Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nenette wrote:Agatko wspaniałego ślubu! :*
Rozalia kupuje w Li Parie, niektóre ceny mają tam kosmiczne, ale ja zawsze poluje na te do ok 200plntam w końcu dobrały mi stanik marzeń
Ja z moimi cukrami wciąż eksperymentuje, a cukier mierzysz tylko po pierwszym śniadaniu? Ja najchętniej mierzyłabym po wszystkim, ale że słabo mi to idzie to ograniczam kłucia..
Ania super wieści, panna rośnie jak na drożdżach
Rzeczywiście niektóre ceny tam kosmiczneJa kupuję w lady's place gdybyś była zainteresowana kiedyś
Cukier mierze na czczo, po 1 i 2 śniadaniu, obiedzie, kolacji i gdy zjem coś słodkiego/grzesznego żeby sprawdzić jak to na mnie wpłynęło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 17:13
nenette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozalia wrote:Rzeczywiście niektóre ceny tam kosmiczne
Ja kupuję w lady's place gdybyś była zainteresowana kiedyś
Cukier mierze na czczo, po 1 i 2 śniadaniu, obiedzie, kolacji i gdy zjem coś słodkiego/grzesznego żeby sprawdzić jak to na mnie wpłynęło
Popatrze na ten sklep -
nick nieaktualny
-
Bylam jednak na tej ip... Zeszlo sie rowno 3godz! Masakra
Klucia nie sa grozne moga byc od infekcji albo podraznienia sluzowki czy jakos tak..
Mialam rowniez pierwsze w zyciu ktg..zapis niby dobry..wiec nie ma skurczow..ani twardnien..kolejny raz o nie spytalam to musi caly brzuch twardniec naraz.a to twardnienie po prawej stronie to synek albo cos zupelnie niegroznego..
Takze dobrze ze pojechalam..uspokoilam sie
A FMP na ktg to skurcze?bo z jednej strony jest 14% a z drugiej 11% ?
Kasika jak u lekarza??Nieukowa, Scintilla, Alorrene13, Z., Inesicia, nenette, karolina0522, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
Ja mierze po 1 śniadaniu, obiedzie - 2 razy bo obiad sobie rozbiłam - jak na raz jadłam zupę i drugie to cukier kolos - i kolacji... no i na czczo
Wcześniej mierzyłam po każdym posiłku, żeby wiedzieć jak to się wszystko ma. Teraz jem przeważnie to samo więc nie mierze już, chyba że zjem coś nowego albo inne połączenie to też sprawdzam.
O:D dzisiaj mam inne połączenie na podwieczorek, bo zazwyczaj jemm jabłuszko i jogurt naturalny, a dzisiaj zeżarłam ( o zgrozo! wiem jestem głupia) FASOLKI i przegryzłam jabłkiemjaki mix. /cukr 115 - nie jest źle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 19:18
Z., nenette, karolina0522 lubią tę wiadomość
-
jestem po wizycie
mała waży 1700g :* moje szczęście kochane
ilość wód ok, wszystko ok, szyjka zamknięta, długaśna , na żaden wcześniejszy poród się nie zapowiada
następna wizyta za 4 tygodnie, potem już co 2
od początku ciąży przytyłam 6 kilo :zdziwko:
na następnej wizycie pobierze mi wymaz na paciorkowca- GBS. Powiedzcie mi na czym to polega, jak wygląda .karolinka85, Scintilla, maglic, dorcia8919, Z., Ania1704, Aka81, Inesicia, nenette, karolina0522, sss, Joasia:), Rozalia, Sista lubią tę wiadomość
-
Siedze na warsztatach Mama i Ja ... i jestem totalnie skonsternowana nawalem pierdololo o produktach jelpa, enfamilu i calej reszty. Strata czasu, nachalna reklama, malo przydatnej tresci. Moze ja mam takie wrazenie, bo sa matki co sluchaja niemal z nabozna czcia i ciesza sie jak glupie ze doataly 1 pieluche tetrowa gratis. Wiara zabijala sie o 1 saszetke proszku albo o 6 tabletek suplementu dha...
Jak dla mnie nie warte spedzonego na nich czasu...Viola lubi tę wiadomość
-
Ania, Karolina, Monia SUPER, gratuluje rozwoju dzieciaczkow!
Katolinka to ekstra ze nie masz groznych skurczy. Jestem ciekawa jakvtakie.ktg wyglada...
Ciekawe na ile moj Mlody urosl
Agata niezapomnianej ceremonii zycze!karolinka85, Ania1704 lubią tę wiadomość
-
Nieukowa..lezalam opasana dwoma pasami i z dwoma takimi sondami przylozonymi do brzucha..ponad pol godziny i sluchalam bicia serca synka..wahalo sie od 110 do 150 Fhr..
Takze jestem spokojna ze brak skurczy -
Karolinko jestem, jestem. I jestem mega szczęśliwa. Nowy gin REWELACJA
Więc tak 3 godz. siedziałam w przychodni ale się opłaciło
KTG najpierw nie wyszło bo Amelka urządziła sobie drzemkę, to dawaj do sklepu po słodkie. I powtórka ktg aby troszkę się poruszała. No i walnęła nóżką parę razy i poszło. Ciśnienie ma w granicach 150/100 to podobno super i 0 skurczy.
Wczorajszego gina chyba pozwę a na bank będę chciała zwrot $$$$. Mała waży 2 kg, lekarz 3 trzy razy ją mierzył bo nie chciałam uwierzyćNogę ma 63,6 mm ( wczoraj niby było 53) i odpowiada ogólnie idealnie 33 tc. Ze szczęścia kupiłam pikolo
Łożysko na tylniej ścianie.
Wód płodowych w normie- 17 więc też super.
Agatko niezapomnianej, szampańskiej ceremonii życzęScintilla, Ania1704, Alorrene13, XxMoniaXx, Z., BrumBrumek, maglic, karolinka85, Aka81, Nieukowa, Inesicia, nenette, sss, Joasia:), Marcia86, karolina0522, agawera, dorcia8919, Rozalia, Sista, Finezja lubią tę wiadomość
-
Kasika super!!!!!!!!!!!!!!! tylko kochana szkoda Twoich nerwów !
mówiłyśmy, że będzie dobrze !
a ten wczorajszy lekarz to idiota - weź mu napisz maila albo cos chociaż i kasa spowrotem !!!!!! co za konował żeby tak stresować kobiety w ciąży !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 19:15
kasika8303 lubi tę wiadomość