Czerwiec 2015 =)
- 

WIADOMOŚĆ

- 
                        nick nieaktualny
 - 

Lauda i Katha dopisalam Was do kalendarza
 Szczegóły jak się zalogować u mnie w stopce.
U mnie w ogóle na wizycie było ciekawie (statniej w zeszłą środę) bo gin robiąc usg przez powłoki brzuszne zobaczyła dwa pecherzyki, za chwilę zrobiła transwaginalnie i był jeden, ale przez 15 sekund byłam mamą bliźniaków ;P
                                    Katha81, lauda, Moniaa lubią tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyKatha, trzymaj się i nie daj się chorobie. Odpoczywaj i kuruj się. Trzymam kciuki za szybkie wyleczenie

Katha81 wrote:Czesc dziewczyny
Chyba z 2 tygodnie temu dolaczylam do tego forum ale malo sie udzielam bo jak narazie oslabiona jestem po prawie 3 tygodnie w szpitalu spedzilam z powodu hiperstymulacji. Teraz leze w domku i czekam na wizyte w czwartek aby zobaczyc serduszko lub dwa
 licze na blizniaki, choc oczywiscie modle sie aby zobaczyc przynajmniej jedno bijace serduszko.
Ah i od wczoraj wzielo mnie przyziebienie. Lecze sie domowymi sposobami. Mam nadzieje ze szybko przejdzie i nie zaszkodzi fasolce.
Pozdrawiam
                                    Katha81 lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualnyAghata, w sumie też bym zjadła takie racuchy i chyba zaraz sobie coś wymyślę... Ja miałam w tamtym tygodniu spadek apetytu ogromny. Jadłam z rozsądku. Teraz już nie mam takiego wstrętu do jedzenia, ale też jadam mało - z tym, że staram się często.
Wciągam dużo bananów. Szybko się zjada i jest sycący.
aghata wrote:Musze kombinowac bo nie mam na nic ochoty...a tak zrobie racuchy to zjem tez jutro w pracy nie moge patrzec na chleb, nie wiem czemu - 

Hej dziewczyny
 dzisiaj poznałam moją szczęśliwą datę 
Termin mamy 06.6.15

Katha81, RobaG, zyrcia, Z., Toxey, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
                                 - 

O matko, zdycham. Od 5:40 na nogach, wlasnie wracam z angielskiego. chyba padne na pyszczek w domu

Zyrcia 200lat, lauda dobrze ze dalas znak zycia!
RobaG moj kot jest rasowy (maine coon) ale na wystawy nie jezdzi
 taka slodka ciapa 9kg na kolanka 

zyrcia lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualnyCześć Nieukowa tez mam 8kg na z zdjęciu z loga, twój piękny, i widzę że chyba starszy od naszego, nasz jest z kwietnia 2013 Mamy z nim nieźle jaja gadula straszna nam się trafiła avjego siostra jest u taty i milczy heh
                                    Nieukowa lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Możecie mi pomóc w interpretacji badań bety? Ostatnią miesiączkę miałam 13 września, cykle mam nieregularne raz 28 dni a innym razem 45. Szacuję że owulacja była 28-29 września. Pierwsze badanie bety robiłam w 33 dniu cyklu i wynosiła 240, drugie po 48h i wynosiła 585. Powiedzcie proszę czy to prawidłowy wzrost? Wg wyników z laboratorium powinnam być w 4-5 tygodniu ciąży, ale martwi mnie że te wartości są zbyt niskie
                                 - 

Hej dziewczyny

Zyrcia 100 lat!
Ja też kocham koty
 Jak na razie mam tylko jedną znajdkę. Ma około roku, delikatny żołądek i nie widzi na jedno oczko. Jest kompletnie szalona czasem ciężko z nią wytrzymać ale przynajmniej śmiechu kupa 
 Ja bez kota żyć bym nie mogła, nie było w moim życiu żadnego okresu żebym jakiegoś nie miała 
Z jedzeniem to i ja mam duży problem niestety. Tu mi się jeść chce, tu mi niedobrze i tak coś tam wepchnę na siłę. Czasem mi się chce coś a w połowie mi się niedobrze zrobi i koniec jedzenia. I tak sobie użalam się nad sobą co dzień

zyrcia lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualnyAle się rozpisałyście. Naprędce nadrobiłam.
Widzę, że oficjalnie ja jestem najstarsza. Mam na imię Agnieszka i mam 33 lata.
To moja trzecia ciąża. Pierwsza szczęśliwa ma 6 lat i ma na imię Emma. Druga jest Aniołkiem, a trzecia rośnie w brzuchu.
Jeśli chodzi o zwierzaka to obecnie mamy psa 9-letniego labradora.
Zyrcia z okazji urodzin 100lat!
Witam serdecznie nowe mamy

zyrcia lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny

[/url]