Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia ja planuję kupić herbatkę dla synka z kopru włoskiego. Moja mama podawała ją mnie i mojemu bratu i ponoć nigdy problemu z brzuszkami nie mieliśmy,zobaczymy
a tym bardziej że to będzie lato,to takiemu maleństwu też będzie się chciało pić wiec oprócz mleka będę podawać taką herbatę.
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualnyJa nie kupuje żadnych herbatek dla Julki. Dla siebie kupiłam Hippa dla matek karmiących taką w saszetkach nie w granulkach. Bardziej mi smakowała
Przy karmieniu piersią nie będę dopajać. Cześciej w upale będę dawać pierś .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 17:06
Sista, Ania1704 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuba urodził sie 26 czerwca i karmiąc piersią to było wystarczające. Ale Monika spokojnie dopytasz położnej i wtedy kupisz w razie potrzeby.
Kurczę na plusie 14 kg przy moim wzroście 158cm ( wymiar Max) to kuleczka sie robięale co zrobić kiedy apetycik dopisuje
Z materacem nie pomogę bo nie pamietam jak to było (6 lat temu ) i dawno takiego nie dotykałam, a teraz na początek mamy kołyskę coneco.
Moni teraz tak sie patrzę a my imiona dla córuni te same,waga prawie identyczna i suwaczek minimalnie innya do tego tez mam siostrę Monikę( rocznik 82) miło tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 17:19
Sista lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Joasiu Twoja gin też uważą że malutka troche za fajnie waży jak na swój wiek
?
Mój gin mówim, że w waga w normie. Przy porodzie szacuje na 3200- 3500Przy Bartku pomylił sie o nie całe 100g
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 17:22
-
nick nieaktualnyTo przecież tylko waga szacunkowa. Nie zastanawiam sie nad tym, bo wpływu żadnego nie mamy oby tylko prawidłowo przybierała na dany tydzień ciąży
No w naszym przypadku nie dowiem sie ile by ważyła w 40 tyg bo cc mam 38t4dWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 17:26
-
herbatkę chce kupić ziołową np koper włoski położna mówiła że można dawać ale na pewno nie można takiej granulowanej wiec chce pójsc do herbapolu albo sklepu z ziołami i na pewno zabiore do szpitala , tam nie pozwalaja dawac nic prócz mleka ale moja wera miała straszne kolki od samego poczatku wiec bede to robić po kryjowu
Sista lubi tę wiadomość