Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
małaMyszka wrote:Witajcie, moja beta z piątku 15, testy wychodzą ładniejsze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea8baa1f3f45.jpg
Wg belly termin 8 czerwca
Aaaa no i jestem mamą cudownego Sebastiana ur 2015 r.
Postaram się nadrobic zaległości i w miarę regularnie uczestniczyć na forum, jeśli mbie oczywiście przyjmiecie do swojego grona.
Jutro powtarzam betę -
Nadrobiłam zaległości i jestem na bieżąco.
Widzę znajome nicki z wątków ovu np. Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę , rocznik 86 , czy do końca 2014 zajdę w ciążę i inne
Witajcie dziewczyny:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 13:52
grzeszna24, Mona_M lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Nadrobiłam zaległości i jestem na bieżąco.
Widzę znajome nicki z wątków ovu np. Grudzień - wspaniały prezent pod choinkę , rocznik 86 , czy do końca 2014 zajdę w ciążę i inne
Witajcie dziewczyny:-)
Cześć Mysza! Miło Cię tu widzieć :*małaMyszka lubi tę wiadomość
-
W pierwszej ciąży od początku wiedziałam, że będzie syn,teraz wiem na 100% że będzie córka, na imię będzie miała Majorka (żarcik), bo poczęliśmy ją/jego na wakacjach Majorka - weekend w Barcelonie - Majorka...
Heheehhe z takim zamiarem pojechaliśmy, a szoku jesteśmy do dzisiaj i trochę się boimy jutrzejszego wynikugrzeszna24 lubi tę wiadomość
-
Witam Was dziewczyny
Dołączam do Was:) Termin porodu belly wyznaczył na 8 czerwca, ale powiem Wam ze jestem tym wszystkim przerażona. Jestem mega szczesliwa, to znaczy jestesmy z meżem, ale zamiast byc spokojna to ja zamartwiam sie jak to bedzie, co moja szefowa powie, ja pracuje w przedszkolu i dzieciaki choruja non stop! chcialam dlugo pracowac ale naczytalam sie ze nauczycielki powinny szybko isc na L4, poza tym zaczełam teraz studia mgr i nie wiem jak sobie poradzimy finansowo... Dziewczynki uraczcie dobrym słowem:) -
Ezia90 wrote:Witam Was dziewczyny
Dołączam do Was:) Termin porodu belly wyznaczył na 8 czerwca, ale powiem Wam ze jestem tym wszystkim przerażona. Jestem mega szczesliwa, to znaczy jestesmy z meżem, ale zamiast byc spokojna to ja zamartwiam sie jak to bedzie, co moja szefowa powie, ja pracuje w przedszkolu i dzieciaki choruja non stop! chcialam dlugo pracowac ale naczytalam sie ze nauczycielki powinny szybko isc na L4, poza tym zaczełam teraz studia mgr i nie wiem jak sobie poradzimy finansowo... Dziewczynki uraczcie dobrym słowem:)
Witaj !
Ja też pracuję w przedszkolu w grupie 3 latków, czyli w największym skupisku bakterii
Zastanawiam się cały czas co mam zrobić, ponieważ w obecnym przedszkolu pracuję dopiero od września ... Jutro mam podpisać umowę i od tego, na jaki czas ona będzie podejmę decyzję o pójściu na chorobowe.
Dyrektorka już na rozmowie obiecała mi umowę na czas nieokreślony od października, czyli po tzw. okresie próbnym, a teraz coś się jej zmieniło i planuje dać mi umowę na rok.
Wszystko okaże się jutro.
Zdrowie dziecka i moje jest najważniejsze. Pracę zawsze znajdę w razie czego.
A jak sytuacja u Ciebie ? -
Ezia ja też od października idę na mgr, a mam jeszcze Sebastiana także kochana niczym się nie martw, to jeszcze nie pora na stres, co do L4 to ja też chciałam długo pracować, bo okres świąteczny itp itd... A byłam na podtrzymaniu i poszłam od razu praktycznie, bo jakby coś się stało to nikt by mi nie współczuł tylko mówił pod nosem: Trzeba było L4 wziąć...
Tacy ludzie są życzliwi... -
grzeszna24 wrote:Witaj !
Ja też pracuję w przedszkolu w grupie 3 latków, czyli w największym skupisku bakterii
Zastanawiam się cały czas co mam zrobić, ponieważ w obecnym przedszkolu pracuję dopiero od września ... Jutro mam podpisać umowę i od tego, na jaki czas ona będzie podejmę decyzję o pójściu na chorobowe.
Dyrektorka już na rozmowie obiecała mi umowę na czas nieokreślony od października, czyli po tzw. okresie próbnym, a teraz coś się jej zmieniło i planuje dać mi umowę na rok.
Wszystko okaże się jutro.
Zdrowie dziecka i moje jest najważniejsze. Pracę zawsze znajdę w razie czego.
A jak sytuacja u Ciebie ?
grzeszna, u mnie sytuacja wyglada nastepujaco: pracuje drugi rok, wczesniej staż, umowa zlecenie, umowa zlecenie i teraz od 01.09 umowa o prace na czas okreslony do 31.07.2017