Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też się odniosę do karoliny i sandri...
Nie zawszę mogę być na bierząco,a jak uzupełniam czytanie kilku stron to mi umyka co chciałam,której odpisać.też się nie raz zdarzyło,że napisałam posta i umknął,nikt nie skomentował mimo,że dla mjie był ważny.zdarza się,ale nie czujcie się olane.wydaje mi się,że to niespecjalnie.i fakt-im wiecej się udzielacue tym więcej odpowiedzi uzyskacie.
Pozdrawiam ciepło.
s1985 współczuję kolejnej straty,bardzo mi przykro.trzymam mocno kciuki za kolejną próbę,aby była udana. -
Milk@ ja sie czyje dobrze aż czasem mnie to martwi ze nie mam szczególnych objawow. Co prawda sobota tez u mnie sprawia ze jestem nieco spowolniona i ociężała ale to dlatego, że to jedyny dzien w tyg, gdzie moge poleniuchować w piżamie na kanapie.
Możecie sie podzielić jak to jest z piciem kawy u Was w ciazy? Mam na mysli jedna mała dziennie kawę z mlekiem czy to jest rozsądne i nic nie zaszkodzę ?
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Witam przy śniadaniu...
Mężowi wczoraj się udało położyć spać małego..od wczoraj jesteśmy bez cysia... trochę mi przykro, ale w końcu nadszedł ten czas.
S cały czas myślę o tobie... tak strasznie mi przykro -
Cześc:)
U mnie samopoczucie ok, tylko sennie. Mam strasznego lenia
Sowaa Ja akurat nie pijam ale wiem, że wolno tylko nie jakąś mega mocną fusiarę i też nie za często - 1-2 filiżanki dziennie. U mnie pepsi zamiast kawyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 09:45