Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczko, brudzenie oznacza ze organizm sie oczyszcza... przecież jesli krew sie pojawiła to nie wyparuje w sekundę
To normalne ze teraz brudzisz, bedzie dobrze :*
Gratuluje pozytywnych wieści z wizyt a za resztę wciąż trzymam kciuki
Ja chyba pod koniec tygodnia ogarnę sobie ten detektorgrzeszna24 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Mała myszka pierś z indyka polecam rozbić dokładnie. Włożyć trochę szpinaku , szuszonych pomidorów i sera feta , zawinąć w roladkę i owinąć szynką. Najlepiej parmeńską lub szwarcwaldzką. Pycha:)
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna. Dziekuje za kazde dobre slowo, duzo dla mnie znaczy Wasze wsparcie. Boje sie nieziemsko a robie wszystko by sie uspokajac. Stres na poewno nie sprzyja. A wiec musze byc spokojna a Wy mi pomagacie:*
tutusia, Justyna911, grzeszna24, renc, Szaron lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Lili777 wrote:macie jakieś sprawdzone sposoby na katar ? rozkłada mnie przez klimatyzację i zwariuje przez ten katar
nick nieaktualny
-
Lili na gardlo ciepla woda z miodem i cytryna - na czczo i potem w ciagu dnia. I nie spac przy klimatyzacji! Najgorsze co mozna zrobic. My latem na Malcie wlaczalismy klime w sypialni kilka h przed spaniem, zeby sie dobrze schlodzilo i wtedy szlo jakos wytrzymac do rana bez klimy.
-
Hahah! Mam BARSZCZYK! Moja mama zadzwoniła i jakbym przypadkiem przejeżdżała koło domu to mam wjechać na barszcz bo zrobiła. Wciągam drugą miskę
Biedroneczka cieszę się że u Was z dnia na dzień coraz lepiejOdpoczywaj :-*
zwm gratuluję udanej wizytyPianistka lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnytutusia wrote:Lili na gardlo ciepla woda z miodem i cytryna - na czczo i potem w ciagu dnia. I nie spac przy klimatyzacji! Najgorsze co mozna zrobic. My latem na Malcie wlaczalismy klime w sypialni kilka h przed spaniem, zeby sie dobrze schlodzilo i wtedy szlo jakos wytrzymac do rana bez klimy.
nie śpię przy klimatyzacji . od przyjazdu jej nie użyłam ani razu ... w autakarze mnie zlapalo jak jechaliśmy na wycieczke:/ -
nick nieaktualnyCaro wrote:Hahah! Mam BARSZCZYK! Moja mama zadzwoniła i jakbym przypadkiem przejeżdżała koło domu to mam wjechać na barszcz bo zrobiła. Wciągam drugą miskę
Biedroneczka cieszę się że u Was z dnia na dzień coraz lepiejOdpoczywaj :-*
zwm gratuluję udanej wizyty
ja już dzwoniłam do mamy , że w piątek jak będę u niej po psa to poproszę barszczyk i mnóstwo ogórków kiszonych ❤małaMyszka, Caro lubią tę wiadomość
-
Na gardło polecam płukankę wody z sola. Szklanka gorąco wody i do tego dwie łyżeczki soli. Chwile przestudzić i ciepłym płukać gardło. Mi na prawde to pomogło. Na katar woda morska albo roztwór z soli fizjologicznej za gr do kupienia w aptece. Mozna tez wit c. Ja piłam duzo herbat z sokiem z żurawiny takim 100 % ktory ma sporo wit c.
Wam tez teraz tak często leci krew z nosa ? Mi praktycznie codziennie i to tak dość mocno....
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Ale mi się pomidorowa udała!!!!! Najadłam się jak dzika! Jedna miseczka i tyle radości. Młody też całą miseczkę wszamał
Oglądam rodzinka.po i stwierdzam, że jest to najlepszy serial komediowy ever!