Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny!
Ja w Wawie z mezem w koncuzaraz zmieniamy miejscowke i do znajomych jedziemy. Bedziemy sie chwalic dobrymi nowinami
Po mnie tez juz widac. To taki brzusio, ze nikt raczej nie zaryzykuje pytania o ciaze, bo mi ze byc od jedzenia, ale jak ktos wie, to widac.
Maz zreszta skomentowal jak mnie zobaczyl (ze 4 tyg sie nie widzielsmy), ze nie przyzwyczajony jest, ze jestem taka duza u gorynie wiem czy sie obrazac czy co
Co do spania to pisalam juz, ze ten przymus lewego boku to mit jest. Spac mozna tak jak jest wygodnie - nawet na brzuchu. Po prostu jak dzidzia jest wieksza to najczesciej jest wygodnie tylko na lewym boku, bo inaczej uciska. Ale dopoki wygodnie Wam w innych pozycjach spijcie jak chcecie. -
Lila to co napisalam to lekarska opinia (mama ginekolog). Ten lewy bok jest faktycznie odpowiedni dla wiekszosci kobiet, ale dopiero jak dziec jest wiekszy i uciska. To czuc wtedy. Wiesz nasze organizmy musza byc tak skonstruowane, zeby intuicyjnie robic to co najlepsze dla dziecka. 20 lat temu i dawniej nikt sie nie zastanawial, na ktorym boku spac, spalo sie jak wygodnie bylo.
-
Byc moze ja tylko pisze ze mi większość lekarzy i ludzi mowilo ze nalezy spac na lewym boku
ja tak spalam jak juz brzuch mialam spory i corka byla duza tak bylo mi najwygodniej , narazie spie jak chce a lubie zzasypać na brzuchu..
-
Dzień dobry wszystkim
Jeżeli mowa o wydzielinie to ja mam biały lepki śluz lub susze.
Kawę odstawiłam ale np wczoraj tak mnie bolała głowa do tego miałam niskie ciśnienie, ze zrobiłam sobie taka biała z ekspresu. Zadowoliła mnie ta kawusia ze hoho Wczoraj po 6 dniach kiszenia sie w domu musiałam tez wyjsć na wieczorny spacer.
Dzis postanowiłam przywrócić sie do używalności i moze pójdę do sklepu po skarpetusie lub małe buciki, bo w koncu wypadaloby powiedzieć mamie i teściowej, ze rodzina sie powiększaChoc nie ukrywam ze dobrze mi z ta tajemnicą.
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Witam dziewczyny!
Rano przeżyłam szok-padający śnieg! Na szczęście już jest na plusie i śniegu nie ma
Mnie dzisiaj bardzo boli brzuch i ciągle czuję mokro w majtkach
Wizytuję dzisiaj o 17:20, trzymajcie kciuki :*
Odezwę się po wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 10:14
Magg_ie lubi tę wiadomość
-
Grzeszna daj znac jak po wizycie, u nas tez pada snieg
mnie wczoraj strasznie mdlilo ale dzis jest lepiej. U mnie raczej tam susza , śluz czasami sie pokazuje tylko na papierze.
grzeszna24 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
kania901 wrote:Hej dziewczyny!
Dawno się nie odzywałam, ale czytam was na bieżąco. Mnie cały czas męczą mdłości, więc na kawę nawet nie mogę patrzeć.
Dzisiaj wizyta o 17:30, już nie mogę się doczekać.
U mnie dzisiaj świeci piękne słońce.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Poza tym gotuje bigos...
W dwoch poprzednich ciazach mialam jazde na slodycze a mieso i wedliny wiecznie zepsute, tak mi smierdzialo. W tej ciazy mam jazde na moeso ale koniecznie ze slodkim, najlepiej razem... Smalec z nutella testowalam... Taki sobie.. -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny,
Jak was czytam to widzę że część z was ma podobnie jak ja, odrzuciło mnie od kawy całkowicie, generalnie na ten moment to najlepiej jakbym wcale nie jadła. Na nic nie mam ochoty, ani na nic do jedzenia ani do picie, żadnych zachcianek, jem trochę na siłę bo wiem że muszę, ale mój lekarz mówi żeby na razie się nie zmuszać, miałam delikatna nadwagę wiec dziecko ma z czego ściągać.
kolejną wizytę będę miała 17 listopada i będzie to już nasz 11 tydzień wiec znowu usłyszę serduszko -
Oltiqa ja zawsze jem ser żółty z dżemem
bardzo dobre
Duzo moich znajomych je kanapki z pasztetem i dżemem
Ja dzis mam chęć na krokiety i barszczykw ogole kuchnia weselna jest najlepsza
flaczki, kurczak z pieczarkami
Trzymam kciuki za wszystkie wizytyniezmiennie
Adry lubi tę wiadomość
-
Niczkka wrote:Hej Dziewczyny,
Jak was czytam to widzę że część z was ma podobnie jak ja, odrzuciło mnie od kawy całkowicie, generalnie na ten moment to najlepiej jakbym wcale nie jadła. Na nic nie mam ochoty, ani na nic do jedzenia ani do picie, żadnych zachcianek, jem trochę na siłę bo wiem że muszę, ale mój lekarz mówi żeby na razie się nie zmuszać, miałam delikatna nadwagę wiec dziecko ma z czego ściągać.
kolejną wizytę będę miała 17 listopada i będzie to już nasz 11 tydzień wiec znowu usłyszę serduszko
Ja tak miałam w poprzedniej ciazy do połowy jej trwania. Jedzenie mogło nie istnieć. Do 20 tc przybrałam chyba 2 czy 3 kg
Teraz za to zjadłabym cały świat