Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Barszczyk.. Mniam.. Z uszkami. Taki świąteczny
kania okolice Poznania, a gdzie dokładnie? Asikkk a Ty sam Poznań? noo to mamy gdzieś do siebie niedaleko
Asikkk jakieś opinie na temat Premedicare?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 11:09
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
oltiqa wrote:Wiecie... Mdlosci mdlosciami mozna przywyknac... Dla mnie najbardziej irytujacy objaw- ciagle mi zimno. Stopy to juz w ogole w piekarniku moglabym trzymac
Pianistka u mnie sluz raz klekacy, raz suchy a innego dnia w ogole brak. -
Witajcie
Pianistka ja mam pełno śluzu i raz jak jajko, raz klejący, różny. Codziennie po kilka razy zmieniam wkładkę.
Mnie dziś moje dziecko obudziło o 7 rano a dla mnie to środek nocy, powiedziałam mu że jest jeszcze bardzo wcześniej i żeby poszedł jeszcze spać i pospał do 9
Od wczoraj męczy go katar, w nocy doszedł kaszel więc popędziłam z rana po witaminy i takie kropelki co daje się na ubranie żeby łatwej było mu oddychać. Szprycuje go herbatą z miodem i cytryną ale widze po oczach że kiepsko się czuje. Na szczęście temperatury nie ma. Była u mnie w niedziele koleżanka z synem i zaczął u mnie strasznie kaszleć więc pewnie od niego złapał. Jestem trochę zła na nią, po co ciągała dziecko jak widziała że kaszle. Zwracałam jej kilka razy uwage że co on tak kaszle i czy jest zdrowy a ona olała temat, masakra. -
Dziewczyny, proszę o radę. Czy to dobry pomysl? Pomyslalam ze bede nadal chodzic na wizyty na nfz do mojego gina, ale na te wazne badania prenatalne pojade do jakiegos gina ktory pracuje rowniez w szpitalu w ktorym chce rodzic. To jest dobry pomysl? Czy ten lekarz prywatnie nie będzie marudzil ze nie jest moim glownym lekarzem? Ze bede sie zjawiac tylko na prenatalnych u niego? Robi tak któraś?
-
sandri_1 wrote:Dziewczyny, proszę o radę. Czy to dobry pomysl? Pomyslalam ze bede nadal chodzic na wizyty na nfz do mojego gina, ale na te wazne badania prenatalne pojade do jakiegos gina ktory pracuje rowniez w szpitalu w ktorym chce rodzic. To jest dobry pomysl? Czy ten lekarz prywatnie nie będzie marudzil ze nie jest moim glownym lekarzem? Ze bede sie zjawiac tylko na prenatalnych u niego? Robi tak któraś?
Ja tak nie robiłam, ale myśle że możesz bez problemu tak robić. Ja będzie marudził to świadczy tylko o nieprofesjonalizmie
Idziesz, placisz mu kase, nie powiniem wymagać żebyś chodziła tylko do niego
Ja byłam w zeszłej ciąży u innego lekarza raz na usg 4D i nic mi nie marudził.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 11:50
-
nick nieaktualny
-
Milk@ wrote:Koszmarnie chce mi się spać
oczywiście niemożliwe do zrealizowania przy 15 miesięcznym synu.
Kochane powiedzcie, robię na obiad ziemniaki, pierś z indyka i nie wiem co do tego? Sos jakiś? Brak warzyw w domu i brak chęci na zakupy jakieś pomysły? Mam groszek z marchewką, ale ileż można???!!! -
nick nieaktualny
-
sandri_1 wrote:Dziewczyny, proszę o radę. Czy to dobry pomysl? Pomyslalam ze bede nadal chodzic na wizyty na nfz do mojego gina, ale na te wazne badania prenatalne pojade do jakiegos gina ktory pracuje rowniez w szpitalu w ktorym chce rodzic. To jest dobry pomysl? Czy ten lekarz prywatnie nie będzie marudzil ze nie jest moim glownym lekarzem? Ze bede sie zjawiac tylko na prenatalnych u niego? Robi tak któraś?
mysle ze zalezy od lekarza ale nie powinien sie wkurzyć
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Baaaarszcz!!!!! Wow!!!! Zabiję za barszczyk!!!!!
Ale pocieszam się garem pomidorowej, którą właśnie gotuję!!!!
Was odrzuciło od mięsa i wędlin, a ja bym tylko mięcho jadła... Szyneczkę to i bez chlebka skubnę
Kawę piję czarną niestety, bo z mlekiem mnie mdli - ciekawe dlaczego hihihihih
U mnie też śnieg ❄
A ja nadal nie mam zmienionych opon -
Hej laseczki. Ja dalej brudze na papierze i boli mnie lewa dolna część pleców. Każą leżeć to leżę, ale potwornie sie boje... To jest masakra....
sandri_1 wrote:Witam nowe forumowiczki
Fajnie ze jest nas coraz więcej.
MalaMyszka, nie masz jakies mrożonek? Tzn warzyw mrożonych?