 tydzień (od czwartku 6). Zaokrągla się tę liczbę do góry?

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!!! widzę że tu jakaś mała awantura była :-( nawet nie czytam żeby się nie denerwować, dobrze że mnie ominęła :-)
    Jak tam u Was? jakieś wizyty dzisiaj? ja czekam niecierpliwie na piątek :-) mam się stawić do gin na założenie karty ciąży :-)

• Viola Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziewczynki nie powiem ile mam lat

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 13:28

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • aghata Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak jest 4tydzien i 5 dzien tzn ze jestes w 5 tygodniu od dnia ostatniej miesiaczki.

preg.png[/url]
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak lilirose, jak jestes w 4+5 to teoretycznie jesteś w 5 tygodniu, bo ten wlasnie leci :)

Z tymi tygodniami zauwazylam że każdy lekarz liczy inaczej. Evell jeśli lekarz powiedział, że jest dobrze, to znaczy, że jest dobrze ;)

Evell lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • aghata Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    A ja dziewczynki nie powiem ile mam lat

Viola ty juz pisalas chyba kiedys ze masz 33 albo mi sie cos pomylilo

preg.png[/url]
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 28 lat, od roku jestem szczęśliwą mężatką :-) to nasze pierwsze dzieciątko :-)

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simon to idziemy tego samego dnia, też mam w piątek :D

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przepraszam, nie chciałam robić awantury, ale piszę tutaj co mnie boli, czym się martwię, a nagle okazuje się, że na innym wątku (który czytam) ktoś pisze, że tu jest niefajnie wskazując konkretnie mój problem czyli plamienia. Odebrałam to może nazbyt personalnie.

Toxey - jest dobrze między nami, będziesz się do mnie odzywać ;)?

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli mamy dwie piątkowe wizyty i jedną poniedziałkową za tydzień ;)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Werbenka Przyjaciółka

Wysłany: 21 października 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 29lat, staralismy się w sumie 1cykl, mam już jedno dziecko, więc to będzie druga ciąża :)

f2w3rjjgw78wzbcc.png
‹‹ 87 88 89 90 91 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ