X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Werbenka! W 7 tygodniu to zarodek ma 6 mm a nie pecherzyk !! Pecherzyk ma już ponad 20 mm.

To ciekawe bo ja mam 4 mm . wg dziwne to dla mnie bo moja gin jak bylam u niej dwa tyg temu to mi wyliczuyla 6 tydzien ateraz w szpitalu niby 6i5 tyg mam nadzieje ze wszystko ok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na belly friends kalenarz mi pisze 8 tydzien wszystko to jest pokręcone :(

• nadzieja89 Koleżanka

Wysłany: 21 października 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 dzięki za odpowiedz, trochę się przestraszyłam, że coś nie tak, ale zadzwoniłam do mojego lekarza i powiedział, że wszystko jest ok skoro pęcherzyk jest dobrze umiejscowiony nie kazał martwic sie na zapas no i czekam teraz do przyszłej środy na wizytę u niego. Ja jestem w pierwszej ciąży mam na imię Karolina 26 lat, staraliśmy się o dziecko z mężem 10 miesiecy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 13:15

ckai9jcgyabb74h4.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evel, 2 tyg temu ginka wyliczyla ci czas ciąży na podstawie pęcherzyka i pamiętam że ty miałaś duży pecherzyk a teraz wyliczyli ci czas ciąży na podst. zarodka. Ja też myślę że jest ok u ciebie :-)

Evell lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od dziś mam oficjalnie 23 lata :D ciąża nr 1, udało się w 2 cyklu ;) w czwartek się dowiemy ile ich tam siedzi w srodku ;d

Moniaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Evel, 2 tyg temu ginka wyliczyla ci czas ciąży na podstawie pęcherzyka i pamiętam że ty miałaś duży pecherzyk a teraz wyliczyli ci czas ciąży na podst. zarodka. Ja też myślę że jest ok u ciebie :-)

Ja sie na tym zupełnie nie znam ale jak tak piszecie to też sie martwie troszke dzięki ;)

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na imię Martyna, mam 29 lat i o pierwszego, upragnionego malucha staramy się koszmarnie długie 2 lata. W międzyczasie raz poroniłam.

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Werbenka Przyjaciółka

Wysłany: 21 października 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Werbenka! W 7 tygodniu to zarodek ma 6 mm a nie pecherzyk !! Pecherzyk ma już ponad 20 mm.

to właśnie coś tak mi się wydało, że o czym innym piszemy :D

Viola lubi tę wiadomość

f2w3rjjgw78wzbcc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 28 lat raz poroniłam w 10 tyg teraz starałam sie o dzidziusia prawie 14 miesięcy to sporo i wkoncu sie udało bo juz miałam mieć stymulacje clo a tu niespodzianka :)

• lilirose Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj, widzę hormony buzują, dziewczyny, spokojnie :)

Ja mam 26 lat, pierwsza ciąża, drugi cykl starań, choć pierwszy ciężko uznać za starania jak były tylko dwa kochania w dzień przed i w dniu owu ;)

My powiedzieliśmy najbliższym - rodzicom i rodzeństwu. Reszta dowie się jak zobaczymy serduszko.

Słuchajcie, jak liczycie te tygodnie ciąży? Bo w tabelce po lewej pokazuje mi 4 tyd. i 5 dzień a na wykresie 34 dzień ciąży i 5 tydzień (od czwartku 6). Zaokrągla się tę liczbę do góry?

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!!! widzę że tu jakaś mała awantura była :-( nawet nie czytam żeby się nie denerwować, dobrze że mnie ominęła :-)
    Jak tam u Was? jakieś wizyty dzisiaj? ja czekam niecierpliwie na piątek :-) mam się stawić do gin na założenie karty ciąży :-)

• Viola Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziewczynki nie powiem ile mam lat

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 13:28

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • aghata Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak jest 4tydzien i 5 dzien tzn ze jestes w 5 tygodniu od dnia ostatniej miesiaczki.

preg.png[/url]
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak lilirose, jak jestes w 4+5 to teoretycznie jesteś w 5 tygodniu, bo ten wlasnie leci :)

Z tymi tygodniami zauwazylam że każdy lekarz liczy inaczej. Evell jeśli lekarz powiedział, że jest dobrze, to znaczy, że jest dobrze ;)

Evell lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • aghata Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    A ja dziewczynki nie powiem ile mam lat

Viola ty juz pisalas chyba kiedys ze masz 33 albo mi sie cos pomylilo

preg.png[/url]
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 28 lat, od roku jestem szczęśliwą mężatką :-) to nasze pierwsze dzieciątko :-)

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simon to idziemy tego samego dnia, też mam w piątek :D

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przepraszam, nie chciałam robić awantury, ale piszę tutaj co mnie boli, czym się martwię, a nagle okazuje się, że na innym wątku (który czytam) ktoś pisze, że tu jest niefajnie wskazując konkretnie mój problem czyli plamienia. Odebrałam to może nazbyt personalnie.

Toxey - jest dobrze między nami, będziesz się do mnie odzywać ;)?

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli mamy dwie piątkowe wizyty i jedną poniedziałkową za tydzień ;)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Werbenka Przyjaciółka

Wysłany: 21 października 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 29lat, staralismy się w sumie 1cykl, mam już jedno dziecko, więc to będzie druga ciąża :)

f2w3rjjgw78wzbcc.png
‹‹ 87 88 89 90 91 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ