Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydorcia8919 wrote:Nenette nasza przygarnięta ale jako niemowlę, więc nauczona od początku. Dobrze, że jeszcze krople są zamiast obróżek.
Marcia właśnie tą obrożę foresto mi weterynarz polecił. Tak więc liczę, że będzie skutecznaNaczytałam się w necie większości pozytywów, więc si tego trzymam
Obróżka wygodniejsza, tak to faktycznie łatwo zapomnieć. Muszę co msc tacie przypominaćnasza miała ok 4lat jak się przybłąkała i nie było szans. I nie ma nadal, bo co jakiś czas sprawdzamy
dorcia8919 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maglic, mi też się marzy grill, kiełbacha, kaszanka, karkówka mrrr a co do majonezu to jest taki light, i jako dodatek do jakiejś sałatki u mnie się sprawdził, testowałam też ketchup co prawda w niewielkiej ilości na kanapeczkę z serem i też spoko. Także może zrób test, nie ma co się katować
Ja teraz mam okropną ochotę na czipsiochy które leżą nieotwarte bo miałam gości i mi nie zeszły i patrzą na mnie wielkimi oczamii walczę ze sobą pijąc maślankę
nenette, Alorrene13, Scintilla lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyJa juz spełniona po zakupach
chłopaki obkupione wiosennie, bo braki były juz znaczne.
Bransoletka odebrana
Teraz lenistwo bo jednak trochę sie nachodziłam.
Mój gin pobrał mi GBS w na ostaniej wizycie. Nic nie mówił o ważności. Miałam to w cenie wizyty, wiec jeżeli bedzie trzeba poddam sie badaniu jeszcze raz. Nic nie bolało wiec spoko
Ale narobiliście mi smaka na grila... och Wy nie dobre
Gratuluje udanych wizytjeszcze troszkę i będziemy gratulować szybkich i lekkich porodów.
My jeszcze w dwupaku 35 dni
Wskazania cc - poprzedni tez był przez cc, plus położenie narazie miednicowe.
Idę zjeść obiad i " pędzę" po Bartka do przedszkola.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 13:18
-
Moje Drogie, robię właśnie zamówienie u mojego sprzedawcy na allegro. Powiedzcie proszę, czy jestescie zadowolone z kupionych u niego pieluch tetrowych? Bo słyszałam że tetra tetrze nierówna, a chciałabym taką naprawdę miękką.
Z góry dzięki za pomoc
Andrzela -
nenette wrote:Maglic moja linia też krzywa - ta z dołu pępka nie styka się z tą z góry
każda jakby sobie, asymetrycznie
Miałam w planach składnie łóżeczka za jakieś 2 tygodnie, ale chyba pogonię M żeby zrobił to we środę jak wróci z pracy. Pewnie gdyby był dziś w domu to już dziś by je skręcał. Do tej pory wydawało mi się, że do porodu jeszcze mnóstwo czasu, ale po dzisiejszej wizycie już tak nie uważam i zaczynam chyba lekko panikować. Myślę, że najdalej za miesiąc Zosia będzie już z nami. Ciężko w to uwierzyć, ale czas najwyższy wszystko ogarnąć i czekać na godzinę P.
Z., nenette lubią tę wiadomość
-
CaneCorso wrote:Moje Drogie, robię właśnie zamówienie u mojego sprzedawcy na allegro. Powiedzcie proszę, czy jestescie zadowolone z kupionych u niego pieluch tetrowych? Bo słyszałam że tetra tetrze nierówna, a chciałabym taką naprawdę miękką.
Z góry dzięki za pomoc
Andrzela
zamawiałam taki http://allegro.pl/tetra-pieluchy-tetrowe-80x80-podwojnie-tkane-i5243465366.html
jak dla mnie grubość jest ok jeszcze ich nie prałam wiec polecam
w innych miejscach co kupowałam i wyprałam miały być grube a jakościowo sa beznadziejne -
Mnie niestety dopadły rozstępy u dołu brzucha i po bokach pępka , mimo smarowania. Nie jestem zadowolona ale nic na to nie poradzę.
Co do gbs to ja mialam pobierany jakies 2,5 tyg- 3 tyg temu , lekarz stwierdził że w naszym przypadku lepiej pobrac wczesniej, ale nic nie mówił o ważnosci tego badania. Zapytam go w czwartek czy bedziemy powtarzac w związku z tym że trzymamy sie w dwupaku dłuzej -
agawera wrote:zamawiałam taki http://allegro.pl/tetra-pieluchy-tetrowe-80x80-podwojnie-tkane-i5243465366.html
jak dla mnie grubość jest ok jeszcze ich nie prałam wiec polecam
w innych miejscach co kupowałam i wyprałam miały być grube a jakościowo sa beznadziejne
Ja mam te same. Raz wyprałam i uprasowałam. Póki co mogę polecić -
A jeśli chodzi o literki na ścianę to planuję zamówić u tego sprzedawcy
http://allegro.pl/literki-3d-20-cm-imie-dziecka-2-dekory-gratis-i5290653649.html
tylko nie mogę sie zdecydować który wzór
Muszę się pochwalić, że przed chwilą spakowałam torbę do szpitala, muszę tylko dopakować wodę w małych butelkachWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 13:55
maglic, karolinka85, nenette lubią tę wiadomość
-
Ja wlasnie po obiadku, Mama przywiozła ruskie pierogi, mniam
Malowanie pokoju w trakcie, pranie sie suszy, wiec odpoczywam. Niestety, jak wystawie suszarkę z praniem na balkon, to juz nie ma miejsca, nawet jak stoję
Dziewczyny - stresujcie mnie tym pakowaniem torby, my zrobimy to chyba pod koniec maja, jak mamy sie rozpakować 10-tego. Podobnie z GBS, zgaduje, ze dopiero na kolejnej wizycie.
Co do rozstępów, to ja niby mam tendencje, bo jestem pełna starych rozstępów z czasów ogólniaka, kiedy odchudzałam sie zawsze z efektem jojo. A teraz nie mam nawet pol rozstępu, tyje po pol kilo w każdym tygodniu od samego poczatku, wiec skóra równomiernie sie rozciąga. Do smarowania używam Neutrogeny, dwa razy dziennie.
Nieukowa - u nas deszcz padał wczoraj, tak spokojnie ze 2-3 godziny, wiec mnie to wystarczy. Zazieleniło sie ślicznie
Wizyta i spotkanie z córeczka o 18.00. Muszę spisać nurtujące mnie pytania, bo w gabinecie zawsze zapominam
Słonecznego popołudnia !!!
Rozalia, dorcia8919, Joasia:), maglic, karolinka85, Scintilla, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie. Chciałam się przyłączyć do Waszego grona. Jestem w 35 tygodniu ciąży. Czekamy na synka. Jak na razie roboczo mówimy do niego Gucio i coś mi się wydaje że tak zostanie. Wszyscy już się przyzwyczaili
Mieliśmy trochę przebojów z zajściem w ciążę, ale najważniejsze że się udało. Obecnie leżakujemy od 3 tygodni bo skraca nam się szyjka. Dziś idziemy na kontrolę więc zobaczymy jak sytuacja się rozwija i czy leżenie pomogło.
Ania1704, dorcia8919, sss, agawera, Z., Muniek, Inesicia, patrycja_24, Alorrene13, Karolaja2271, CaneCorso, Katha81, Nieukowa, Sista, Joasia:), Rozalia, karolinka85, Scintilla, nenette lubią tę wiadomość
-
Ja po wyjściu na dwór dopisuje się do teskniących za deszczem, zasapałam się jak świnia
Rozstepów nie mam żadnych i błagam niech tak zostanieSmaruje się palmersem od początku.
Pranie na balkonie łapie promienie, a ja za chwilę łapie się za sprzątanie łazienkiAnia1704, Sista, maglic, Scintilla, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa właśnie leżę sobie po obiadku- miałam gołąbki
Narobiłyście smaka na specjały z grilla ;/ Chwilę odpocznę i wybiorę się na mały spacer. Przyznam szcerze, że wczoraj kiedy padało lepiej mi się funkcjonowało, nie puchły mi nogi i nie byłam tak zmęczona, ale cieszę się, że jest wiosna. U mnie nie widać rozstepów i mam nadzieję, że tak zostanie. Od początku ciąży systematycznie wcieram w siebie różne specyfiki, aktualnie jest to oliwka dla mam z Rossmanna.
Sista, Scintilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa póki co rozstępów nie mam i mam nadzieję, że tak zostanie. Brzuchol smaruję tylko oliwką z rossmanna.
Zyrciu jeśli doczytasz to wpisz mi imię Stella. Po ciężkich pertraktacjach może już tak zostanie...
Ja jutro mam spotkanie z położną, w środę usg a gbs pobierane będzie na następnej wizycie 14.05 tj. m-c przed terminem.
Z Was wszystkich przybrałam na wadzę chyba najwięcej, ale chwalić się tym nie będę
Oto my w 34tc:
sss, Z., dorcia8919, Muniek, Alorrene13, Suzanna22, Karolaja2271, Katha81, lilly78, Nieukowa, Sista, Ania1704, maglic, Rozalia, karolinka85, Viola, Scintilla, Joasia:), nenette, zyrcia, Truskaweczka250, Finezja lubią tę wiadomość
-
Ja tez sie witam po wekendzie.
U mnie gril w sobote wczoraj u tescia ale jestem dumna z siebie bo nie pojadlam kielbaski bo balam sie zgagi. Dwa gryzy od meza kielbaski i kurczaczek i warzywka.
Ja wizytuje po swiecie majowym a potem juz hm. Co tydzien b....... Co do wymazu narazie nic niemowil lekarz.
Ja dzis piore posciel i ochraniacze... Ale cos pogoda sie psuje
W srode ide do fryzjera na farbe i ciachu ciachuuu.......moze wpadne do kosmetyczki i sie wstrzymuje z brwiami ale juz mnie denerwuja...
Mi jeszcze nie opada brzuszek... A co do czopu to polozna mowila ze to nie jesr tak ze odpada i juz porod zazwyczaj jest do dwoch tygodni...
Rozstepy mi niestety wyszly na cyckach choc jak swego czasu schudlam to od tamej pory mialam kilka malowidocznych i narazie odpukac nigdasie indziej. Ale niestety z powodu mojego duzego biustu strasznie mie sie przedzialek poci i wychodza mi tam syfki bu........Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Zazdroszczę braku rozstępów. Może gdybym rosła regularnie byłoby wszystko ok. a u mnie ruszyło nagle, więc w sumie nie dziwię się za bardzo. Ale nie ukrywam, że "załamało" mnie to nieco. Kryzys przyszedł też, że aż mi głupio było, że tak się przejęłam tą całą zmianą wyglądu. No ale w końcu wszystko dla Maluszka.
U mnie coś pogoda zaczyna się zmieniać. Naszły chmury, są grzmoty i podejrzewam, że zacznie padać. A niech trochę popada, ale nie za długo
A tak to sobie pogrzeszyłamDopadłam się do lodów i zjadłam całe pudełko
Jestem maniakiem lodów domowej roboty, więc ostatnio zrobiłam wiśniowe z czekoladą
Wiśnie oczywiście ze słoika mamusinej roboty
po prostu pycha
nenette lubi tę wiadomość