Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam kartę rossnę, ale takiego maila nie dostałam więc zagadka trwa
Albo jak pisze Sista, promocja się skończyła.
Moje biustonosze też bez fiszbin, w kapphal był jeszcze taki ładniejszy z koronką i fiszbinami ale rozmiary zbyt małe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 13:44
-
Alorrene13 wrote:A ja mam kartę rossnę, ale takiego maila nie dostałam więc zagadka trwa
Albo jak pisze Sista, promocja się skończyła.
Moje biustonosze też bez fiszbin, w kapphal był jeszcze taki ładniejszy z koronką i fiszbinami ale rozmiary zbyt małe.
Ale napisali 'przy najbliższych zakupach' a to czas bliżej nieokreślonyKto wie czy nie chodzę tam raz na trzy miesiące na przykład?
żadnej daty nie ma trwania jakiejś promocji.
Ja tak jak Monia daję przy kasie kartę za każdym razem i jak mają coś w promocji to policzą, jak nie to nieAlorrene13 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ja właśnie mam ten problem że nigdzie nie mogę znaleźć staników do karmienia, te z sieciowek są na mnie za małe i bez fiszbin nie trzymają mojego ciężkiego biustu
Nie wiem kurde jak to będzie bo 200 zł za stanik to ja płacić nie będę, bo mam swoj ulubiony sklep gdzie zawsze znajdę coś ładnego, ale to dla męża a nie do ochlapania mlekiem
-
nick nieaktualnyRozalia ja też mam problem ze stanikami, nawet przed ciążą te sieciówkowe nic mi nie trzymały i kupowałam w sklepie, który ma fajne, sexy staniki dla dużych biustów
a teraz też nie wiem, szkoda mi takiej kasy na stanik do karmienia, a te sieciówkowe tak jak pisałaś nic nie utrzymają. Nie chcę chodzić z cyckami na brzuchu
Aaa i mam pytanie o Twoje śniadanie - co jesz skoro nie chleb? Pytam, bo odradzano mi białko na śniadanie, a chętnie bym wciągnęła jakiś jogurcik
Ja też idę na roczny macierzyński, u mnie w firmie zawsze jest rozmowa z szefową jakiś czas wcześniej na ten temat - ale to też chyba chodzi też o rozłożenie pracy pod naszą nieobecność. Podpytam jeszcze koleżankę z kadr na wszelki -
Dzień dobry Mamy!
Ja powoli pakuję się na wyjazd do Gdańska bo tam mamy ślub, dziś czeka nas jeszcze tylko SR bo przełożyli z piątku, jutro rano kosmetyczka i w drogę! Także żegnam się z Wami na kilka dni, trzymam kciuki za pomyślne wizyty i życzę Mamusiom już zawczasu miłego weekendu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 15:38
Alorrene13, agawera, dorcia8919, Viola, Scintilla, nenette, Rozalia, Z., karolinka85, maglic, Nieukowa, kasika8303, Aka81, Inesicia, Joasia:), Muniek, Sista lubią tę wiadomość
-
a1984 a ty z Gdańska? Fajny mają urząd stanu cywilnego
Właśnie jadę na sr dziś będzie pielęgnacja maluszka cz2 albo karmienie
Co do staników to ja kupiłam w smyku stacjonarnym ok 30zł wiec wzięłam a wtedy byłam tam tylko poglądach co mają ciekawego -
Widzę, że pojawił się problem jak to jest z urlopem rocznym. a więc:
Zasiłek macierzyński wypłacany świeżo upieczonym mamom za okres urlopu macierzyńskiego i dodatkowego urlopu macierzyńskiego wynosi 100% podstawy wynagrodznia, zaś za okres urlopu rodzicielskiego jest to 60% podstawy wynagrodzenia. W przypadku, gdy nie później niż 14 dni po porodzie mama wystąpi o udzielenie bezpośrednio po urlopie macierzyńskim dodatkowego urlopu w pełnym wymiarze (6 tygodni), a także 26-tygodniowego urlopu rodzicielskiego, wówczas zasiłek macierzyński za okres wszystkich trzech urlopów będzie wynosił 80% podstawy wynagrodzenia.
Ps. jak ktoś będzie chciał to mogę przesłać wzór pisma, które można złożyć po urodzeniu dziecka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 16:48
Rozalia, Scintilla, nenette, Viola, Z., Alorrene13, BrumBrumek, Aka81, Sista lubią tę wiadomość
-
Nenette ja też mam swój sklep do dużych biustów, gdzie Ty się zaopatrujesz? To wpadnę dla odmiany jak już cycki doprowadzę do stanu używalności małżeńskiej
Właśnie ja rano jem jogurt owocowyNabiał czysty czyli melko, twarożek, almette, jogurt naturalny mi podnosił a większość owocowych nie, mimo tego że mają cukier w składzie. Jedyny który mi do tej pory mocno nie służył to activia. Po reszcie mam cukier w okolicy 90-95, potem za 2h jem normalne śniadanie i tu już z chlebem.
W ogóle to nie uwierzycie co najbardziej podnosi mi cukier, ale to po prostu kosmicznie do wartości 160 - herbata
Agata pięknego ślubu pełnego emocji i niech pogoda dopisze
Coś mi zdjęcie w avatarze wcięło, muszę innego poszukać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 16:37
-
nick nieaktualnyHej!!!!
Po przeprowadzonym USG, mam same dobre wiadomości
Łożysko na ścianie tylnej, ilość wód płodowych prawidłowa, wszystkie przepływy w normie, tętno 147, ułożenie główką w dół, twarzą do pleców i zasłaniała się rączkami, mój mały wstydzioszek. Liwia jest większa o 4 dni niż przewiduje termin OM, waga 1850 gr. Oczywiście tam gdzie mnie boli pod żebrem jest jej stopa, którą sobie ruszała
A poza tym materiały na remont zakupione, farby wybrane także tylko brać się do roboty.
Strasznie zmęczył mnie dzisiejszy dzień, ale jestem pozytywnie nakręconaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 16:39
dorcia8919, Scintilla, nenette, Rozalia, Z., Alorrene13, Viola, maglic, Nieukowa, Inesicia, Aka81, sss, Joasia:), Sista, Finezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgatko wspaniałego ślubu! :*
Rozalia kupuje w Li Parie, niektóre ceny mają tam kosmiczne, ale ja zawsze poluje na te do ok 200plntam w końcu dobrały mi stanik marzeń
Ja z moimi cukrami wciąż eksperymentuje, a cukier mierzysz tylko po pierwszym śniadaniu? Ja najchętniej mierzyłabym po wszystkim, ale że słabo mi to idzie to ograniczam kłucia..
Ania super wieści, panna rośnie jak na drożdżachAnia1704, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Agata no to udanego dnia i czekamy na relacje
.
Nenette ciesze sie z udanej wizyty
Ja jutro wyjeżdżam na kilka dni do Białki Tatrzańskiej mam nadzieje,ze drogę zniesiemy względnie .
Nie wiem czy przez ta pogodę bo w nocy sie wyspalam,wlasnie sie obudzilam a przed 15 zasnelam...
Spokojnego wieczoru .
Z., karolina0522, Sista lubią tę wiadomość