Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
u mnie szaro i zimno ale humor całkiem dobry
Dzis odwiedziny u kolejnych znajomych, a potem niedzielne lenistwo. Mnie z ppiersi też nic nie leci, ale laktacją będę się przejmować jeśli nie będzie mleka po cc.
Słodkie mamy nie wiem co się stało ale od dwóch dni mam cukier ma czczo 90, co powinnam z tym zrobić? W sumie może popełniłam błąd bo jadłam z 1,5h przed położeniem spać, ale byłam tak padnieta że już nie miałam ochoty jeść... -
Witam sie po nocy z glupimi snami..
a dzien zapowiada sie niezbyt ładny..jakos tak pochmurno..niby ma byc deszcz ze sniegiem..ale oby nie..
Milego dnia kochaneRozalia, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!!! u mnie też szaro i ponuro, chyba będzie padać
Niestety od rana zaatakowała mnie zgaga, piję miętę może będzie lepiej
Czekam na remontowca dziś kolejny dzień zmagań z remontem, mam już dość
Ból nad pośladkiem nie przechodzi, doskwiera mi przy chodzeniu, mam też problem aby przekręcić się z boku na bok, a o nocnym wstawaniu do WC już nie wspomnęTo mi wygląda na rwę kulszową, czytałam w necie, że w ciąży nie wiele da się z tym coś zrobić może trzymać nawet do porodu!
Pozdrawiam Was cieplutko -
Witam w niedziele.
Ja wstalam o 10 masakra ale w nocy 3 wstawalam i nie moglam usnac. Zrobilam wczoraj pizze i sos czosnkowy i dlatego.
Ja cos tam bialego znajde w sutkach ale zeby cieklo to nie.
Tez was boli kolo przepony, Jak maly sie jakos tak ulozy to mnie boli...
Maz mnie do kina zabiera msze sie doprtowadzic do uzytecznosci bo po tym spaniu ledwo zyje.
PozdrawiamSista, Joasia:), Scintilla, Z. lubią tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Witam się i ja :*
U mnie póki co nic nie wycieka, ale jeszcze jest na to czaspóźniej najwyżej będę się martwiła
Co do cukru na czczo to nie pomogę, bo ja mam cały czas takie w granicach 90 ( 88,86,83) no ale u mnie sukces bo i 101 się trafiło
A ja też bym zjadła pizze - nawet gdy w towarzystwie podjadali to nie odważyłam się dotknąć, ale ja po 2 białych bułkach miałam 198 - mąka pszenna jest dla mnie zabójczatakże od prawie 9 tygodniu nie mam ani jednego grzechu słodyczowo-fastfoodowego
Śmiać mi się chcę bo tyle razy przechodziłam na dietę i zawsze po kilku dniach rzucałam się na żarcie - a tu w ciąży karma chyba wróciła i przyszło mi być na diecie
Miłego dnia Kochane! :*Sista, Scintilla, Z., Joasia:), nenette lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja
Aniu, bardzo dobrze Cie rozumiem z tym remontem. Co prawda u mnie tylko maz z tatą kładli listwy przypodlogowe czyli docinali szlifowali i kleili. Meble po przesuwane, a na środku salonu ja leze na kanapie. Nic miłego.
Wczoraj zabralam się za szycie, wyslalam Meza do pasnanterii bo igła w maszynie się złamała. I uszylam komplecik dla synka Karolinki wg zamówieniatakże Karolinko możesz mi podać adres w wiadomości i jutro wyśle paczuszke do Ciebie
A no i jestem z siebie dumna bo wczoraj w końcu wzielam się za pakowanie torby do szpitala wiec niech czeka i nie będzie za szybko potrzebna. Ale teraz czuje się spokojniejszaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 11:54
Scintilla, Ania1704, Z., Joasia:), Inesicia, nenette lubią tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Słodziutkie ... jak macie chwilę wolnego proponuje wypróbować podany przepis :
http://bajkaojedzeniu.pl/domowa-pizza-margherita-na-pelnoziarnistym-orkiszowym-spodzie/
to jedyna z tych zdrowszych wersji pizzy ...
Co do cukru na czczo ... u mnie organizm ładnie sobie z nim radzi więc nie znam niestety złotego środka
U mnie niedziela leniwa ... jestem kołderkowym potworem
Wczorajsze babskie pogawędki odbyły się bez mrożących krew w żyłach historii z porodówki i połogu... dziewczyny mimo krępacji pozwoliły abym była ich barmanką ... i zaakceptowały to, że mój lokal obecnie jest dla niepalących - zresztą poprzynosiły mi tony żonkili ... więc w mieszkaniu mam obecnie bajeczny zapach
Co do piersi - u mnie Sahara ... ale może ja mam piersi wstydzioszki i pokarm pojawi się "na czas"
... całkiem niedawno wklejałam zdjęcie 100dniówkowe - a dzisiaj zostało nam już tylko 50 dni <szok>
Miłego popołudnia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 12:07
Marcia86, Z., Joasia:), nenette, Sista lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle narobiłyście smaka na pizzę ale nie taką z sieciówki! Mój M robi bardzo dobrą, czasami zdarza mu się zrobić na ciemnym spodzie mniej więcej o jakiej pisze Scintilla. Jak skończymi remont to go poproszę
a dziś na obiad pałki z pieczonymi ziemniakami
Marcia śliczny komplecik, zazdroszczę zdolności bo mi z trudem wychodzi przyszycie guzika
Scintilla lubi tę wiadomość
-
Ja chyba na wylocie
Rano na ktg po odstawieniu wlewu doczaili się skurczyky i lekarz na ovchodzie powiedział, że dostanę jeszcE jedwn wlew i kobiec. Jak dię akcja zacznie to wyciągamy baby ;( miałam nadziwję , że pposiedzimy jeszcE w 2 paku z dwa tygodnie
Siarę mam od 3 tygodni z lewej mało, a prawa się leje