Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
agawera wrote:herbatkę chce kupić ziołową np koper włoski położna mówiła że można dawać ale na pewno nie można takiej granulowanej wiec chce pójsc do herbapolu albo sklepu z ziołami i na pewno zabiore do szpitala , tam nie pozwalaja dawac nic prócz mleka ale moja wera miała straszne kolki od samego poczatku wiec bede to robić po kryjowu
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:no pewnie dla mnie to ona może i te 4 ważyć , byle zdrowa ale zastanawia mnie skąd moja gin to wzięła, na jakiej podstawie ..
Może tak jej wylicza kalkulator w jej USG A może lubi pulchne noworodki
A tak poważnie to zobaczymy Moniczko w czerwcu. Co z tych wyliczeń naszych ginów sie sprawdziło -
nick nieaktualnyZa 12 dni maj i ciekawe czy będziemy mieć majowe maluszki czy wszytkie grzecznie poczekają na czerwiec ?
Magda jak tam nasz forumowy jedynakjesteśmy z Wami myślami i trzynamy kciuki
buziaczki od forumowych cioć dla Dominiczka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 17:45
-
Joasia:) wrote:Kasika no to po Amelce przyjdzie czas na takiego " Bartusia "
No pewno Twój mąż, jak każdy facet dogadał by sie z moimi chłopakami
Kuba za to fan driftu i filmów z serii " Szybcy Wściekli " Mój mąż kilka młodzieńczych lat jeździł w rajdach samochodowych ( na co,nie ukrywam mnie uwiódł ) przekazał w genach samochodowe uwielbienie chłopakom. Och jak dobrze, że teraz bedzie dziewczynka
Nieukowa, oby ból kciuka szybko minął. Polubiłam za postawę męża, męższczyzni potrafią wesprzeć ciężarną żonę.
No i z Kubusiem też się dogadał byZaraz po transformersach są szybcy i wściekli
No gdyby Amelka była Bartusiem ( takie imię dla chłopca było wybrane)
to wszystko by było w transformersach i samochodach
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
Co do wagi, dziewczyny Julki ważą idealnie
Moja w 32 tc waży 2000 gr i gin powiedział że to idealnie
Tylko na tym głupim badaniu 30 tc ważyła 1400 niby!!!!! a dzień później 2000. No ale jak ktoś kości udowej nie umie zmierzyć to ja nie mam pytań.
Zaczyna do mnie dochodzić, że niedługo będę mamą aaaaaaaaaaaaa, masakra ja nic nie umiemJak ja ją 1 raz ubiorę? przewinę? wykapię?
Gadam do brzuszka że musi mi pomóc jak się urodzi bo będziemy obie ryczeć
Ona że mam matkę nieprzygotowaną a ja z bezradności
Sista, Joasia:), Nieukowa, karolinka85, nenette, Z., Scintilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasika no 1 maja wybywają moi męższczyzni do Torunia na tor driftu
na pierwsze zawody. Mają tam " wtyki " wiec jako goście VIP
a to z porzedniego weekendu fotki z treningu
Kasika fotki dla mężażeby nie było, ze tu tylko przynudzamy o ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 17:59
agawera, Nieukowa, Muniek, nenette, kasika8303, Z., Scintilla lubią tę wiadomość
-
nenette wrote:Mikolay mnie nikt nie proponował nawet szpitala, powiedzieli, że wskazanie byłoby przy silnych skurczach. Mi skurcze wyciszali na IP i do domu. Tobie pewnie robili wlew z fenoterolu, oby poskromił skurcze raz na zawsze. Sterydów na płucka też mi nie dawali. 2tyg temu przy zakładaniu pessara gin mówił, że zobaczymy jak szyjka zareaguje i wtedy będzie rozważał sterydy. Szyjka trzyma, więc zdecydował, że na razie nie ma co. Mam się tylko wnikliwie obserwować i jakby co to od razu na IP. Nie martw się, dasz radę wytrzymać te 2tyg, a myślę, że nawet i dłużej. Marcia ma chyba i krótką szyjkę i rozwarcie i trzyma się już długi czas dzielnie
W którym szpitalu leżysz?
Aaa no i zobacz jaka duża jest Twoja małamoja waży tyle samo, a jest 2tyg starsza
Lerzę na mafalińskiego, mam tu lekarza jest ordynatorem.
Jeszcze podobno waga skoczy po sterydach woęc jyż nie będzie 200 g na tydzień -
Joasia:) wrote:
Fotki pokazane, oczy zrobione i skomentowane WOW
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
Joasia:) wrote:Za 12 dni maj i ciekawe czy będziemy mieć majowe maluszki czy wszytkie grzecznie poczekają na czerwiec ?
Mam nadzieję że mój maluszek będzie majowyale z drugiej połowy bo wtedy będzie donoszony
maglic, Truskaweczka250, Scintilla lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
kasika spokojnie damy radę.
Agata wszystkiego naj na nowej drodze życia. Czekamy na relację i fotki;)
Nareszcie udało mi się jakoś ogarnąć mieszkanie więc teraz mogę leżeć do góry ... bokiem. Czekam na powrót M z pracy, ale pewnie prędko nie wróci. A jutro rano znów idzie na 24h więc czeka mnie kolejna nudna niedziela.kasika8303, Joasia:) lubią tę wiadomość