Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
świeżak ze mnie, nie wiedziałam, że tak można nie chciałam spamować...
ale oki, jak temat będzie mnie męczył i nie będę mogła spać, to zacytuję ponownie
dziękuję za radę!
Katarzyna87 wrote:Kochana jak gdzieś Twoje pytanie umknie, cytuj sama siebie Zdarza się że umykają pytania każdej.Moje 4 kochane Aniołki
-
Nieukowa i Katarzyna ... no przecież u mnie w 7t3dc nie było słychać serduszek, tylko po transferze 1 zarodka uwidoczniły się w 1 pęcherzyku ciążowym dwa pęcherzyki żółtkowe. Lekarka mi dała jeszcze tydzień ... wizyta w piątek i ma sie okazać czy mam nadal brać lekarstwa czy odstawiać leki i czekać na poronienie. Będzie to 8t3dc
Chciałabym zostać czerwcóweczką czy to z jednym czy z dwoma maluchami... -
Dziewczyny czy jest sens żebym na pierwsze USG szła równo 1 dnia 7 tyg?
Wolałabym iść tydzień później ale kończą mi się leki i potrzebuję recepty. Boję się że nie będzie serduszka i się niepotrzebnie zestresuję no i szkoda mi 400 zł na USG na którym nic nie zobaczę bo za wcześnie. Co sądzicie? -
nick nieaktualny
-
Moniaa wrote:Nieukowa i Katarzyna ... no przecież u mnie w 7t3dc nie było słychać serduszek, tylko po transferze 1 zarodka uwidoczniły się w 1 pęcherzyku ciążowym dwa pęcherzyki żółtkowe. Lekarka mi dała jeszcze tydzień ... wizyta w piątek i ma sie okazać czy mam nadal brać lekarstwa czy odstawiać leki i czekać na poronienie. Będzie to 8t3dc
Chciałabym zostać czerwcóweczką czy to z jednym czy z dwoma maluchami...
Moniaa dwa maluch super sprawa! Trzymam kciukiMoniaa lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka250 wrote:Witamy:) to termin masz tak jak ja na 4:) tez jestem w 7tyg
Hej bylam na usg w piatek i mialam po zdjeciu maluszka 6tydz4dzien wiec teraz juz dumnie 7 ale pelna obaw,bo jedno dzieciatko stracilismy dwa miesiace temu,a juz teraz zlapala mnie jakas infekcja ale kupilam masc Clotrimazolum,po rozmowie telefoniecznej z Pania Ginekolog,mam nadzieje ze szybko pomoze ![/url] -
A1984 wrote:Dziewczyny czy jest sens żebym na pierwsze USG szła równo 1 dnia 7 tyg?
Wolałabym iść tydzień później ale kończą mi się leki i potrzebuję recepty. Boję się że nie będzie serduszka i się niepotrzebnie zestresuję no i szkoda mi 400 zł na USG na którym nic nie zobaczę bo za wcześnie. Co sądzicie?
Teoretycznie powinnaś już coś zobaczyć, jednak praktycznie różnie to bywa. ja poszłam w 6+5 i gin powiedział że to 4+4/5, widzialam tylko pecherzyk, za to tydzien poźniej już był 4mm zarodek.
A możesz podejść tylko po receptę? U mnie u jednego lekarza było to za free, drugi za receptę liczy sobie 10 zł (tak, żeby było bez wizyty)A1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 wrote:Teoretycznie powinnaś już coś zobaczyć, jednak praktycznie różnie to bywa. ja poszłam w 6+5 i gin powiedział że to 4+4/5, widzialam tylko pecherzyk, za to tydzien poźniej już był 4mm zarodek.
A możesz podejść tylko po receptę? U mnie u jednego lekarza było to za free, drugi za receptę liczy sobie 10 zł (tak, żeby było bez wizyty)
Chyba nie, za receptę mnie skasuje 200 zł (jak za wizytę) więc chyba skusze się na USG -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:hhaha chyba każda chce bliźniaków, ja też bym nie pogardziła
Oj ja bym nie chciala...przy jednym jest tyle roboty uwierzcie karmilam piersia wstawalam kilka razy w nocy mia zapalenie piersi 40 stopni goraczki plakalam a z dwoma o matko dobrze ze bede miala jedno[/url] -
A1984 wrote:Dziewczyny czy jest sens żebym na pierwsze USG szła równo 1 dnia 7 tyg?
Wolałabym iść tydzień później ale kończą mi się leki i potrzebuję recepty. Boję się że nie będzie serduszka i się niepotrzebnie zestresuję no i szkoda mi 400 zł na USG na którym nic nie zobaczę bo za wcześnie. Co sądzicie?
Jeżeli mialas cykle regularne, to powinno bylo juz byc cos widac. Mozesz tez isc tydzien pozniej, a lekaza rodzinnego poprosić o recepte;)A1984 lubi tę wiadomość
-
aghata wrote:Dziewczyny jezeli na suwaczku jest 7. tydzien i 6 DZIEN to jestescie w 8 tygodniu
no mi sie cos nie zgadza wiec bo na usg bylismy w piatek i z wyszlo z niego ze to 6tydz i 4 dzien... a okres mialam 29 sierpnia...5 dni...a wylicza mi tu 7 tydz i 4 dzien,a powinnam miec 7 tydz i 1 dzien...?[/url]