Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasika wiedziałam, że będzie dobrze;)
Cieszę się również z pozostałych dobrych wieści.
Ostatnio też oglądałam karmniki w KappAhlu, ale niestety znalezienie czegoś sensownego z małym obwodem i dużą miseczką graniczy z cudem. Chciałabym już gdzieś kupić chociaż jeden wygodny i dobrze dopasowany, ale nie wiem czy to realne.karolinka85, kasika8303 lubią tę wiadomość
-
Witam sie po wizycie..
U nas wszystko ok maly wazy 1,5 kg i wymiary ma o tydzien wiecej.. Wody plodowe na granicy normy 20 wiec powiedzila ok, szyjka dluga zamknieta .. I lezy glowka w dol i pytam czy juz tak zostanie ale powiedzial ze wszystko moze sie zdazyc. Mam monitorowa ruchy dostalam tabelke. No i wizyta za tydzien bo musze wyniki odebrac na nfz a tak to prywqtnie za 3 tygodnie.. To co strasznie sie wypycha to nie tylek tylko nogi heee...
Bylam na szkole rodzenia byla pielegnacja noworodka ale w sumie nic nowego.Joasia:), karolinka85, nenette, kasika8303, karolina0522, Z., dorcia8919, Rozalia lubią tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
nenette wrote:Suzanna a jak u Was, bo nic się nie odzywasz??
Ja cały czas śledzę wasze wpisy na bieżącozawsze ciężko mi się wbić w rozmowę wiec tylko czytam:-) u nas wporzadku, dalej w dwupaku, szyjka tydzień temu ładnie siedziała w pessarze, rozwarcie bez zmian, mój lekarz pod wrażeniem ze się trzymamy
Jutro kolejna kontrola wiec zdam relacje po wizycie ale wierzę że dotrwamy do 37 tyg w końcu zostało tylko 25dni
sss, Scintilla, karolinka85, BrumBrumek, nenette, karolina0522, Z., dorcia8919, Rozalia, Sista, Nieukowa, Finezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOd kilku dni bolało mnie nad prawym pośladkiem, nie było to nic wielkiego. Po powrocie z zakupów i od lekarza, niestety ból się nasilił i utrudnia mi chodzenie. Czytałam w necie i wiele wskazuje na to, że może to być rwa kulszowa. Czy może ktoś coś wie???
Gratuluję wam udanych wizytych, dzieciaczki rosną nam jak szalone, oby tak dalej.
Kasika super, że wszystko się wyjaśniło i jest ok. -
Dzięki dziewczyny
Koniec z usg, w nosie je już mam
Lilianko wracajac z przychodni pomyślałam sobie o Tobie, zobacz jaki są róznice w sprzętach!? Z tego co pisałaś to Laura się sporo rusza, dziś gin powiedział że jak dziecko rusza nóżkami to jest najważniejszy sygnał że mięśnie pracują.
Powiedział że dziecko może ciutkę podwinąć nóżki i już cyrk w pomiarach.
karolinka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasika8303 wrote:Dzięki dziewczyny
Koniec z usg, w nosie je już mam
Lilianko wracajac z przychodni pomyślałam sobie o Tobie, zobacz jaki są róznice w sprzętach!? Z tego co pisałaś to Laura się sporo rusza, dziś gin powiedział że jak dziecko rusza nóżkami to jest najważniejszy sygnał że mięśnie pracują.
Powiedział że dziecko może ciutkę podwinąć nóżki i już cyrk w pomiarach.
Cały czas wierzę,że nie będzie aż tak źle..mała rusza się cały czas,rozciąga się,przeciąga,zwłaszcza wieczorem,brzuch mam już jak dla mnie ogromny,poza tym,aż cały dół mnie boli..chyba się rozciągam,bo jej ciasno..mam nadzieję,że za tydzień na kontroli w Łodzi będzie miała chociaż 1,5kg...chciałabym tej pomyłki,naprawdę kasika.... -
nick nieaktualnyA chciałam się was jeszcze zapytać,bo na wypisie z Łodzi mam,że kontrola za 3tyg...więc powinni mnie przyjąć na oddział bez skierowania? tak teoretycznie...ale ja tydzień temu na wizycie wzięłam skierowanie w razie czego...czy ma ono jakiś termin ważności?? bo niby mój gin twierdzi,że jest bezterminowe,a data na nim jest z 9kwietnia, a ja będę tam w przyszłym tyg dopiero..bo nie chce jechać na marne,a pojadę zapewne w sobotę,bo tak nam najlepiej pasuje,zapewne znowu będą sapać,że na weekend...a ja w tygoniu to nie bardzo mogę,bo mąż do pracy.
-
Lilianka27 wrote:A chciałam się was jeszcze zapytać,bo na wypisie z Łodzi mam,że kontrola za 3tyg...więc powinni mnie przyjąć na oddział bez skierowania? tak teoretycznie...ale ja tydzień temu na wizycie wzięłam skierowanie w razie czego...czy ma ono jakiś termin ważności?? bo niby mój gin twierdzi,że jest bezterminowe,a data na nim jest z 9kwietnia, a ja będę tam w przyszłym tyg dopiero..bo nie chce jechać na marne,a pojadę zapewne w sobotę,bo tak nam najlepiej pasuje,zapewne znowu będą sapać,że na weekend...a ja w tygoniu to nie bardzo mogę,bo mąż do pracy.
Zazwyczaj skierowanie ważne jest miesiąc, ale nie wiem , jak w gin. Bo jak ja dostanę skierowanie na cc 28.04 a termin nam na czerwca to się nie przeterminuje...
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Lilianko trzymam kciuki z całej siły i mam przeczucie że waga malutkiej dobije 1,5 kg.
Myślę że to że czujesz te ruchy tojest bardzo dobry znak.
co do skierowania, nie mam pojęcia czy mają jakąś ważność.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 22:08
-
Super! Bardzo się cieszę z tak dobrych powizytowych wieści
Niech dalej rosnął maleństwa kochane. Kasika brak słów na tego gina wczoraj...
Ja poproszę kciuki jutro o 18:30, wtedy będę podglądać małegoW ogóle on dziś przechodzi samego siebie, tak się strasznie wypina, wygina, że aż mnie to boli i mam wrażenie że brzuch pęknie. Też tak macie? Bo ja pierwszy raz. Jutro też mam spotkanie z diabetologiem na Karowej, jadę pokazać cukry dla spokoju, bo coś ostatnio mi się trochę rozjechały. Pewnie to nic takiego, ale akurat mąż pracuje z domu więc mnie podrzuci.
Przed chwilą było podejście do golenia mojego trawnika, udało się ale jak wyszłam z łazienki to mąż z pytaniem, co tak sapie jakbym maraton przebiegłaA ja się zastanawiam czy maraton nie jest lżejszy
kasika8303, nenette, Sista, karolina0522, Alorrene13 lubią tę wiadomość