Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Belldandy fajny jest też żel pod prysznic z rossmanna dla dorosłych za chyba 5zł. ( nie pamiętam nazwy ale jak będę kupował to dam znać) bez żadnej chemii parabenow i innych niepotrzebnych rzeczy.. Prawie nie pachnie ( na pewno rossmannowa firma).
Naprawdę polecam-jest super.
Totoja i MalaMyszko ja się muszę przepisać z 31.05 na 4.06 ale to jak będę na kompie bo w telefonie mi dziwnie działa ta lista. -
Ja juz po wizycie, serduszko bilo , 3 dni różnicy miedzy moimi wyliczeniami a usg
teraz wizyta za 3 tyg.
Uciekam szykować sie do pracy.Caro, Pianistka, renc, tutusia, Justyna911, grzeszna24, małaMyszka lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Cześć dziewczyny, dzisiejszy dzień jest pod znakiem kosmicznej frustracji. Juz chyba na wszystkich nawrzeszczałam, zła jestem tak, że aż mi ciężko oddychać i popłakałam się, że sama ze sobą nei mam siły wytrzymać. Matko co to z nas robią te hormony
-
Caroline gratulacje :*
Madziatko, ciazastraszne tr huśtawki nastrojów
Ja w poprzedniej ciazy byłam ciagle zdołowana, płaczliwa, nerwowa, nastawiona na nie. A teraz?! Luz blues! Az sie sama sobie dziwie :o
Szkoda ze u nas nie ma rossmana ale tez słyszałam wiele dobrego o produktach baby dream
Niestety Belldandy ma racje. Możemy na rzęsach stawać a i tak to juz jest przesadzone. Ja smarowałam brzuch 2 razy dziennie, na noc grube warstwy oleju, codziennie peelingi i masaże szorstką szczotką... a mojego brzucha sam dr Szczyt by sie przestraszyłNo niestety, geny mnie załatwiły...
Moja mama ma koszmarne rozstępy po ciążach a siostra nawet jak na siłownie chodzi to popękała jej skóratego nie przeskoczymy. Ale wiem ze probowalam
Caroina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem na liście;)
Odpisze na poprzedni temat o spaniu na brzuchu bo tak szybko piszecie że pół dnia nieobecności i nie wiem na co odpisywać;p ja też lubię na brzuchu spać ewentualnie tak pół na boku pół na brzuchu ;p ale muszę się oduczyć tego i zaczęłam wkładać sobie poduszke między nogi i jako tako nie mam ochoty się przewracać -
indepedent wrote:Jestem na liście;)
Odpisze na poprzedni temat o spaniu na brzuchu bo tak szybko piszecie że pół dnia nieobecności i nie wiem na co odpisywać;p ja też lubię na brzuchu spać ewentualnie tak pół na boku pół na brzuchu ;p ale muszę się oduczyć tego i zaczęłam wkładać sobie poduszke między nogi i jako tako nie mam ochoty się przewracać
Na razie jeszcze mozesz spac na brzuchu, a potem polecam rogala motherhood. Jest super, do tej pory z nim spieAntoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
Hej ! Robiłam dziś badania. Mam już wynik moczu i martwię się bo mam bakterie . Już się głupia naczytalam że to niebezpieczne. Jutro powtórzę badania , wizytę mam we wtorek. Tak myślę że może źle zlapalam ten mocz . Nie podmylam się , może to dlatego
-
Ulka, Ja na sam kolagen wydałam 500 zł a na oleje drugie tyle. Pomijając balsamy... także ja myśle ze mozna sie smarować nawet i złotem ale jesli to ma nie pomoc to nie pomoze...
Tez polecam rogala motherhoodmojemu mężowi tak sir spodobał ze tez sobie kupił i z nim spi
-
duszka wrote:Hej ! Robiłam dziś badania. Mam już wynik moczu i martwię się bo mam bakterie . Już się głupia naczytalam że to niebezpieczne. Jutro powtórzę badania , wizytę mam we wtorek. Tak myślę że może źle zlapalam ten mocz . Nie podmylam się , może to dlatego
A odczuwasz jakies dolegliwości? Jednak to naprawde moze byc kwestia zle pobranej próbki. A moze powtórz badanie? -
duszka wrote:Lilia dzięki kochana
jutro powtórzę badania , mam nadzieję że wyjdą lepsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 13:15