Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie remont jeszcze trwa a ja leżę i odpoczywam bo albo boli mnie pod żebrem albo nad pośladkiem
Nie wiedziałam, że można w ciąży stosować altacet może jak posmaruje to będzie lepiej. Mojego M boli noga znów spuchła i siedzi w kompresie także oboje jesteśmy troszkę uszkodzeni. M korzysta z wolnego czasu i całymi dniami gra w PS4
Czytam wasze wpisy i trudno mi uwierzyć, że tak szybko mija nam ciąża. Jeszcze nie tak dawno chodziłyśmy na USG połówkowe a tu już zaraz maj a potem tylko czekać aż będzie nas więcejZ., Scintilla lubią tę wiadomość
-
tym wszystkim zainteresuje się jak osiągnę bezpieczny termin
ale myślicie, że myciem plastikowych sufitów (plastikowe panele) mogę zaszkodzić małej po 36 tyg ?
dodam , że mieszkamy w skosach i mam dosyć nisko więc na drabinie skakać nie będę -
Dada wrote:Hej dziewczyny.czy Wam tez sie zdażyło ,ze wyciekło cos z sutka??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 20:27
-
nick nieaktualny
-
Scintilla wrote:
Ciekawe co u Stokrotki - czy jej potwierdzili tą cholestazę i zostawili w szpitalu - odezwij się kochana jak nas podczytujesz!
Wczoraj miałam powtórzone badania byłam u ginekologa w szpitalu wyniki są już trochę niższe dzięki lekkiej diecie i piciu dużej ilości wody miałam robione USG z niunią wszystko dobrze serduszko ładnie bije:) a do szpitala mam skierowanie idziemy w poniedziałek Mój gin mówi że nie wiadomo czy to cholestaza bo mój organizm był osłabiny przez tą ospę przez tabletki i antybiotyk. W szpitalu nie będę miała neta wiec nie będę teraz pisać jak już wróce do domu po szpitalu to wam napiszę co i jakZ., karolinka85, nenette, Joasia:), Truskaweczka250, Scintilla lubią tę wiadomość
-
znalazłam ciekawy artykuł o diecie dla karmiacych , planuje sie zapisać czy zadzwonić do babki z poradni laktacyjnej i umówić się na spotkanie żeby mi powiedziała co i jak i wogóle bo o karmieniu piersią jestem zielona a tym razem chce karmić i bede chciała robić wszystko co się da aby karmić piersią a nie tak jak przy weronice że 2 tygodnie skończyło i odpuściłam https://parenting.pl/portal/dieta-matki-karmiacej
http://babyonline.pl/dieta-karmiacej-jadlospis-karmiacej-mamy,karmienie-piersia-artykul,1175,r1p1.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 20:57
-
Cześć dziewczyny, ja dziś wkurzyłam się mega bo tydzień temu miałam problemy z brzuchem, wszystko mnie bolało i przevzyscilo jednego dnia i wczoraj wzięłam ten hemofer a jeden dzień nie brałam i znowu w nocy ból jelit jakieś skurcze w żołądku, no nie mogę brać tego żelaza bo dziś cały dzień cierpiałam. W poniedziałek robie badania i zobaczę co wyjdzie, albo to dziadostwo musze odstawić albo niech przepisze mi coś innego. A mi tylko coś leci jak scisne, ja wygole mam takie wielkie balony, że znowu będą wszyscy w szpitalu myśleli ze mam mega mleka a przy Mai nie miałam nic i położne były w szoku. dopiero walka w domu z laktatorem elektrycznym na dwie piersi czułam się jak krowa, masakra, to były jaja.