X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasika extra! :) Co za bałwan z tamtego gina, masakra

kasika8303 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzanna a jak u Was, bo nic się nie odzywasz??

• Inesicia Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasika wiedziałam, że będzie dobrze;)
    Cieszę się również z pozostałych dobrych wieści.
    Ostatnio też oglądałam karmniki w KappAhlu, ale niestety znalezienie czegoś sensownego z małym obwodem i dużą miseczką graniczy z cudem. Chciałabym już gdzieś kupić chociaż jeden wygodny i dobrze dopasowany, ale nie wiem czy to realne.

karolinka85, kasika8303 lubią tę wiadomość

"Dziecko chce być dobre. Jeśli nie umie – naucz. Jeśli nie wie – wytłumacz. Jeśli nie może – pomóż."
    Janusz Korczak

km5svcqgn978gm4o.png
    Córcia, Córeczka;*
  • karolina0522 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Monia tylko z przedsionka odbytu wokolo, nikt ci calej szpatuly nie wlozy w 4 litery :)

buhahaha, Monia to nie lewatywa...:)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
    541113d5ef.png
  • karolina0522 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenette wrote:

no właśnie tak wczoraj też się zastanawiałam..???
    suzanna daj znać??
    ja usg mam w piątek o 10 :)

541113d5ef.png
  • sss Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie po wizycie..
    U nas wszystko ok maly wazy 1,5 kg i wymiary ma o tydzien wiecej.. Wody plodowe na granicy normy 20 wiec powiedzila ok, szyjka dluga zamknieta .. I lezy glowka w dol i pytam czy juz tak zostanie ale powiedzial ze wszystko moze sie zdazyc. Mam monitorowa ruchy dostalam tabelke. No i wizyta za tydzien bo musze wyniki odebrac na nfz a tak to prywqtnie za 3 tygodnie.. To co strasznie sie wypycha to nie tylek tylko nogi heee...

Bylam na szkole rodzenia byla pielegnacja noworodka ale w sumie nic nowego.

Joasia:), karolinka85, nenette, kasika8303, karolina0522, Z., dorcia8919, Rozalia lubią tę wiadomość

Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm
  • sss Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik, Monia super wiesci. Macie z tymi lekarzami...

kasika8303 lubi tę wiadomość

Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina0522 wrote:
    buhahaha, Monia to nie lewatywa...:)
    ej nie śmiać się :P skąd miałam wiedzieć jak ja pierworódka :P

karolina0522 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Suzanna22 Ekspertka

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenette wrote:

Ja cały czas śledzę wasze wpisy na bieżąco :-) zawsze ciężko mi się wbić w rozmowę wiec tylko czytam:-) u nas wporzadku, dalej w dwupaku, szyjka tydzień temu ładnie siedziała w pessarze, rozwarcie bez zmian, mój lekarz pod wrażeniem ze się trzymamy :-) Jutro kolejna kontrola wiec zdam relacje po wizycie ale wierzę że dotrwamy do 37 tyg w końcu zostało tylko 25dni :-)

sss, Scintilla, karolinka85, BrumBrumek, nenette, karolina0522, Z., dorcia8919, Rozalia, Sista, Nieukowa, Finezja lubią tę wiadomość

3i498rib1erx75f8.png

3jgxs65gfim7i0be.png

Juleczko Kochamy Cie <3 [*] 23tyg.

Suzanna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo się cieszę kasika,że u Ciebie ok,wiedziałam,że to jakiś gin idiota..jak widać są różni lekarze,różne sprzęty,które narażają nas na niepotrzebny stresy...może i w moim przypadku też się pomylili..??

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od kilku dni bolało mnie nad prawym pośladkiem, nie było to nic wielkiego. Po powrocie z zakupów i od lekarza, niestety ból się nasilił i utrudnia mi chodzenie. Czytałam w necie i wiele wskazuje na to, że może to być rwa kulszowa. Czy może ktoś coś wie???
    Gratuluję wam udanych wizytych, dzieciaczki rosną nam jak szalone, oby tak dalej.
    Kasika super, że wszystko się wyjaśniło i jest ok.

• kasika8303 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :-)
    Koniec z usg, w nosie je już mam :-)

Lilianko wracajac z przychodni pomyślałam sobie o Tobie, zobacz jaki są róznice w sprzętach!? Z tego co pisałaś to Laura się sporo rusza, dziś gin powiedział że jak dziecko rusza nóżkami to jest najważniejszy sygnał że mięśnie pracują.
    Powiedział że dziecko może ciutkę podwinąć nóżki i już cyrk w pomiarach.

karolinka85 lubi tę wiadomość

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolinka dobrze że ktg wyszło ok :-)

Monia super wieści :-)

karolinka85 lubi tę wiadomość

c77352d493.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzanna to super, że dalej w dwupaku :) na pewno wytrzymacie do 37tc :)

Suzanna22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika8303 wrote:
    Dzięki dziewczyny :-)
    Koniec z usg, w nosie je już mam :-)

Lilianko wracajac z przychodni pomyślałam sobie o Tobie, zobacz jaki są róznice w sprzętach!? Z tego co pisałaś to Laura się sporo rusza, dziś gin powiedział że jak dziecko rusza nóżkami to jest najważniejszy sygnał że mięśnie pracują.
    Powiedział że dziecko może ciutkę podwinąć nóżki i już cyrk w pomiarach.

Cały czas wierzę,że nie będzie aż tak źle..mała rusza się cały czas,rozciąga się,przeciąga,zwłaszcza wieczorem,brzuch mam już jak dla mnie ogromny,poza tym,aż cały dół mnie boli..chyba się rozciągam,bo jej ciasno..mam nadzieję,że za tydzień na kontroli w Łodzi będzie miała chociaż 1,5kg...chciałabym tej pomyłki,naprawdę kasika....

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A chciałam się was jeszcze zapytać,bo na wypisie z Łodzi mam,że kontrola za 3tyg...więc powinni mnie przyjąć na oddział bez skierowania? tak teoretycznie...ale ja tydzień temu na wizycie wzięłam skierowanie w razie czego...czy ma ono jakiś termin ważności?? bo niby mój gin twierdzi,że jest bezterminowe,a data na nim jest z 9kwietnia, a ja będę tam w przyszłym tyg dopiero..bo nie chce jechać na marne,a pojadę zapewne w sobotę,bo tak nam najlepiej pasuje,zapewne znowu będą sapać,że na weekend...a ja w tygoniu to nie bardzo mogę,bo mąż do pracy.

• karolina0522 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianka27 wrote:
    A chciałam się was jeszcze zapytać,bo na wypisie z Łodzi mam,że kontrola za 3tyg...więc powinni mnie przyjąć na oddział bez skierowania? tak teoretycznie...ale ja tydzień temu na wizycie wzięłam skierowanie w razie czego...czy ma ono jakiś termin ważności?? bo niby mój gin twierdzi,że jest bezterminowe,a data na nim jest z 9kwietnia, a ja będę tam w przyszłym tyg dopiero..bo nie chce jechać na marne,a pojadę zapewne w sobotę,bo tak nam najlepiej pasuje,zapewne znowu będą sapać,że na weekend...a ja w tygoniu to nie bardzo mogę,bo mąż do pracy.

Zazwyczaj skierowanie ważne jest miesiąc, ale nie wiem , jak w gin. Bo jak ja dostanę skierowanie na cc 28.04 a termin nam na czerwca to się nie przeterminuje...

541113d5ef.png
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianko trzymam kciuki z całej siły i mam przeczucie że waga malutkiej dobije 1,5 kg.
    Myślę że to że czujesz te ruchy tojest bardzo dobry znak.
    co do skierowania, nie mam pojęcia czy mają jakąś ważność.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 22:08

c77352d493.png
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super! Bardzo się cieszę z tak dobrych powizytowych wieści :) Niech dalej rosnął maleństwa kochane. Kasika brak słów na tego gina wczoraj...

Ja poproszę kciuki jutro o 18:30, wtedy będę podglądać małego :) W ogóle on dziś przechodzi samego siebie, tak się strasznie wypina, wygina, że aż mnie to boli i mam wrażenie że brzuch pęknie. Też tak macie? Bo ja pierwszy raz. Jutro też mam spotkanie z diabetologiem na Karowej, jadę pokazać cukry dla spokoju, bo coś ostatnio mi się trochę rozjechały. Pewnie to nic takiego, ale akurat mąż pracuje z domu więc mnie podrzuci.

Przed chwilą było podejście do golenia mojego trawnika, udało się ale jak wyszłam z łazienki to mąż z pytaniem, co tak sapie jakbym maraton przebiegła :D A ja się zastanawiam czy maraton nie jest lżejszy :P

kasika8303, nenette, Sista, karolina0522, Alorrene13 lubią tę wiadomość

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozalia ja wczoraj kosiłam trawnik to wyszłam aż obolała z wanny tak się nawiginałam :-)

Rozalia lubi tę wiadomość

c77352d493.png
‹‹ 917 918 919 920 921 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ