Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Truskaweczka250 wrote:Witam się dziewczynki i Tym razem to ja się pochwalę że dzisiejszego dnia 26 lat temu przyszłam na świat:) i kolejny roczek strzelił mi do kalendarium wiec czuję się jak by nie było starawo
Pozdrawiam i życzę miłego weekenduwszystkiego maj...
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
nick nieaktualny
Ania to może być rwa kulszowa taki ból nad pośladkiem,też tak kilka razy miałam. Nie wydaje mi się że nospa ci w tym pomoże. Mi to samo się pojawiało i przechodziło.
Po przeszukaniu info w necie, też mi się wydaje, że może to być rwa. Niestety pisali, że może przejść dopiero po porodzieOby przeszło, bo utrudnia mi to chodzenia..
-
Turskaweczko - wszystkiego czego tylko zapragniesz :*
Nenette - gratuluje udanej wizytyjak Ty to robisz, że leżąc masz takie ładne cukry ? Ja dzisiaj zeżarłam kromke, poszłam z psem, posprzątałam i 112 -.- nie lubię tego.
Mikolay - odpoczywaj kochana, wierzę że wszystko będzie dobrzeszyja się wydłuży :*
Gosiu - gratuluje 8 miesiącateraz to już czas będzie mijał jak z bicza
Ja dzisiaj od rana jakaś nie w humorze - pewnie to kwestia pogody. Miała być wiosna, a nie wiem co to jestzimno i beznadziejnie. Humor odbija się na cukrach...
co jeszcze potęguje u mnie wewnętrznego wnerwa.
Żeby przeszło.
/ Aniu - u mnie taki ból nad pośladkiem skończył się kolką nerkową. Bolało jak cholera, chodzić nie mogłam, leżeć. Na początku tylko mnie łapało i puszczało. Po jakimś tygodniu zaczęło się piekło..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 10:11
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Truskaweczko, sto lat, sto lat i spełnienia wszystkich marzeń i tego najważniejszego, zdrowego dzidziusia
Mikolay trzymaj się dzielnie, kroplowką opanuja skurcze i mam nadzieje ze to starczy jeszcze na te pare brakujących tygodni
Sama mam podobna sytuacje, na szczęście skurczy brak. Chociaż wczoraj pojechalam z mężem tylko na chwileczke do sklepu żeby zamówić wózek. Zawsze decyzja o wyjściu musi być bardzo dokładnie przemyślana żeby jak najmniej chodzić. No ale pani w sklepie była tak powolna ze myslalam ze zaraz wezme od niej ta kartkę i sama wypelnie... Wiec trochę trwało. Jak wrocilam to miałam wrażenie ze mi się brzuch zaczął napinac, przeczytałem jeszcze newsy tu na forum i mowie ze chyba tez mam skorcze ale to chyba Mała się rozpychala w jakiejś nowej pozycji bo brzuch się mocno i dosc czesto naciagal. Poszlam spać i dziś juz jest ok i Maja kopie jak zawsze
U nas tez juz kawał roboty za nami
Miłego dnia dziewczyny !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 10:20
Joasia:), Scintilla, Z., karolinka85, angel-84, nenette, Truskaweczka250, Rozalia, gosi_a, Inesicia, Finezja lubią tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Witajcie Dziewczynki,
Co do spania, to Olga jest ułożona po prawej stronie i uwielbia jak śpię na tym boku. Jak sie przekręcam na lewy bok, gdzie jest M. robi sie niewygodnie i boli brzuch
Rano wskoczyłam na wage i nadal 16 na plusie, utrzymuje sie juz od dwóch tygodni. Juz mi M. obiecał pomoc przy ich gubieniu, bedzie zostawał z Olga jak bede chodziła na fitness i basen
O pogodzie to mi nawet nie piszcieW czwartek kupiłam i posadziłam kwiatki. No i one cały czas w tych doniczkach i w kartonie w salonie stoją, bo nad ranem jest 0 stopni. Poczekam jeszcze kilka dni, zanim mi balkon przyozdobią.
Agata - zycze Ci aby ten dzien był najcudowniejszym dniem w Twoim życiu !!! Kolejny taki juz niebawem, jak przywitasz Borysa
Miłego dnia DziewczynkiScintilla, Joasia:), karolinka85, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry weekendowo
ja po wczorajszym dniu padłam, najpierw usg, później wizyta koleżanek i spać poszłam ok 1 - dziś ledwo się obudziłam
Truskaweczko wszystkiego najpiękniejszego, spełnienia marzeń
Scintilla wrzucę fotkę, już wczoraj chciałam, ale przez tel coś mi nie wychodzi. Muszę z tym poczekać aż M mi odda tableta
Maglic moje cukry nie takie cudowne, wczoraj po pomidorówce 142 yyyy chyba zaszalałam z ryżem, niby pełnoziarnisty ale powinnam zjeść go pewnie dużo mniej..
Agatko trzymam kciuki żeby Wasz ślub był taki jak sobie wymarzyłaś, żeby było pięknieTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka wszystkiego najlepszego
A ja dziś nie dość że pół nocy nie spałam to jeszcze obudziłam się z takim pieczeniem w pochwie , że najchętniej siedziałabym w misce z zimną wodąpo długiej długiej przerwie znowu się przypałętały grzybki chyba
po konsultacji smsowej z ginem, na szczęście mogę użyć globulki które mam w domu - macmiror.
Nie pamiętam dokładnie która z Was, ale chyba któraś ich używała? Przez ile dni je aplikowałyście? Mam 6 szt. i mam nadzieję, że taka kuracja wystarczyTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj byłam taka nie w sosie, unikałam męża żeby mu nie nawrzucać bo mnie wkurzał
Dziś za to humor lepszy, zimno ale chociaż słonko jest.
Truskawcia 100 lat i wiecznej radości z pociechy
Sista do połowy maja mogą być przymrozki, więc jeśli to coś co przemarza, to jeszcze postoi w kartonie...
Ja się wzięlam za ogród. Powoli, małą łopatką przekopuję wielgachny kompostownik, no ale nie mam pomocy bo mąż dłubie pokoik dla Radka (oświetlenie póki co, ale może jutro zagruntujemy ściany pod malowanie...
Mam nadzieję do wieczora skończyć, żeby mieć fajną ziemię pod sadzenie roślin za 2-3 tygodnie...Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka wszystkiego najlepszego!!!!! Sto latek!!!
Mikolay trzymam kciuki za szyjkę i maluszka,mam nadzieje e wytrzyma i będzie wszystko dobrze..
Nenette my jesteśmy w tym samym tygodniu i mój ważył w środę 1507g i było w normie i nawet z usg wyszło ze jest tydzień większe. Co lekarz co usg inne normy.Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Dobry!
Truskaweczka sto lat!
Agata udanego ślubu i nocy poślubnej!
Mikolay trzymaj się, powodzenia!
U nas pogoda nijaka, leniwa dość. Choć w sumie od kilku dni mam leniwezaraz kawka i ogarnięcie chaty.
Miłego dniaTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysss wrote:Nenette my jesteśmy w tym samym tygodniu i mój ważył w środę 1507g i było w normie i nawet z usg wyszło ze jest tydzień większe. Co lekarz co usg inne normy.
Sss moja wczoraj dokładnie 1506g i niby 2 dni starsza (tak wychodzi od początku). Mi też mówią, że w normie tyle, że nie w tej górnej, a bliżej średniej..wczoraj była w 45 centylu wiec ciut poniżej średniej, nie wiem jak oni to liczą
-
Nieukowa - to sa pelargonie pnące. M. wspomniał rano, ze przymrozki sa przy gruncie, a nasz balkon na drugim pietrze. Wiec poczytam na necie co robić i chyba je zainstalujemy jutro na balkonie
U nas lenistwo, założyłam sobie, ze dziś kończę Język niemowlat, bo jestem w połowie -
Hej dziewczynki, u mnie noc spokojna i tylko jedno siku
Rano obskoczyliśmy zakupy w tesco, cukiernie i teraz bierzemy się za sprzątanie bo o 15 wpadają znajomi. Pogoda niestety nie rozpieszcza, ale mnie humor poprawia kopiący synek a sloneczko w końcu też zawita na dłużej
Nenette gratuluję pozytywnej wizyty:) Mnie gin mówił że dziecko może nagle zacząć szybko przybierać więc pewnie Twoja mała jeszcze trochę na siebie wrzuci albo będzie drobną kobietą
A co do cukrów to u mnie ryż odpada w każdej postaci, ostatnio odstawiłam też makaron pelnoziarnisty i chleb zytni bo mi cukier szedł w górę. Aktualnie jem chleb bez mąki, takie cudo wynalazlam i cukry w normie
Truskaweczko najlepszego, lekkiego porodu i spelnienia marzeńAleż u czerwcówek dużo kwietniowek
Miłego dnia!
Truskaweczka250, nenette lubią tę wiadomość
-
Rozalia wrote:Hej dziewczynki, u mnie noc spokojna i tylko jedno siku
Rano obskoczyliśmy zakupy w tesco, cukiernie i teraz bierzemy się za sprzątanie bo o 15 wpadają znajomi. Pogoda niestety nie rozpieszcza, ale mnie humor poprawia kopiący synek a sloneczko w końcu też zawita na dłużej
Nenette gratuluję pozytywnej wizyty:) Mnie gin mówił że dziecko może nagle zacząć szybko przybierać więc pewnie Twoja mała jeszcze trochę na siebie wrzuci albo będzie drobną kobietą
A co do cukrów to u mnie ryż odpada w każdej postaci, ostatnio odstawiłam też makaron pelnoziarnisty i chleb zytni bo mi cukier szedł w górę. Aktualnie jem chleb bez mąki, takie cudo wynalazlam i cukry w normie
Truskaweczko najlepszego, lekkiego porodu i spelnienia marzeńAleż u czerwcówek dużo kwietniowek
Miłego dnia!
Pieczesz sama? :> może tez bym spróbowała, ale ja to antytalent kulinarny. Pieke tylko schab na obiad xD i cukry ładne? -
nadine24 wrote:Truskaweczka wszystkiego najlepszego
A ja dziś nie dość że pół nocy nie spałam to jeszcze obudziłam się z takim pieczeniem w pochwie , że najchętniej siedziałabym w misce z zimną wodąpo długiej długiej przerwie znowu się przypałętały grzybki chyba
po konsultacji smsowej z ginem, na szczęście mogę użyć globulki które mam w domu - macmiror.
Nie pamiętam dokładnie która z Was, ale chyba któraś ich używała? Przez ile dni je aplikowałyście? Mam 6 szt. i mam nadzieję, że taka kuracja wystarczynadine24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny