Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Caro, super ze tak sie złożyło!
Ja od pewnego feralnego dnia nie nosze juz luźno kart
Byłam w Polsce kilka lat temu; tatuowalam sie do nocy i wieczorem skoczyłam do kiosku po papierosy... a ze mnie zawsze o dowód pytają to wrzuciłam go do kieszeni jeansów...
jakie było moje zdziwienie gdy następnego dnia odkryłam na lotnisku ze nie mam żadnego dokumentu tożsamości?
A do lotniska 250 km... oczywiście nie poleciałam do domu... jak na lotnisku chciałam poleciec na moim norweskim dokumencie tożsamości to mnie wyśmialibilet przepadł, szybko kupowałam nowy za koszmarną sume
Od tamtej pory pilnuje kwitów jak oka w głowieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 21:54
-
Dziewczyny,czy jak zamiennie zastosuję raz luteine zamiast duphastonu,to bedzie bardzo zle?wieczorem polknelam ostatnia tabletke,a maz mi nie zdazyl wykupic.najwyzej rano bede bede biec do apteki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 22:04
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Biedroneczko cieszę się, że już wszystko w porządku
Kiki , Librusik , S1985 trzymam kciuki żeby okazało się, że wszystko dobrze
Co do kawy ja piłam w pierwszej ciąży i teraz pije oczywiście z mlekiem raczej słabszą, przy kp też piłam. Każdy lekarz którego pytałam pozwalał. Nawet słyszałam, że jak ktoś pił dużo kawy przed ciążą to większym szokiem będzie całkowite odrzucenie kawy
No chyba że kogoś odrzuca to inna sprawa
Lila ja też jestem głodna cały czas. Myślałam, że uda mi się jakoś dużo nie przytyć, ale przy tym tempie jedzenia to wątpię.
Niestety jak jestem głodna strasznie mnie mdli i jem. Jak jestem najedzona to tez mnie mdli. Do tego doszły mnie straszne bóle głowy. W pierwszej ciąży miałam je w 2 trymestrze a teraz już się zaczęły. W ogóle tak mi głowę rozsadza, że nie kontaktuje. Pojechałam dziś z małą do rodziców bo nie jestem w stanie się nią zająć. Mam nadzieję, że niedługo mi przejdzie
Independent chodzi za mną żurek od kilku dni i pierogi ruskie:)s1985 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny
Biedroneczko cieszę się, że już wszystko w porządku
Kiki , Librusik , S1985 trzymam kciuki żeby okazało się, że wszystko dobrze
Co do kawy ja piłam w pierwszej ciąży i teraz pije oczywiście z mlekiem raczej słabszą, przy kp też piłam. Każdy lekarz którego pytałam pozwalał. Nawet słyszałam, że jak ktoś pił dużo kawy przed ciążą to większym szokiem będzie całkowite odrzucenie kawy
No chyba że kogoś odrzuca to inna sprawa
Lila ja też jestem głodna cały czas. Myślałam, że uda mi się jakoś dużo nie przytyć, ale przy tym tempie jedzenia to wątpię.
Niestety jak jestem głodna strasznie mnie mdli i jem. Jak jestem najedzona to tez mnie mdli. Do tego doszły mnie straszne bóle głowy. W pierwszej ciąży miałam je w 2 trymestrze a teraz już się zaczęły. W ogóle tak mi głowę rozsadza, że nie kontaktuje. Pojechałam dziś z małą do rodziców bo nie jestem w stanie się nią zająć. Mam nadzieję, że niedługo mi przejdzie
Independent chodzi za mną żurek od kilku dni i pierogi ruskie:)2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Caro wrote:Ale dzisiaj pięknie, same dobre wieści
Biedroneczka cieszę się, że u Was jest ok. Odpoczywaj, dużo odpoczywaj i dbaj o Was :-*
Gratuluję Wszystkim Wizytującym udanych wizyt
Szaron łeb w łeb hahahNoo ja sama nie wiem czy to mdłości, mdłości czy po prostu za duża ilość jedzenia
Ehh no ja nie mam na szczęście problemu z kawą. Po prostu rzadko kiedy piłam kawę, chyba że ktoś już mi zrobił taką dobrą to ewentualnie się skusiłam.
Przed chwilką byłam odprowadzić chrześniaczkę do domu i na parkingu znalazłam kartę do bankomatu. Hmm co by tu z nią zrobić..
Danych właściciela nie ma, wiec możesz
1. Rozwiesic w pobliżu ogłoszenie,że znalazłaś kartę płatniczą na parkingu, to pewnie ktoś lokalny i szybko się znajdzie. Jak się zgłosi zapytasz tylko na jakie nazwisko karta i z jaki3go banku
2. Przetnij i zniszcz kartę, ktoś sobie wyrobi nową bo pewnie jak odkryje zagubienie to ja zastrzeze w banku
3. Poszukaj oddziału banku który wydał kartę i odnies, ale nie korzystalabym z tej opcji, chociaż być może znajdą dane właściciela karty i po prostu zadzwonia
4. Na odwrocie karty zazwyczaj masz adres gdzie odesłać kartę w razie znalezienia
Kurczę poziom opieki w Norwegii i te Toasty brzmia jak bajka. W Polsce takie rzeczy pewnie za 200 lat, choć mam nadzieję, że moja córka będzie kiedyś w lepszych warunkach rodzic swoje dzieci. -
Witam z rana. Nie pamietam ktora z Was pisala o kłuciu w jajnikach. Mnie też kulo dosc dlugo ale w prawym. Przestalo po jakims czasie i od 3 tyg cisza. Nic nie kluje, nie ciągnie. Więc chyba nie ma czym sie martwić. A z tego co pamiętam to kilka z Nas miało kłucie. Moze to termin owulacji był.
-
Co do brzuszkow to mi też chyba wyszedł. Jestem bardzo szczupla (przed ciąża 52 kg przy wzroście 175) . mialam zawsze płaski , kolezanki w pracy czasem się śmiały że wklęsły mam. Dużo teraz jem może przytylam bo i w spodnie sie nie mieszcze. Jak wy to mówicie "spożywczy brzuszek" mi rośnie: )
-
Dzien dobry
Dzis dziecko łaskawie pospała do 5:40, Wow.
Tyle piszecie o zachciankach smakowych, to i ja wam napisze. Jutro jedziemy do mojej mamy, wczoraj jej zadzwońilam zeby przygotowała bigos, a ze mama robi go najlepszy na świecie to wiecie..... Juz sie ńie mogę doczekać. A ciocia ma zrobic kluski ziemniaczane rownież z kapusta. No a tak to standard....mandarynki, winogrona
S1985, ja wierze w Twoj cud
Kciuki za dzisiejsze wizytygrzeszna24 lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane , u nas nocka w miarę
Lenka zasnela o 19 obudzila sie o 3 na mleko i spala do teraz takze ah i jeszcze wolała tatusia takze spoko hahah. Tatus do niej chodzi w nocy dac mleczko a ja mam swiety spokój :p , w ogóle córka nauczyła sie mowic tak slodko STARCZY i jak wypije mleczko to butelkę oddaje i mówi STARCZY hah
Jutro wizyta ! Tak sie ciesze
Miłego dnia i udanych wizytgrzeszna24, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
oltiqa wrote:dziewczyny kochane! Tak jak pisalam mialam podejrzenie pustego jaja. Kiolejne uag mialam miec 12 listopada. Nie wytrzymalam. Dzis poszlam na wizyte do innego lekarza nie przyznalam sie ze ciaze juz mam porwierdzona. Zbadal zrobil usg i co?? Pokazal mi "pulsujacy groszek". Ciaze okreslil na tydzien mlodsza niz poprzedni lekarz i powiedzial CIAZA ZYWA.
RANYYY
Adry witaj na pokladzieAdry, oltiqa lubią tę wiadomość
Aleksander Jan ur. 01.06.2017 (8:30)- 3400/53 cm 10 pkt.
.
Karolek (aniołek) 38 tydz ciazy, ur.18.12.2014 r -
Hej dziewczyny
Za wszystkie trzymam kciuki!!!!! My wciąż walczymy z komodami ale dzis nastal w koncu dzien wizyty u endokrynologa 9:20 mojego czasu czyli 10:20 polskiego i 11:30 czyli 12:30 ginekolog-położna
. Pewnie będzie z opoznieniem ale to dzis juz! Doczekałam. USG mam za tydzień ale moze jakoś potwierdza pierwszy raz moją widmo ciążę hihihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 08:01
LaRa, małaMyszka lubią tę wiadomość