Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja oddalabym życie za barszczyk... mmmmmmmmmmm...
w szczególności , że jesteśmy aktualnie z mężem na wakacjach i są tu tylko specjały hiszpańskie więc jem tylko praktycznie same owoce .
barszcz . ooo tak . chcę barszczuuuu ...grzeszna24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLila26 wrote:To mniej wiecej mamy podobne terminy:) bylas juz na usg?
pierwszy raz na sam początku , mrówka miała wtedy 0,6 mm , potem 4 dni później miała już 6 mm i biło serduszko
kolejna wizytę mam po powrocie , 17 listopada . A Ty ? jak się czujesz w ogóle ? -
nick nieaktualny
-
Lili777 wrote:dwa razy
pierwszy raz na sam początku , mrówka miała wtedy 0,6 mm , potem 4 dni później miała już 6 mm i biło serduszko
kolejna wizytę mam po powrocie , 17 listopada . A Ty ? jak się czujesz w ogóle ?
Ja dobrzeczasami mnie mdli to musze zjeść , odrzucilo mnie od mięsa ... jutro wizyta , mam nadzieje ze zobacze serduszko bo jak byłam w 5t+2d to byl tylko pecherzyk.
-
nick nieaktualnyLila26 wrote:Ja dobrze
czasami mnie mdli to musze zjeść , odrzucilo mnie od mięsa ... jutro wizyta , mam nadzieje ze zobacze serduszko bo jak byłam w 5t+2d to byl tylko pecherzyk.
będzie serduszko napewno ! ❤
ja nie mogę się doczekać tej wizyty 17...chciałabym mieć pewność , że jest wszystko dobrze . Martwił mnie bardzo lot i słońce tutaj ale od wczoraj mam straszne mdlosci więc chyba zdrowo rośnie . -
biedroneczka spokojnie, nie stresuj się leż i relaksuj się kochana. Kropek jest silny i tej myśli się trzymajmy! I tyle nas tutaj trzyma za Ciebie kciuki że musi być dobrze!!
nadrobiłam 3 dni nieobecności na forum, ale się działo!!
U mnie ogórkowa, ale pachnie!! mmmm
Jutro rano wizyta
A propo brudzenia to ja mam praktycznie codziennie coś na wkładce, czasem białe, czasem lekko beżowe albo lekko żółte ale zawsze jest tego bardzo mało i mam tak od początku więc jakoś mnie to nie stresuje.
-
Sandri na prenatalne najlepiej isc do lekarza z certyfikatem FMF, oni moga szacowac ryzyko wad. Ja cjodze do gina prywatnie, ale on nie ma tego certyfikatu i sam mnie wyslal do innego gabinetu, gdzie robia prenatalne badania.
Biedroneczka Ty wciaz w szpitalu? Brudzenia to juz chyba nie powod do zmartwien, co? Oczyszczasz sie z resztek po krwawieniu pewnie. Bedzie dobrze
Mnie cos bierzemaz mi chory przylecial, smarka, kicha i mnie zaraza. Oby udalo sie nie rozlozyc. Zdrzemne sie troche, zeby sil nabrac
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Mała myszka pierś z indyka polecam rozbić dokładnie. Włożyć trochę szpinaku , szuszonych pomidorów i sera feta , zawinąć w roladkę i owinąć szynką. Najlepiej parmeńską lub szwarcwaldzką. Pycha:)
Lili777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymałaMyszka wrote:Zjadłam jednego... jeny co za smak!!!!
idę szukać w słowniku jak jest ogórek kiszony po angielsku i przeszukam cały hotel i okolice .
umrę bez ogórka . ewidentnie .grzeszna24, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
tutusia wrote:Biedroneczka Ty wciaz w szpitalu? Brudzenia to juz chyba nie powod do zmartwien, co? Oczyszczasz sie z resztek po krwawieniu pewnie. Bedzie dobrze
grzeszna24 lubi tę wiadomość