Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa już sama nie wiem ile przytyłam, wagi u gina prywatnie i na NFZ pokazują zupełne inne liczby z różnicą nawe 2,5 kg w dziesięciodniowym odstępie czasu, w co mi się nie chce wierzyć
Na ostaniej wizycie u gina prywatnie okazało się, że waga dodaje 2 kg. Na tym etapie to ja bardziej puchnę, w tamtym tygodniu zakupiłam sobie buty, dziś nie mogę w nie włożyć nogi
-
dorcia8919 wrote:Rozalia zazdroszczę, że masz już to za sobą. U mnie się dopiero zaczęło i nie chcę myśleć ile im to zajmie. Tym bardziej, że nie pojawią się sami tylko listownie
A to wyrównanie wypłacą Ci od razu?
Dorcia podobno tak. Babka z zusu powiedziała że teraz dział zasiłków naliczy wyrównanie i przeleją wszystko przy najbliższej wypłacie, a mają na to 30 dni więc najwcześniej mogę się spodziewać kasy pod koniec maja. Abym tylko dostała przed narodzinami małego, mam numer do babki od wypłat więc najwyżej bedę się upominać.dorcia8919 lubi tę wiadomość
-
Nudy na warsztatach. Wszystko juz slyszalam, ale przynaniej probek sporo daja
Masujta sie masujta. A ja juz mam prawie 7cm rozciagniecia krocza na balonikulalala, jeszcze ze 2 tyg i bede mogla te glowke urodzic bez szwanku... Chyba. Ogladam sobie porody na ipli i wiecie co... Jaram sie. Zamiast sie bac nie moge sie doczekac! Chyba jestem masochistka
gosi_a, Rozalia, dorcia8919, Scintilla, nenette, Z., Sista, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aka81 wrote:Zapah ciszy, Sista to idziemy podobnie. U mnie ok 20.
W pierwszej ciąży przytyłam więcej. Wszystko zgubiłam karmiąc i spacerując. Mam nadzieję że teraz też tak będzie mimo że lata już nie takie.
20 kg to sie spodziewałąm, ale teraz to już człowiek myśli, że za dużo.
Ale fakt szczupła byłam bardzo przed.. więc mam nadzieje, że ten tłuszcz pozwoli mi na karmienie:) -
nick nieaktualnyDotarły mebelki! I już są skręcone
zdjęcia nie robię, bo jeszcze tam sajgon, jak doprowadzimy do porządku to się pochwalę. Muszę tylko obczaić jakieś naklejki czy coś, bo i ściany białe i meble białe, muszę trochę koloru dodać. Ale się cieszę, w końcu jakiś konkret
zapah_ciszy, agawera, Inesicia, Rozalia, Z., lilly78, Scintilla, karolinka85, Marcia86, Alorrene13, gosi_a lubią tę wiadomość
-
As mam aniballa. Przesylka... Z poltora tyg ale zamawialam przed weekendem zaraz.
Tak na szybko: polecam warsztaty Planeta Dziecko! Po kiepskim starcie byl super wyklad logopedki byl, teraz dietetyk i pierwsza pomoc. fajne probki i duzo, do tego konkursy. Duzo lepiej to wyglada nawet merytorycznie niz "Mamo to ja". Jezeli jest w waszym miescie to warto sie zapisac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 18:45
-
Ale zazdroszcze Wam tej energii i przede wszystkim dobrego samopoczucia..
Bo u mnie dzis beznadziejnie..praktycznie caly czas pobolewa brzuch jak na okres..
Dobrze ze jutro wizyta..i pewnie jak wspomne o tym to wysle mnie na ktg na ip zeby zobaczyc czy pisza sie jakies skurcze.. A najgorsza opcją bedzie szpital..i lezenie w nim w taki upal.. -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Ja tradycyjnie od rana koordynowałam prace budowlano-remontoweOdebrałam wózek i łóżeczko, po weekendzie pochwalę się zdjęciami, bo łóżeczko tego wymaga baaardzo
i w ogóle pochwalę się naszym gniazdkiem i w końcu zrobię sobie jakąs sesję w normalnych warunkach mieszkaniowych
Dziś jeszcze miałam szybką wizytę u gina, bez usg, ale po badaniu powiedział, że na następnej 11go maja na pewno się zobaczymy więc nie musze specjalnie zwalniać tempa.
Przytyłam w miesiąc 3,5 kg, prawie zawału dostałam, bo jadłam ostatnio bardzo mało i ciągle jestem w ruchu to mi powiedział żebym spojrzała na swoje kostkione nie istnieją, mam całe stopy i łydki spuchnięte więc powiedział, że już się wagą nie sugerujemy.
Miałam pobrany wymaz na tego jakiegoś gbs-ai teraz czekam do 7 maja na rozmowe w szpitalu
Ja odpukać nie zauważyłam żadnego rozstępu, mam nadzieję, że tak zostanie !
Aka imię dopisane)
nenette, Scintilla, Z., Inesicia, karolinka85, dorcia8919, Rozalia, Alorrene13, sss lubią tę wiadomość
-
My już po wizycie Milenka się odwróciła główką do dołu wiec cc z głowy:)
Zapowiada się kawał Babki z niej waży 3,100g
Miałam wymaz na GBS w czwartek mam dzwonić jaki wynik wyszedł
Łożysko w ścianie przedniej II stopień dojrzałości.
Jestem zadowolona chociaż troszkę zaskoczona wagą gin zapewnia że do porodu to waga max 3,500g bo to szacowana waga i przed samym porodem już tak dzieci nie rosną tylko z długości:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 19:10
Muniek, Scintilla, Z., Inesicia, karolinka85, nenette, dorcia8919, Joasia:), Aka81, Rozalia, Alorrene13, sss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolinka, mnie od tygodnia tak znowu boli brzuch i to dość mocno mimo leków. Byłam między czasie na ktg i wizycie i wszystko ok. Może to bolą zrosty po operacji, bo rosnąca macica je pociąga, ale nikt tego nie wie do końca. A dziecko teraz rośnie szybko. Nie panikuje więc i wrzucam na luz, to już prawie 32tc
myśle więc, że nawet jak wyśle Cie na ktg to będzie wszystko ok! Nie martw się!!!
karolinka85 lubi tę wiadomość
-
Kurczę a ja mam wrażenie że mi chyba mdłości wracają
ostatnio mam ciągle taki niesmak w ustach,nieważne co zjem. A tak samo czułam się w pierwszym trymestrze na początku,a potem było już tylko gorzej. Aż się boję,mam nadzieję że wymioty nie wrócą bo tego już nie przeżyje
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Muniek wrote:Kurczę a ja mam wrażenie że mi chyba mdłości wracają
ostatnio mam ciągle taki niesmak w ustach,nieważne co zjem. A tak samo czułam się w pierwszym trymestrze na początku,a potem było już tylko gorzej. Aż się boję,mam nadzieję że wymioty nie wrócą bo tego już nie przeżyje
mam tak samo tylko po czym pikantnym jest troche lepiej -
nick nieaktualnyAgawera:
http://archiwum.allegro.pl/oferta/ktc-naturalny-100-olejek-migdalowy-200ml-olej-i4140849899.html
To jest ogłoszenie z archiwum ale teraz normalnie też zamawiam na allegro.
Pozdrawiam
Jak w opisie:polecany kobietom w ciąży, by zapobiegać rozstępom
agawera wrote:Należę do osób które by chciały cc ale zamierzam się smarować olejkiem tylko nie wiem gdzie go kupićWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 19:17